reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

witam się poniedziałkowo z pracy... nie było mnie w piątek i mam tyle roboty, że szok... :eek: w dodatku dyroktorka naczelna mojej firmy przylazła abym do jej podwładnych wysłała maila z informacją co robią źle w opisach faktur i co mają zacząć robić dodatkowo... Nie no super... a pretensje później jak zwykle będą do mnie, że niewiadomo czego wymagam :errr:

reklama
dziewczynki witam was ale net chodzi mi jak mucha w smole...ciężko jest doczytać a pisanie i wysylanie zajmuje wieki...
spadam może później będzie lepiej

Witam i ja,
wstałam dziś po raz drugi i lecę robić drugie śniadanko;-)
Rusztowanie nam właśnie składają, wreszcie będzie jasno w domu - hurra!!

kici - nie zazdroszczę.. miejmy nadzieję, że koledzy z pracy zdają sobie sprawę z tego, że to rozporządzenie szefowej..

Miłego poniedziałku!

cześć dziewczyny

podczytałam, ale mam młyn w pracy, a jutro bym chciała urlop, więc muszę się do pracy zabrać.
Judyta daj znać jak na miejscu i jak Zosieńka.

biedna Ola, też strasznie nie lubie takich sytuacji, tym bardziej, że dzieciakowi trudno wytłumaczyć. A tak bez słowa to już mega przegięcie.

papa

Ło matko- tydzień nie zagladałam, ale jakby wieki całe mnie nie było.
Do nadrabiania masa- wiec wybaczcie ale nie nadrobie- wykorzystuje chwile nieobecności dyrekcji i zagladam na neta w pospiechu bo pracy tony. Niestety w domu neta maja nam podłączyć w tygodniu ale pewnie ogarnieta bede dopiero po roczku Antonia a to juz za 8 dni- impreza w poniedziałek 25-go...koncepcji brak :/
Mam nadzieje ze u Was wszystko super, że Zosiak z mama juz we wro cale i zdrowe ( tylko tą info zarejestrowalam na szybko ), ze dzieciaki zdrowo rosna- u nas niestey mega przeziebienie od dwóch tygodni . Z Antosiem najgorzej bo strasznie meczy go katar i daje nam popalic- nie moze jesc, bo go flegma cofa , spac nie moze bo nosek zapchany- jest strasznie płaczliwy i zmeczony tym zaziebieniem...my zreszta tez- bo całą trojca walczymy z wirusami.

uciekam polokac na inne watki poki mam jeszcze chwile...

pozdrawiam serdecznie

witam się i ja poniedziałkowo:) już po pracy!
dzieciak gorączkuje od soboty, pewnie na zęby, bo poza gorączką nic mu nie jest! mogłyby juz wyjsc te zeby, biedny sie meczy, raczki do buzi wklada!
Kici super tort, nasz nie był taki kolorowy!
Judyta jak tam we Wro? jakbyś czegoś potrzebowała pisz, moze bede mogla i umiała pomóc!
Net mi chodzi tak wolno, że nie docztałam wszystkiego, spokojnego poniedziałaku

Witam
Początek tygodnia do d.....:-(
Noc koszmarna, Ola dusiła się od kaszlu, aż do wymiotów, Zosia budziła się co pół godziny, bo zęby i katar. Właśnie wróciłyśmy od lekarza, Olucha ma zapalenie oskrzeli, fuck, piękna pogoda a bida chora. Na szczęście bez temp i na dwór wychodzić może, tylko spokojnie bez szaleństw (już to widzę).

Wypatruję wieści od Judysi a tu cisza

I ja sie witam.Mala kima a ja w koncu usiadlam sobie chwilke bo od rana sprzatam wszystko po weekendzie.
Prawdopodobnie te dni sa ostatnimi naszego rotwailera.Nic juz nie przyjmuje wszystko zwraca.Juz sie przewraca taki jest slaby.Lekarka mowila ze jak do soboty sie nie poprawi to wiecie co nawet mi sie nie chce o tym pisac:-:)-:)-(Cos z plucami nie tak.Prawdopodobnie ma raka.

marta zdrowka dla oczka.
mamusiu fajnie ze impreza udana.
elvie fajnie ze w koncu sciagaja to rusztowanie.Ale pewnie teraz blok jest pierwsza klasa.
kamisia zdrowka dla was.
magda no to sie porobilo u was.W takim razie tez duzo zdrowka dla dziewczynek.

hejka
taka zagoniona jestem, że szok
Już się doczekać urlopu nie mogę. Dobrze, że za chwilę święta, potrzebuję troszkę pomieszkać na spokojnie.
Jutro na urlop nie idę, ale biorę w piątek i tym samym wydłużę sobie weekend.
Dzisiaj znowu byłam z Alicją u lekarza, bo niestety dalej kaszle. Osłuchowo czysta i wszystko ponoć ok, inhalacje nam lekarka zaleciła, zobaczymy.
Zdrówka dla Oli.
Gosiek szkoda pieska, ale jak się męczy, tulam.
uciekam na inne wątki

reklama
Do góry