reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Justa dobrze, że Katik opierniczyła za ciągłą nieobecność i wiataj znowu :-)
Love a kiedy masz zamiar powiedzieć drugiej połowie o fasolce? Zdrówka
Mamopaulinki a podawałaś Sinlac? Może nabierze trochę ciałka od tego.

Mała śpi, więc ja serialu nie mogę obejżeć, bo by wstała... muszę czekać na niedzielną powtórkę :-(
A może na necie jest Twój serial? Słuchaweczki w uszy i możesz oglądać. Ja tak zawsze robię, tzn. nie oglądam w tv, tylko parę odcinków pod rząd na necie, bo nie lubię czekać

Byłam dziś u koleżanki z pracy na plotach o pracy ;-) Psychicznie po mału szykuję się na powrót. Tylko jest zonk, bo babeczka, która miała zająć się Alą jednak odmówiła, chce iść do "normalnej" pracy. No nic, szukam dalej, na razie wśród znajomych, ale jak nie będzie wyjścia to trzeba będzie jakieś ogłoszenie napisać. Wolałabym kogoś z polecenia. Szkoda, że w mojej mieścinie nie ma klubu maluszka, ułatwiło by to życie. Przez to znowu nakręciłam się na otwarcie czegoś takiego. Ach, żeby tak wygrać parę tysiaków w totka, działalność byłaby bardziej realna.

reklama
właśnie mija najgorszy dzień w moim życiu!! już dawno nie spotkało mnie tyle 'dziwnych rzeczy w jednym dniu"!
Na koniec chciałam wypić lampeczkę wina na odstresowanie, i co :szok:zbiło się!! na kafelki, pod meble, sprzątałam godzinę, z przesuwanie mebli włącznie!

Sorki nie nadrobię, bo padam! dojrzałam tylko, że Love jeszcze nie powiedziała nic mężowi! wielki szacun( jak to mówią moi uczniowie). W życiu nie wytrzymałabym tyle czasu!

pozdrawiam wszystkie
Dobranoc

dużego tego było! począwszy od tego, że dostałam piłką w głowę ( na dyżurze!).
miałam dziewięć godzin lekcyjnych... a zachowanie w polskie szkole pozostawia wiele do życzenia. W domu meksyk ( dosłownie)!Wróciłam do domu, zanim zrobiłam obiad to była 19h, zjedliśmy a później jeszcze to wino...

Zawsze twierdzilam, ze bog nie istnieje. Zdania nie zmienilam, niemniej jednak jesli sie myle, musze powiedziec - jesli bog istnieje, kocha idiotow.
Ojciec pewnej szesnastolatki zobowiazal sie zabrac ja i jej przyjaciolke na jakas impreze, a takze z imprezy tej je odwiezc. Facet gdzies tam tez sie zahaczyl, po polnocy wsadzil panny do swojego nowiuskiego BMW i przycisnal gazu. Napruty idiota jechal ok 200km/h. Mieli wypadek. On i jego corka wyszli z wypadku bez szwanku. Przyjaciolka ma strzaskana czaszke i jeszcze walczy o zycie.

Idiotow nie sieja... Sami sie rodza.

Niedawno w TV mowiono o wypadku w wyniku ktorego zginela mloda dziewczyna. Jakis chloptas jechal swoim pieknym audi, trzasnal dziewczyne i ciagnal ja za soba przez 46 metrow

Tego typu wypadkow tutaj pelno. Jazda na czerwonym swietle nikogo nie dziw i nawet policja na to uwagi nie zwraca...

Moj maz nadal dziwi mi sie, ze chce stad uciekac.

Witam się

Głowa mi pęka bo pogoda się zmieniła, pochmurno jakoś,wiatr się ruszył :-( generalnie ble.

Nata czekam na wieści po wizycie u prezesa:tak:

Zielona u nas też mnóstwo idiotów a za kółkiem to już norma, dużo jeżdżę samochodem i to na dalekich trasach i normalnie strach się bać:no: Co z tego że człowiek może jechać bezpiecznie jak na swojej drodze spotka wariata pod wpływem:wściekła/y: To co nas bardzo ostatnio dotknęło to wypadek w moim rodzinnym mieście.Zginęła w nim cała rodzina, rodzice, dwójka małych dzieci 2 i 5 lat oraz babcia bo jakiś idiota pod wpływem narkotyków postanowił wyprzedzać podczas ulewy i starcił panowanie nad samochodem:no: Oczywiście jemu nic poważnego się nie stało a w drugim samochodzie w ciągu kilku sekund zginęła cała rodzina:-( Gościu ma kasę i wynajął sobie teraz najlepszego adwokata i kto wie czy on go nie wybroni no chyba że ludzie sami wymierzą sprawiedliwość.

gosia nie ma to jak Polska szkoła ;-) tak tam spokojnie i bezpiecznie.Współczuję przygody z winem.

Maonka szkoda że ta babka jednak nie podjęła się opieki na Alicją, owocnych poszukiwań życzę:tak:

MamoPaulinki oj rozpieszcza cię mąż rozpieszcza:-)

JUsta u nas też od dawna 16 ząbków :tak:

Love zdrówka kochana i fajną niespodziankę szykujesz dla małża, podziwiam cię że jeszcze się nie wydałaś bo ja już dawno bym nie wytrzymała:-D

Elvie ech zachcianki kobiet w ciąży;-)

Mamusia pobudka o 5 rano to nieźle dla mnie siódma to środek nocy ;-)

Filonka pranie i prasowanie nie będę się w tej kwestii wypowiadać;-) bo ciągle mam tyły:-D

Aniez jak tam dzisiaj się czujesz ?????

Miłego dnia babeczki

Dzien dobry Kwietnioweczki

Poczytalam co u Was, ale juz nie odpisuje. Stresa mam jak cholera, bo Polka ma kryzys. Wczoraj jak szla korytarzem do zlobka to jeszcze bylo ok, ale jak weszlysmy na sale to byl w tyl zwrot.... a ze mama nie pozwolila wyjsc, to wybuchnela placzem...
Podobno caly dzien poplakiwala, jesc nic nie chciala, wiec po 13 stej odebralam ja tylko o butli jaka wrabala w domku.

Ehhhh.... jak mi dzis tak znow zrobi to mi chyba serducho peknie... bo o tym, ze w pracy nie myslalam o niczym innym jak tylko o niej to chyba wspominac nie musze.

reklama
witajcie
podczytałam co u Was ale nie dam rady odpisac niech to szlag z tą gorączką
jeszcze Z cos zaczyna kichac

Maonka zamierzam powiedziec jutro, dzis ide na wizyte a jutro nasza rocznica

jak wroce to postaram sie powrzucać zdjecia Z i mam nadzieje fasolki

udanego dnia

Do góry