reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Aaaaaaaaa skleroza
Babcia A. już w domu! Szpik czysty, brak jakichkolwiek przerzutów czy oznak raka :jupi:!!! tylko wyniki krwi ma nieciekawe i musi byc pod opieką hematologa. Podejżewają że wszytkiemu winne są te papierochy+niedojadanie (a wręcz głodówka)+mało plynów i za dużo roboty przy dwóch smarkatych dupkach którzy ani palcem nie kiwną a całą robotę na babcię zwalają :wściekła/y:
Na szczęście porządek z wnukami przemieszkującymi z babcią już porządek zrobiła inna wnuczka (ta której dom jest własnością). Teraz babcia dostała prikaz dbania o siebie, jedzenia, picia dużo wody, i zakaz palenia :-D
oby nic nie wyskoczyło

Taaaaaa bunt... M ma ciągły bunt... aż grabki opadają i dyndają.... a jak jeszcze J. dołączy to juz w ogóle cuda na kiju bo jeden drugiego próbuje przebić...:no:

Ostatnia edycja:
Dobry wieczór!

Jestem
Nie dawałam wcześniej znaku zycia,bo router nam siada i działa jak mu się chce. Cierpliwa nie jestem, wiec jak nie łączy to poprostu się poddaję.

Wynik testu - negatywny :(
Trochę mi przyro, tymbardziej, że ciągle mam dziwne mdłości i byłam pewna na 99%. Jednak teraz przekonałam się, a raczej utwierdziłam w przekonaniu,że bardzo chcę być poraz drugi mamą, więc pracujemy nad tym :-)

Gosiu przykro mi z powodu Twojego wyniku

Wrocę za małą chwilkę, poczytam, by ustosunkować się do Waszych postów

Tak tylko się zapytam czy miałyście kiedyś przypadek, że Wasze dziecko zrobiło jasną,taką białawą kupkę? Mi Adas dzisiaj takie 3 zaserwował.Zastanawiam się czy się martwić czy to wina jedzenia dziś w przewadze samego nabiału ...

Agnieszka, dobrze, ze u babci wykluczyli najgorsze.

Salamandra... tule. Nastepnym razem sie uda! Teraz kolejne przynejmne staranka przed Wami, powodzenia!

Agnieszka dobrze że badania wykluczyły raka i mam nadzieję że babcia teraz zadba o siebie.

Salamandra następnym razem się uda zobaczysz wszystkie tu za ciebie będziemy trzymać kciuki:tak:

Agnieszka wieści super. Trzeba babcię kontrolować, bo stare przyzwyczajenia trudno wytępić. I dobrze, ze tak szybko zareagowałaś na kaszelek. Nie ma to jak dobra intuicja i szybkie działanie :-)

gosienka smacznego!

kamisia mimo, że Antoś malutko jada i masz z nim trzy światy, to wygląda bardzo zdrowo. Oczywiscie sprawdź co się dzieje, bo jak dla mnie to faktycznie trochę niepokojące...

Zielona z Twoich opisów wynika,że Kostka ma silny charakterek, a Ty jesteś mega opanowaną osobą :-)
I życzę by mężuś zdecydował się na opuszczenie Meksyku

Katik Wow! Ty masz kochane dziecko. Fajnie jak tyle sypia. Nam sie zdarzy czasem taki przypadek, ale nie lubię w tym tego, że to takie niezapowiedziane i nie mam zorganizowanych zajęć na ten czas :-)

marta brawa dla Oleńki! Bardzo ładnie waży

Aniez dobrze, ze oczko w porządku. A widzę, że apteczkę masz przygotowaną na każdą ewentualność :-)

nata zdróweczka

witam. Dziewczyny dzięki za miłe słowa. Myślę, podobnie jak Salamandra, że czas na to, żeby w naszej rodzinie pojawiło się kolejne małe szczęście! mam nadzieję, że Bóg da!
ta sytuacja uświadomiła mi, że mam wielkie szczęście być matką zdrowego dziecka!
Do tej pory miałam jakieś dziwne wrażenie, że zajść w ciążę i urodzić to naturalne, mimo problemów, które miałam. Zrozumiałam, że nie do końca!
Salamandra Tobie życzę powodzenia!
Kamisia współczuję problemów z niejedzeniem! Chociaż ja również jako dziecko byłam niejadkiem i nikt nie był w stanie zmusić mnie do jedzenia, a byłam zdrowym , normalnie rozwijającym si dzieckiem. Jeśli Antek ma wyniki w normie, może należy czekać! trzymam kciuki,żeby zaczął jeść!
moje dziecko dostało się do żłobka!! ruszamy w poniedziałek, pierwszy tydzień adaptacyjny od 8.00 - 11.30. Mam nadzieję, że nie będzie płakał!

reklama
Do góry