reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Igor, pociechy ze starych i siorki!!!

Doczytalam tylko, ze u was ladna pogoda, a u nas za to do bani... Jest gorzej niz bylo w zeszlym roku w listopadzie. Fuj! Teraz nie wiem, czy w zeszlym roku bylo naprawde az TAK goraco, ze pot mi sie lal po tylku, czy byla to sprawka 25 kilogramow sadla... Niby slonce swieci, ale zimno... Moze jeszcze sie ociepli.

Super jest, pogoda cud miód i malina, poczytałam, ale po łebkach (bez bicia się przyznaję), wieczorem nadrobię dokładniej poodpowiadam i poopowiadam, bo teraz właśnie małż przyszedł mnie zmienić (w kiblowaniu z B., który śpi) i znowu lecę na plażę :-D
plaży Ci zazdroszczę;-)
We Wrocku też przecudnie, ale plaży brak:-(

U nas dzis rowniez bylo cudnie. Adas ok 1h pluskal sie w baseniku.
Mamy tu u siebie osrodek wypoczynkowy z jeziorkiem i plaza, ale droga pieszo z mlodym zajmuje mi 40 min. W tem skwar nie usmiechalo mi sie wlec.

Nie wiem czy tu pisac, ale nie chce mi sie skakac po watkach.
Adaś nie dostaje smoczka chyba juz ze 3 msc, a od wczoraj zauwazylam, ze zaczyna ssac palec i to nie kciuk, a wskazujacy. Czyzby mial jeszcze potrzebe ssania? Nie wiem czy traktowac to jako cos przejsciowego, czy jakos temu zapobiegac

Witamy witamy

Ale pustki, my znow siedzimy same, dom wysprzatany na blysk idde sie wziac za prasowanie a lezy taka steeeerta

Milego wieczorki/nocy

Igor najlepszego!

isabela - jak już skończysz swoje prasować to wpadnij do mnie;-) ja ostatnio prasuję codziennie tylko to, w co się muszę ubrać:zawstydzona/y: reszta leży poskładana w szafie i czeka na to aż znajdę chwilę i ochotę:-D

reklama
Ola dzuś kolejny dzień przedszkolny ma za sobą :)
grzeczna jest je wszystko zasypia u pani na rękach . gania ciągle za Szymkiem i się wkurza jak nie może nadążyć .

Wkońcu jest pogoda panowie od dziś robią dach :) pewnie jutro skończą bo już połowa za nimi , tylko jutro ma być ich trzech to pewnioe szybciej im pójdzie . fajnie jest mieć dom ale takie atrakcje walą po kieszeni

Do góry