reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
A ja zrobie kotlety ziemniaczane z sosem pomidorowym. O!!! Trzec nie trzeba, bo robi sie z ugotowanych ziemniakow :-) Ale dzieki dziewczyny za natchnienie :-)

Ja to właśnie zjadłam obiad...gołąbki ziemniaczki i surówke z buraczków.
Powiem Wam, że nie mogę znowu nic jeść...jem bardzo mało, a ten obiad to zjadłam z mega trudem, bo miałam cofki....jedzenie obiadku trwa u mnie 30 minut bo jem na raty żeby nie zwymiotować....dziś mam ten gorszy dzień bo co zjem to od razu mnie mdli.
W razie awarii drzwi od kibelka i sedesik mam otwarty co bym zdążyła dobiec ....:baffled:

2nn3lbetd9e6dbef.png

trzeć mi się nie chcę ale jeść :) mmmmmm
hahaha... i to jest najgorsze :D....
ja dzisiaj pyrki z tluszczykiem i do tego mizeria :p....i jajeczko sadzone....
ale dopiero na 19, wiec teraz jem dorywczo, co popadnie ;D....
P dzisiaj pracuje do 19-stej a mi sie nie chce teraz gotowac a pozniej wielce ksieciowi odgrzewac!!

Mniam dziewczynki ale sie pyszniutko tu zrobiło:) A ja robie dzisiaj łazanki:-) Kurcze choc mam na nie taki smaczek, to nie wiem jak moj zołądek zareaguje na kapustke:-) Bo ostatnio nie moge jej jesc:-)
Ogólnie rzecz biorąć najgorzej jest w nocy. Cokolwiek bym nie zjadła wieczorkiem na kolacje, odbija sie to na mnie a raczej na moim żołądku nocą. Mam takie skurcze ze hej:-( W koncu przechodza, ale denerwujace strasznie.
A pozatym nie wiem jak wy dziewczyny, ale ja sie tak wierce na spaniu, ze hej!! Z jednego boku na drugi, a najbardziej to brakuuje mi spania na brzuszku, ktore tak uwielbiałam:-(

Mniam dziewczynki ale sie pyszniutko tu zrobiło:) A ja robie dzisiaj łazanki:-) Kurcze choc mam na nie taki smaczek, to nie wiem jak moj zołądek zareaguje na kapustke:-) Bo ostatnio nie moge jej jesc:-)
Ogólnie rzecz biorąć najgorzej jest w nocy. Cokolwiek bym nie zjadła wieczorkiem na kolacje, odbija sie to na mnie a raczej na moim żołądku nocą. Mam takie skurcze ze hej:-( W koncu przechodza, ale denerwujace strasznie.
A pozatym nie wiem jak wy dziewczyny, ale ja sie tak wierce na spaniu, ze hej!! Z jednego boku na drugi, a najbardziej to brakuuje mi spania na brzuszku, ktore tak uwielbiałam:-(

znam ten ból niemocy spania na brzuszku, też kocham tę pozycję i teraz trochę się oszukuję i śpię tak "prawie" an brzuszku w pozycji embrionalnej :)
co do problemów brzuszkiem to wieczorami mam duże wzdęcia i piję wtedy koperek włoski

reklama
a propo spania na brzuszku ktore i ja lubilam.... staram sie spac w polowie na brzuchu... nie tak calkiem, lecz jedna noge podciagam tak jakbym spala skulona na boku a rreszta plackeim twarza to lozka :D.... nie wiem jak to wytlumaczyc.....

ejjj jedno pytanie, bo mi brzuszek wyskoczyl, ale jak spie na boku to brzuch opada na dany bok... i to boli :(.... tez tak macie??

Do góry