reklama
filonka
Fanka BB :)
Igorku - spełniania marzeń chłopaku!!
równiez sto lat!!!
love- ahaaa
przyszlismy wlasnie z szybkiego spacerku , grzejemy wode i hop siuuu mały ląduje w baseniku.
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Igor, pociechy ze starych i siorki!!!
Doczytalam tylko, ze u was ladna pogoda, a u nas za to do bani... Jest gorzej niz bylo w zeszlym roku w listopadzie. Fuj! Teraz nie wiem, czy w zeszlym roku bylo naprawde az TAK goraco, ze pot mi sie lal po tylku, czy byla to sprawka 25 kilogramow sadla... Niby slonce swieci, ale zimno... Moze jeszcze sie ociepli.
Doczytalam tylko, ze u was ladna pogoda, a u nas za to do bani... Jest gorzej niz bylo w zeszlym roku w listopadzie. Fuj! Teraz nie wiem, czy w zeszlym roku bylo naprawde az TAK goraco, ze pot mi sie lal po tylku, czy byla to sprawka 25 kilogramow sadla... Niby slonce swieci, ale zimno... Moze jeszcze sie ociepli.
plaży Ci zazdroszczę;-)Super jest, pogoda cud miód i malina, poczytałam, ale po łebkach (bez bicia się przyznaję), wieczorem nadrobię dokładniej poodpowiadam i poopowiadam, bo teraz właśnie małż przyszedł mnie zmienić (w kiblowaniu z B., który śpi) i znowu lecę na plażę
We Wrocku też przecudnie, ale plaży brak:-(
e.salamandra
Mama pełną parą
U nas dzis rowniez bylo cudnie. Adas ok 1h pluskal sie w baseniku.
Mamy tu u siebie osrodek wypoczynkowy z jeziorkiem i plaza, ale droga pieszo z mlodym zajmuje mi 40 min. W tem skwar nie usmiechalo mi sie wlec.
Nie wiem czy tu pisac, ale nie chce mi sie skakac po watkach.
Adaś nie dostaje smoczka chyba juz ze 3 msc, a od wczoraj zauwazylam, ze zaczyna ssac palec i to nie kciuk, a wskazujacy. Czyzby mial jeszcze potrzebe ssania? Nie wiem czy traktowac to jako cos przejsciowego, czy jakos temu zapobiegac
Mamy tu u siebie osrodek wypoczynkowy z jeziorkiem i plaza, ale droga pieszo z mlodym zajmuje mi 40 min. W tem skwar nie usmiechalo mi sie wlec.
Nie wiem czy tu pisac, ale nie chce mi sie skakac po watkach.
Adaś nie dostaje smoczka chyba juz ze 3 msc, a od wczoraj zauwazylam, ze zaczyna ssac palec i to nie kciuk, a wskazujacy. Czyzby mial jeszcze potrzebe ssania? Nie wiem czy traktowac to jako cos przejsciowego, czy jakos temu zapobiegac
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Salamandra, a moze Adasiowi idzie kolejny zabek
e.salamandra
Mama pełną parą
zielona robi mi on ostatnio podejrzanie duzo kupek , bo do 5 dziennie, ale wcale tego z zebami nie wiązałam, bo ma ich 16cie. Jutro muszę sprawdzic te ewentualnosc
reklama
Ola dzuś kolejny dzień przedszkolny ma za sobą
grzeczna jest je wszystko zasypia u pani na rękach . gania ciągle za Szymkiem i się wkurza jak nie może nadążyć .
Wkońcu jest pogoda panowie od dziś robią dach pewnie jutro skończą bo już połowa za nimi , tylko jutro ma być ich trzech to pewnioe szybciej im pójdzie . fajnie jest mieć dom ale takie atrakcje walą po kieszeni
grzeczna jest je wszystko zasypia u pani na rękach . gania ciągle za Szymkiem i się wkurza jak nie może nadążyć .
Wkońcu jest pogoda panowie od dziś robią dach pewnie jutro skończą bo już połowa za nimi , tylko jutro ma być ich trzech to pewnioe szybciej im pójdzie . fajnie jest mieć dom ale takie atrakcje walą po kieszeni