reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Jakoś się pozbierałam, mały na roczek pożegnał definitywnie butelkę- ślicznie już pije z normalnego kubaczka, na szczęście Kuba oddał mu swój (jest taki leciutki i maładnie wyprofilowany rant) a wode popija z kubka ze słomką i sam sobie brawo bije :-D

Imprezy udane, gruba będę, bo się tortów nawciągałam, alem je sama popełniłam :-D

Magda- biedna Ola i to podwójnie, Kubuś tez jak na kogoś czeka to jest maksymalnie nastawiony na spotkanie. Zdrówka dla Oleńki!!!

Judysiu- 3mam kciuki, żeby wszytsko było dobrze!!!

Gosiek- może to lepiej dla pieska!!! Tulam!!!

Kici- to się pisze mejla z info, że 'Zgodnie z odgórnym zarzadzeniem, od dnia... proszę o...' bo ludzie mają to do siebie, że nie myślą perspektywicznie i fakr=tycznie mogą uważać, że postanowiłaś zatruć im życie.

reklama
Gosiek.... pewnie wiesz co chcialabym napisac, ale przez scisniete gardlo nie przechodzi. Tule Cie ogromnie!

Poprzedniego bokserka uspilismy w wieku lat 13, po wyczerpujacej walce z rakiem prostaty, i jelit. Schudl z 35 kilogramow do 18, pod koniec juz sami kroplowkami go w domku faszerowalismy, ale jednak pewnego dnia przyznalismy sie sami przed soba, ze juz dluzej sie meczyc nie moze, a na poprawe liczyc nie mozna bylo...

Dziewczyny zdrowka dla dzieciaczkow, doczytalam ze znow kilku chorowitkow mamy.

witam wieczorkiem...

Zdrowka dla chorowitkow!
Gosiek dla psiaczka rowniez! Moja jamniczka tez dzis zaniemogla, od kilku lat choruje na kregoslup, ma takie napady bolu, dzis znowu najpierw zaczela ciagnac tylne lapki za soba, kregoslup zaczal wyginac sie w luk...na szczescie tata pojechal z nia do weterynarza, dostala 4zastrzyki, przez kilka dni bedzie jeszcze po dwa dostawala...a juz dwa lata byl spokoj...

moje dziecko wlasnie sie obudzilo i postanowilo troche pospiewac...a ja mialam zamiar wczesniej sie polozyc bo jutro z rana jedziemy sobie pociagiem do Olsztyna na cwiczenia...oby pogoda dopisala bo troche czasu do pociagu po cwiczeniach nam zostanie...
Oko dalej mam spuchniete i czerwone chociaz juz nie boli..
Znalazlam dzis z mama trzeciego zeba u Oli, przynajmniej wyjaśniło się skad te luzne kupy i odparzona pupa... tylko w dziwnej kolejności coś te zeby jej ida..

uciekam spac, dobrej nocki!

Dotarłam :)

Małżon na służbie, Maja słodko śpi,a przedemną trochę zajęć do przygotowania i prasowanie....

Dziewczyny podjęłam decyzję,że od przyszłego tygodnia startujemy z metodą Domana :) Od tygodnia przygotowuję do egzaminu babeczkę z uczelni od nas, która pracowała z samym Domanem w Stanach i we Włoszech (szok jaki ten świat mały). Dawno temu,ale bardzo poleca mi tą metodę dla Mai. Tylko mam dylemat czy przygotowywać sama kartony czy kupić na allegro. Czy któraś z was eksperymentowała z tą metodą?

Ok a teraz to co nadrobiłam.

Kamisia zdrówka dla waszej trójcy :)

Gosia23s szybkiego wyjścia zęboli. U nas jak tylko Maja odmawia mleczka na noc to wiem,że ząbek idzie. Sprawdza się.

MagdaCiosek dla Twoich córeczek również zdrówka! Biedna Ola, jak ja niecierpię takich ludzi co się umawiają i olewają sprawę!
Gosiek biedny piesek. Ja właśnie najbardziej się tego obawiam,że jak weźmiemy pieska to będę później musiała decydować o tym czy go uśpić. Jejku ile psów teraz na raka choruje, szok!!!
Martuś dbaj o siebie. Jak oko? Oby szybko przeszło :)

Annaoj zdrówka dla Alicji. I niech ci czas szybko do urlopu zleci!
Kici,ale agent z Twojego Qubulka! Tort śliczny.
Mamusia podziwiam,że sama imprezę na tyle osób sama dałaś radę ogarnąć.

U nas w sobotę była akcja tort. Zaplanowałam,że w przerwie między zajęciami w pracy pojadę do cukierni zamówić tort. Normalnie spokojnie tydzień wystarczy na zamówienie. Wyobraźcie sobie,że 4 cukiernie objeździłam i nic bo przecież święta są i zamówienia do 10 kwietnia przyjmowali! Na szczęście udało mi się przez znajomą zamówić. Stresa miałam bo taka zdolna jak wy to ja nie jestem i marchewkowe to ja upiekę,ale torta niet!

Spokojnej nocki!

Doczytałam:

Marta może do okulisty z tym okiem podjedź? Oluniu spać szybciutko bo Twoja mama zmęczona jest, jutro rano jej pośpiewasz :)

Zielona smalczyk mamusinej roboty z ziołami, czosnkiem i cebulką oraz ogórki mam, bierz świeży chlebek i wpadaj.

dziewczyny, nie moge doczytać tego, gdzie jest to mozesz pomóć? Judyta trzymam kciuki za Was, jak coś pisz, moze uda mi sie pomóc!

Kittek jeszcze dziś planujesz to prasowanie? szalejesz, toż to już po 22h... masz kobieto zdrowie!
Nie jestem w temacie z tą metodą Domana! nie mam pojecia o co chodzi!
moje dziecko poszło dziś wcześnie spać, co mu sie ostatnimi czasami nie zdarzało, więc korzystam!

reklama
Do góry