reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

zlodzieje na pewno nie zostana zlapani, dobrze, ze bank za jakis czas odda nam ta kase. Wyobrazcie sobie jak gowniane zabezpiecznia maja. Jakis czas temu znajomy otworzyla w tym samym banku konto, wplacil tam ok 2500pln, wieczorem ktos wyplacil cala sume. Ten znajomy jeszcze nawet karty do bankomatu nie dostal...

reklama
hej, hej!

Zielona wiatr w oczy widzę wieje :-). Wy to macie przeboje z finansami. Ale zobacz Meksyk Meksykiem, a szybko pomysleli i zareagowali. Mimo to w szoku jestem na jakie przekręty stać ludzi.

Wronka oby depresja wynikała z nadejścia jesieni. Myslę, że jak zechcesz to znajdziesz tu jedną dobrą duszyczkę, której się wypłaczesz i jakoś złe myśli odejdą. Wracaj do nas

Elvie Zdzisio (hehehe) fajny :-) U nas od samego początku miał być Władzio. Bogu dzięki, że moj mąż w dniu porodu się opamiętał :-)

maonka wrrrrrrrr czuję pająka na plecach od samego czytania. Bidulka mała

Naśladowanie przez dzieciaki jest urocze i faktycznie mozna sie przy tym do łez pośmiac. Takie maleństwa chcą być jak dorośli - fajny widok.
Adaśko natomiast jak tylko usłyszy, że robię siku wparowuje do łazienki, z hukiem otwiera na maksa drzwi, zrywa mi papier i próbuje wcisnąć między nogi. Przyuważył ze dwa razy jak się załatwiam i teraz tylko czatuje :-D Bo oczywiście po siusiu mamusi jest punkt kulminacyjny - spuszczanie wody :-)

EDIT: DZIEWCZYNY KLIKNIJCIE JESZCZE PO RAZIE W NAJWYZSZA GWIAZDECZKĘ PRZY ZDJĘCIU Z LINKA. DZIĘKUJĘ :-)

Ostatnia edycja:
salamandra - jak jak klikam to mi jakiś Daniel wyskakuje, więc się wycofałam, bo chyba Adaś powinien być;-) Dobrze, że mąż zmienił zdanie w kwestii imienia;-)

Moja mała wykąpana, najedzona, leki podane, ale jeszcze się gramoli w łóżku.

Wronka, co to za deprecha??? Szybko ja przegon, bo juz za Toba tesknimy!

Elvie, cudownie ze dzidzia zagniezdzona. Niech sie pieknie rozwija, i rosnie!

Ja wykorzystuje, ze jeszcze w domku siedze, i sobie porzadki wymyslam. Polke polozylam a w tym czasie za okna sie zabralam, polecialy wszystkie (procz tego gdzie krolewna spala), a potem z rozmachu jeszcze genralka w lazience, laczkie ze scianami i sufitem:eek::eek::eek:
Umordowana jak diabli jestem, a wymyslilam na obiad placki ziemniaczane, i ledwie zywymi rekami ide trzec te ziemniory...

Hahaha... Ciebie 'postukalo' jak mnie dzisiaj... zanim facet z zakupami przyjechal, posprzatalismy chate, ugotowalam pulpety dla B., klopsy dla 2 pozostalych, obiad dzisiejszy dla R. (i Bartka, bo ojcu siedzial w talerzu), zupe na jutro i zagniotlam ciasto do szarlotki :-D a to wszytsko miedzy 17:15 a 19:30... nienormalna jestem :p

Z Wladzia prosze sie nie smiac, bo sie Jagiello w grobie przewraca :-D

Ostatnia edycja:
Gosienka- na ciacho to w niedziele, bo ja sie nie lubie zarobic i bede piec jutro wieczorem :p a do tego czasu sobie 'polezy', ale jakby ktoras byla w poblizu to zapraszam :-)

Aniez no to szacun!!!

Musze sie pochwalic nieskromnie, ze wczoraj zrobilam poraz pierwszy w zyciu ryz w białym sosie i smakował tak dobrze jak mojej teściowej, a ona robi najlepszy :-D
A młody zjadł taką lopę, że nadziwic sie nie moglam

UHT podawałam jak zapomniałam kupic mleko. Adas pił. A teraz się zcwanił, bo zaczyna smak rozpoznawac. Wyrzuca mi butelke ze zwyklym, a jak zamienię wchłania w 5 min. Mimo to owsianka, kaszki itp dalej na UHT

p.s. Daniel ma być :-) i naradzie jest na pierwszym miejscu więc z góry dzięki!!

Zielona ale jazda :angry:

dziewczyny skąd wy na te porządki i obiady macie siłę co ?

Sama siedzę mąż na integrację wyparował na mazury :-D
Ale dostał dziś w robocie dla mnie iphona 4 to mu wybaczam :-D

Elvie fajnie że wsio dobrze na USG . MOże lakarz cos widział ?
Mi płeć powiedział w 12 tyg lekarz a ponoć to mało realne:-D

Co do ubierania to ja widze takie hity w grubych kocach u siebie w pracy , panie się nas już pytają kiedy czapki na zimę przywieziemy z hurtowni :szok:
No ale co klient nasz pan:-D
Kombinezony też już idą pełną parą .
zaraz pewnie dołącza kozaki :-D:-D

Moje dzieciaki bez czapek latają i w bluzach ale ubieram ich inaczej , Ola jest zmarźlak jak ja więc zawsze troszkę ją cieplej niż SZymka ale bez wariactw .

reklama
Witam
Widzę, że dzisiaj dzień porzadków byl. Ja też sie za szmatowanie wzięlam, musialam jakoś się wyładowac i posprzatałam całą chate, lacznie z mysiem prysznica, wanny, umywalki, tak dokładanie, kafle w lazience, wypralam posciel, wyprasowalam wszystkim przebrałam, zrobiłam obiad, a potem wzięlam dzieciaki na dwór. Musialam młodego przetrzymac chociaz do 19, bo nie spal mi dzisiaj. Poźniej wykompałam dzieciaki, polożyłam, a sama zaliczylam 40min cwiczen, z czego 20min steper (jechalabym dłuzej ale coś mi piszczec zacząl), 200 brzuszkow i serie na ręce z hantlami. Zaraz ide po prysznic i do wyrka.

Zielona ale jazda :angry:

dziewczyny skąd wy na te porządki i obiady macie siłę co ?

Sama siedzę mąż na integrację wyparował na mazury :-D
Ale dostał dziś w robocie dla mnie iphona 4 to mu wybaczam :-D

Elvie fajnie że wsio dobrze na USG . MOże lakarz cos widział ?
Mi płeć powiedział w 12 tyg lekarz a ponoć to mało realne:-D

Co do ubierania to ja widze takie hity w grubych kocach u siebie w pracy , panie się nas już pytają kiedy czapki na zimę przywieziemy z hurtowni :szok:
No ale co klient nasz pan:-D
Kombinezony też już idą pełną parą .
zaraz pewnie dołącza kozaki :-D:-D

Moje dzieciaki bez czapek latają i w bluzach ale ubieram ich inaczej , Ola jest zmarźlak jak ja więc zawsze troszkę ją cieplej niż SZymka ale bez wariactw .

Witaj w klubie, mój też się integruje, ale na południu....

zielona...o qrka nieźle :szok:

salamandra...kliknęlam:-)

elvie...jeszcze raz gratuluje i trzymam kciuki za Zdzislawa:-)

Do góry