reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

nauczył się, że jak będzie płakał to go w końcu weźmiecie . myślę, że jak mały będzie miał swój oddzielny pokój to będzie Wam łatwiej go oduczyc, ja bym go wtedy zostawiła niech płacze, nie latała i podawała smoka itp.w końcu zrozumie...

ja chyba dziś zaryzykuję i też nie będę brac małej do nas do łóżka , zobaczymy co na to sąsiedzi...

Aga myślałam o dużym łóżku tylko ,że jak tylko wyjmę jej szczebelki to ona wyłazi i stoi pod drzwiami i płaczę, więc jak miałaby duże łóżko to pewnie co wieczór sterczała by przy drzwiach i zasypiała w koncu pod nimi:baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
A ja biedny żuczek muszę się męczyć z buntem 9 latka chociaż uważam że to raczej wcześniejsze dojrzewanie :tak: tak więc mamuśki wszystko przed wami:tak::-) i podpisuję się pod tym co napisała Aniam małe dzieci mały kłopot , duże dzieci baaaaaardzo duży kłopot a potem to zaczną sympatie do domu przyprowadzać a na końcu to trzeba się będzie z synowymi użerać i wnuki bawić:rofl2::-D
Będzie dobrze kochane:tak:

A ja biedny żuczek muszę się męczyć z buntem 9 latka chociaż uważam że to raczej wcześniejsze dojrzewanie :tak: tak więc mamuśki wszystko przed wami:tak::-) i podpisuję się pod tym co napisała Aniam małe dzieci mały kłopot , duże dzieci baaaaaardzo duży kłopot a potem to zaczną sympatie do domu przyprowadzać a na końcu to trzeba się będzie z synowymi użerać i wnuki bawić:rofl2::-D
Będzie dobrze kochane:tak:

i jeszcze się do wesela dołozyć :) dla Ciebie to wogóle szacun bo Ty mama razy 3 :)

K juz tez tak mi mówil ze chyba czas na nowe łuzko dla małego... tylko jeszcze sie z tym wstrzymujemy do przeprowadzki na góre jak dobrze pójdzie to na zime.

u nas jeszcze bywa tak ze on wyjmuje moja poduszke z łuzka kladzie sie pod drzwiami , miedzyczasie wydziera tapete w rogu i sie usypia, ja idac do pokoju sprawdzic jak spi, nie moge wejsc do niego bo ksiaze na samych drzwiach spi.tak było juz nie raz.

reklama
Do góry