aniez
Fanka BB :)
Pauli- witaj wpadaj częściej ;-) jak katarek zrobil sie bialy, to znaczy, ze jest wirusowy, czyli bakteria poszla sobie precz :-) mysle, ze przy obecnej pogodzie mozecie wychodzic, powietrze cieple i nie powinno poglebiac kaszlu. I oklepuj malucha po pleckach delkatnie, to tez pomaga, zeby tylko wydzielina nie zalegala.
Gosiek- no w koncu!!! Gratki dla Ami za zebolka! A jak skora?
Elvie- tosmy sie musialy minac, bo my tez Rynek zaliczylismy :-) lubie Wroclawski rynek, ale jak jest cieplo, to luda, jak w miejscowosci turystycznej w srodku sezonu!
Kici- tez mam takie obawy, ze beda zarzadzac... Kuba jest nadzwyczaj zaradny, jak sie B. od niego nauczy, to moge tego nie opanowac ;-)
Magda- mnie dzisiaj nikt do porzadkow wolami nie zaciagnal... o przepraszam wsadzilam do pralki powloke z kanapy Ikea, a maz ja powiesil... tosmy sie nasprzatali
Gosiek- no w koncu!!! Gratki dla Ami za zebolka! A jak skora?
Elvie- tosmy sie musialy minac, bo my tez Rynek zaliczylismy :-) lubie Wroclawski rynek, ale jak jest cieplo, to luda, jak w miejscowosci turystycznej w srodku sezonu!
Kici- tez mam takie obawy, ze beda zarzadzac... Kuba jest nadzwyczaj zaradny, jak sie B. od niego nauczy, to moge tego nie opanowac ;-)
Magda- mnie dzisiaj nikt do porzadkow wolami nie zaciagnal... o przepraszam wsadzilam do pralki powloke z kanapy Ikea, a maz ja powiesil... tosmy sie nasprzatali