reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

I mnie gardlo boli ale co sie dziwic jak na sali mialam dziewczyne z angina i druga z zapaleniem zatok, kaszlem i katarem... dobrze ze to mnie boli a nie mala, ktora wstala z wysmienitym humorem:)

Nadrobilam co u Was, teraz idziemy z Olcia na drugie sniadanie

Milego popoludnia!

reklama
milo mi że jeszcze mnie pamiętacie!

zdrówka dla Kostki!

Gosiek wierzę w Was! w końcu sie uda, mam nadzieję że szybko zapomnicie o cycowaniu... ja tam myślę ze to nie jest Twoja wina, tak się po prostu poukładało, a przede wszystkim nie ma Ci kto pomóc, zawsze jak słyszałam od odstawieniu to tatuś przejmował opiekę na te parę najgorszych dni, bo mama się dziecku tylko z 1 kojarzy...

Filonka gratuluję nocki! do mnie nie przemawiają tapczaniki, bo nie ma ich jak dobrze wyprać, chłopaki mają normalne łóżka i materace z pokrowcem który się wrzuca do pralki, mniejszy problem jest jak zdarzy się jakiś wypadek pieluchowy itp

co do nocnych wędrowniczków to J. tak przez dłuższy czas miał, zmienił łóżko jak miał 1,5 roku i chyba z pół roku co noc do nas przyłaził jak się jakoś przebudził, teraz na szczęście do rana u siebie jeden i drugi...

Gosiek powodzenia w odstawieniu małej. Początkowo chciałam karmić do 1,5 roku. Chyba hormony ciążowe pomieszały mi coś w mózgu. :-D Pewnie teraz miałabym podobny problem. Karmiłam do roczku i uważam, że to w sam raz.
Dla Konstancji szybkiego powrotu do zdrowia
Marta, Elvie dla Was również zdrówka

Dzieńdoberek:-)

My dzisiaj pospałyśmy do 10 :szok: ale to przez tą pogodę chyba bo szaro buro i wietrznie:no:

gosia ten lek to BROMERGON

ewka no pewnie że nikt cię nie zpomniał:tak:

Elvie Love Marta zdrówka

Maonka pochwal się swoim nowym interesem:tak:

Nata Kamisia Anna dzisiaj już piątek więc jest nadzieja że szał w pracy się szybko skończy i przed wami weekend:tak:

Zielona jak tam Kostkaa dzisiaj się czuje ? mam nadzieję że nic poważnego się nie przyplątało.

Akaata współczuję nocnych wędrówek;-)

Filonka brawo dla Kacperka:tak:

Kici przytulam , jutro będzie lepszy dzień.

Aniez ja tam nie mam co reklamować bo na razie wszystko na papierze jest i dziewczyny jeszcze nie wiedzą że najpierw będą musiały zakasać rękawy a dopiero potem czas na przyjemności:-p:-D

Miłego dnia

Akaata- nie boj zaby, moj maz wie, ze nie ze mna te numery... on sie moze przyzwaczajac, prosze go bardzo, ale w chacie mamy rownouprawnienie i nie mam w planach obrabiac calej trojki z piesnia na ustach, jak to moja babcia miala w zwyczaju ;-)

Dalej szaruga, ale w sumie mnie to nie przytloczylo, pelna werwy i zapalu jestem :-)

Witam się i ja :-)

Zdrówka wszystkim chorowitkom, mnie jeszcze nie przeszło, ropa z gardła wychodzi, liczę, że w weekend dojdę do siebie.
U nas deszczowo i chłodno, pochmurno, nic tylko kimać ;-)
Idę poczytać inne wątki.

Jestem.Wpadlam na chwile bo mala zajela sie chwile ciocia.

aniez uwielbiam Cie.Ty to nigdy zmeczona chyba nie jestes.

akaata no faktycznie moja Ami to cyborg jest.Spimy tak do dziesiatej czasem zdarzy sie nawet dluzej ale mimo wszystko mnie sie wydaje ze powinna isc spac troszke wczesniej,bo przeciez w dzien juz nie kima.Zreszta wolalabym zeby kimala bo przynajmnmiej by byla grzeczniejsza,a i tak to by bylo bez roznicy bo czy spi czy nie spi to i tak spanie tak pozno.

ewka no wlasnie ja tez ciagle slysze ze tatus sie wtedy opiekowal.No ja jakos musze sobie radzic sama,ale juz widze jakie to trudne.Chociaz tak sobie mysle ze jakby byl moj m to pewnie i tak bym wiecej nerwow zjadla bo on jeszcze szybciej by ulegl i darl by sie na mnie,,no daj jej tego cycka patrz jak sie meczy,,

filonka super ze maly tak ladnie spal.Teraz tylko wyrko nowe kupic i bedzie git.

Chorujace dziewczynki kurujcie sie.Duzo zdrowka dla was.

Ja niestety nie mam dobrych wiadomosci bo poleglam na placu boju.Mala darla sie prawie trzy godziny i nie moglam juz tego dluzej sluchac.Pod koniec juz nie miala sily tylko tak piszczala.Jezu skad ona ma tyle sily.Myslalam ze usnie ale skad nie usnela.
Jestem za miekka widze ze zostaje mi faktycznie leciec do gina po jakies tabletki bo sama sobie nie poradze.
Jak juz sie dossala to w zyciu nie widzialam jej bardziej szczesliwa.Glaskala mnie calowala.Matko ona wie jak zrobic zeby mi lzy stanely w oczach.Boze ten cycek jest dla niej wszystkim.

Gosiek a nie możesz się gdzieś urwać na weekend np, zostawić telefon i niech sobie tatuś radzi, wiem, to okrutne, ale powinno podziałać, a Ty byś sobie odpoczęła trochę...

reklama
Dzieki za zyczenia zdrowka, ale mala marudzi strasznie. Glut sie leje, oczy czerwone. Pokaslala nawet, ale wydaje mi sie, ze to przez wydzieline z nosa. Posmarowalam ja pulmexem, dalam paracetamol, moze bedzie lepiej.

Do góry