M
Mka10
Gość
ehhh... do porodu jeszcze 5miesiecy mi zostalo :/.......
nawet nie wiesz jak szybko zleci...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ehhh... do porodu jeszcze 5miesiecy mi zostalo :/.......
trzeć mi się nie chcę ale jeść mmmmmmwam sie tak bardzo trzeć chce te pyry ?? ....
hahaha... i to jest najgorsze ....trzeć mi się nie chcę ale jeść mmmmmm
Mniam dziewczynki ale sie pyszniutko tu zrobiło A ja robie dzisiaj łazanki:-) Kurcze choc mam na nie taki smaczek, to nie wiem jak moj zołądek zareaguje na kapustke:-) Bo ostatnio nie moge jej jesc:-)
Ogólnie rzecz biorąć najgorzej jest w nocy. Cokolwiek bym nie zjadła wieczorkiem na kolacje, odbija sie to na mnie a raczej na moim żołądku nocą. Mam takie skurcze ze hej:-( W koncu przechodza, ale denerwujace strasznie.
A pozatym nie wiem jak wy dziewczyny, ale ja sie tak wierce na spaniu, ze hej!! Z jednego boku na drugi, a najbardziej to brakuuje mi spania na brzuszku, ktore tak uwielbiałam:-(
a propo spania na brzuszku ktore i ja lubilam.... staram sie spac w polowie na brzuchu... nie tak calkiem, lecz jedna noge podciagam tak jakbym spala skulona na boku a rreszta plackeim twarza to lozka .... nie wiem jak to wytlumaczyc.....Mniam dziewczynki ale sie pyszniutko tu zrobiło A ja robie dzisiaj łazanki:-) Kurcze choc mam na nie taki smaczek, to nie wiem jak moj zołądek zareaguje na kapustke:-) Bo ostatnio nie moge jej jesc:-)
Ogólnie rzecz biorąć najgorzej jest w nocy. Cokolwiek bym nie zjadła wieczorkiem na kolacje, odbija sie to na mnie a raczej na moim żołądku nocą. Mam takie skurcze ze hej:-( W koncu przechodza, ale denerwujace strasznie.
A pozatym nie wiem jak wy dziewczyny, ale ja sie tak wierce na spaniu, ze hej!! Z jednego boku na drugi, a najbardziej to brakuuje mi spania na brzuszku, ktore tak uwielbiałam:-(