reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

I ja także trzymam kciuki za wszystkie starające się. Liczę na to, że sama tyć nie będę:-D

kamisia - moja mała też nieciekawie jadła, czasami z obiadu ryszyła1-2 łyżeczki i koniec,a ja gotowałam różne cuda, bo może akurat jej zasmakuje.. U nas pomógł flavon kids i teraz młoda je wszystko. Z drugiej strony, jeśli wyniki są ok to nie masz się czym martwić, ale profilaktycznie udać się do specjalisty nie zaszkodzi a może dzięki temu będziesz spokojna.

Agnieszka - fajnie, że z babcią ok:-)

Kurcze, zarówno mnie jak i M. zaczyna boleć gardło. Płukanie solą sobie zaraz zrobię,żeby się to nie rozwinęło w coś więcej.

reklama
Dzieńdoberek :-):-):-)

Widać słoneczko więc jest nadzieja że pogoda będzie dzisiaj lepsza niż wczoraj:tak:
U nas dzisiaj nocka super bo katar trochę odpuścił wiec Helence lepiej się oddychało :tak:Jesteśmy już po śniadanku i wyruszamy do miasta na zakupy bo muszę jakieś ciacho upiec z okazji imienin Mateuszka:-) no i zażyczył sobie na obiad kopytka a solenizantowi się nie odmawia;-)

Gosia Najlepszego da twojego Mateuszka :-):-):-)

Evie Kurcze ja też od wczoraj cierpię z powodu bólu gardła i też już woda z solą była w ruchu dzisiaj popłuczę też szałwią :tak:

Miłego dnia

U nas pogoda super :-) sloneczko za oknem i nie wiem, po co baleriny zakladalam... zamiast sandalow... no trudno...
Chlopaki w przedszkolu i zlobku, Bartek szedl jak 'w dym', bardzo fajnie juz jest, bo mu sie tam chyba podoba (ciagnie jak maly pociag)... rano sie w lozku rozebral, dobrze ze nie dobral sie do pieluszki, bo byla z 'niespodzianka' ;-) ale sziedzial golas w lozeczku, machajac pizdzamka i cieszyl 'miche', zjedli kasze manna z malinami i heja z chaty :-D

hejka
szybko poczytałam co u Was, bo zaraz w wir pracy wpadnę.
Igor idzie dzisija na mecz z B. mam nadzieje, ze będzie kulturalnie, bo trochę się obawiam, niby tak mało ważny mecz, więc może jakaś hyliganeria się nie zejdzie.
Alicja nadal zakatarzona.
Ja miałam dzisiaj na kawę z przyjaciółką wyskoczyć, ale że jutro do kosmetyczki się wybieram to chyba dzisiaj z dzieciakami jednak czas spędzę.
Agnieszka dobrzez, że z babcią wszystko w porządku.
Salamandra, Gosia trzymam kciuki za powiększenie rodzin.
Zielona trzymam kciuki co by któraś oferta załapała, wtedy pan mąż nie będzie miał wyjścia;-)
Marta to Olka ładnie waży i wyniki najważniejsze, że dobre. Moja Alicja 11 waży, a je jak opętana.
Kamisia współczuję problemów jedzeniowych, napatrzyłam się na takie u brata mojego B. na pocieszenie mogę powiedzieć, że około 2 lat wszystko przeszło, tylko słodycze musieli odstawić. Młody nie jest teraz jakimś żarłokiem, ale normalnie je.
moja ma dzien sralucha, cholera juz 3 kupy walnela i steka juz z nastepna...

Trzy to u nas norma. Moje dzieci mają taką przemianę materii, że tylko pozazdrościć.

prawda. bedzie ciezko. ja czasem mlodej odpuszczam niestety. ostatnio jednak mloda przeszla sama siebie na chodniku. wrzask i rzut na glebe, bo ona nie bedzie ani szla, ani w wozku jechala, ani u ojca na reku, tylko u mamy i koniec kropka. Ludzie na mnie patrza jak na wyrodna matke i wredna zone (bo chlopa opieprzylam jak chcial mloda podniesc, a ja jej mowilam, ze sama ma wstac i przestac plakac). Gdyby wzrok mogl zabijac, bylabym ofiara wielokrotnego mordu.

Na mnie tak patrzą babcie jak nie ustępuję. No ale przecież nie mogę się dać dzieciom steroryzwać. Chcociaż Alicji spektakl jest bardzo przekonywujący.

Gosieńka to bardzo poproszę o nazwę tych granulek na priva, chętnie wypróbuję. dzieki

uciekam

a u nas dzis znowu ni z gruszki ni z pietruszki nocka z bolem brzuszka...i tym razem bez oddawania gazow wiec nie wiem o co kaman...

ide na kawke, bo Olka drzemie teraz po sniadanku, dola mam bo nie chciala dzis nawet tknac jogurtu :( jak wstanie to zrobie drugie podejscie...

Witam i ja:-)
U nas nocnka dzisiaj super, M. rano po bułeczki poleciał do sklepu i zjedliśmy pyszne śniadanko. Teraz mała śpi, a ja kombinuję, co na obiad. Dla nas będą dzisiaj piersi z kurczaka smażone w parmezanie, podawane z roszpunką/rucollą. Małej muszę coś delikatniejszego zrobić.

Zielona - takie domowe sposoby, obrzydliwe, ale skuteczne. Syropu sama nigdy nie ruszyłam, robiłam Lence.

gosienka - szałwia tez pomaga na ból gardła? Nas nadal boli, ale płukanki solne robimy i do ssania hallsy kupił;-)

annaoj kce - zdrówka dla Alicji!

Elvie, Gosienka- widze ze to znow jakas zbiorowa choroba na forum, bo mnie w nocy tez bolace gardlo obudzilo, ale rano juz jest ok :-)
Zdrowka dla wszystkich pochorowanych!!!

U nas pogoda super :-) sloneczko za oknem i nie wiem, po co baleriny zakladalam... zamiast sandalow... no trudno...
Baleriny?????????
A gdzie szpile????????
:-D

U nas tez slonko, piekne slonko... choc tylko 9 stopni.
Mimo to ubieramy sie i spadamy, bo skoro swiec to trzeba wykorzystac.

Do potem!

reklama
A gdzie szpile????????

W domu :-( O tej porze roku albo sandały na obcasie, albo baleriny, bo ja NIENAWIDZE rajstop i innych skarpetek i unikam ile moge :-) a tez nie lubie polbutkow na gole stopy :-)

Elvie- ja wlasnie obmyslilam obiad dla starego :-) pierogi z pierogarni pod nosem (kuchary tam maja, co same je lepia) i niech nie jeczy :-) bo chce z dzieciakami na rower biec, wiec szybki obiad ma byc :-D Ja jem wczesniej, wiec niejako 'z glowy'.

Do góry