reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

elvie kochana dziekuje.U nas nocki coraz lepsze.Ami sie juz nie dopomina cyca i budzi sie co chwilke ale chwala Bogu ze mam bieguny w lozeczku wiec jak zaczyna mialczec to ja rusze pare razy i usypia.Spi od polnocy do 9 rano.Rano zje kaszke i jest git.
Dzis nawet nie wiem kiedy sie budzila bo m mial warte cala noc.
Ja tak na szybkiego bo dzis mnie nie bylo caly dzien w domu.
Po poludniu bylam z Ami u lekarza bo dalej ja dusi i katar straszny.Wyczekalysmy sie ponad godzine tyle dzieci bylo.
Uszy zawalone dostala antybiotyk i jakies krople do uszu.
A Ty sie kochana wysypiaj bo zameczysz sie teraz.
Uciekam bo nic jeszcze w domu dzis nie zrobilam i mala glodna.

reklama
Aga, zdrówka życzymy !

Ja już od dziś znowu na dwóch etatach, więc mi średnio dobrze...ale tylko jeszcze 2 dni a od czwartku znowu laaaaaaba...cieszę się...

Salamandra, Ty się nie przemęczaj i choinek nie dźwigaj bo to nie jest dobre dla fasolki....

miłego wieczorka.

Hejka kochane

Żyję ale co to za życie:-(Emil zaraził Mateusza,Mateusz Helenkę i tym oto sposobem mamusia od wczoraj leży plackiem i co jakiś czas wita się z kibelkiem :-(

Jak wrócę do żywych to się odezwę
Papatki

Gosienka, Agnieszka zdrówka dziewczyny.
Salamandra, Elvie a Wy się nie przemęczajcie dla dobra maluszków.

Walczę z glizdą bo nie chce spać, mam nadzieję, ze do świąt druga 4 się wyrżnie porządnie bo już ledwo na oczka patrzę.

Dziękuję za życzenia świąteczne i prezent :tak: Kochane jesteście :-)

Zdrówka dla Amelci i Rodziny Gosienkowej!

salamandra - kiecki dzisiaj przyszły:tak:Dziękuję! Dbaj o siebie!

gosiek - super, że nocki się u Was poprawiły. Trzymam kciuki by było jeszcze lepiej i bez kołysania;-)

mamoPaulinki - oby Wam zęby przestały dokuczać!

aniam - ja klasyczna sowa jestem:-)

Pogadałam sobie pół godzinki z moim informatykiem, dowiedziałam się kilku mądrych nowych rzeczy i teraz je muszę w życie wdrożyć, więc zabieram się za pracę, aby mnie noc nie zastała;-) a że informatyczne kody nie są dla mnie jak bułka z masłem to pewnie się nieźle nagimnastykuję zanim pozmieniam na stronie to co sobie wykombinowałam.

reklama
padam na twarz dzisiaj....wczoraj i dzis mialam dosc intensywne dni i ledwo zyje... w efekcie mam przynamneij wszystkie prezenty kupione, a nwet zapakowane:cool2: jeszcze tylko jakis drobiazg dla Olki jutro kupie i bedzie spokoj..tzn spokoj wzgledny bo jeszcze porzadki i zakupy spozywcze...tego najbardziej nie lubie a B bedzie dopiero w piatek...zla jestem przez to bo Olka ma coraz glupsze pomysly i srednio mi ida prace jak musze ja na oku miec non stop...
wczoraj np Ola raczyla sie mascia majerankowa....ale tylko przez chwile bo zaraz po tym zaczela wymiotowac. no ale dzieki temu mam wypucowana podloge w pokoju bo mala rzygala dalej niz widziala...

jutro jade z Olka na ABRy wiec trzymajcie kciuki zeby mala zasnela (juz to widze) no i zeby wynik byl w porzadku bo tu tez moze byc roznie...
na szczescie udalo mi sie wcisnac na badanie w ramach NFZu wiec jak Ola nie zasnie to nie bede stratna.. no i tata ma wolne wiec autkiem jedziemy a to juz wogole super:)

Do góry