aniez
Fanka BB :)
hi hi, to masz malego Alfa w domu znaczy;-)
buhahahahaha... DOKŁADNIE TAK!!!
Agnieszka- nie smutaj się, zdrowie najważniejsze!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hi hi, to masz malego Alfa w domu znaczy;-)
Poza tym chyba nie doczekasz się, bo pewnie to trochę potrwa a jak sama pisałaś mentalnie w ciąży jesteśwłaśnie w faktach mówili o tym, że do rozważenia ma trafić projekt aby to koszyka świadczeń gwarantowanych trafiły porody domowe! nie wiem jak wy, ale ja mam nadzieję, że zatwierdzą ten projekt, bo bardzo chciałabym następnym razem mieć możliwość porodu domowego.
Dzięki Aniam:-) no ja marzyłam o pracy w przedszkolu i szkole od ostatniej klasy podstawówki, więc poszłam za swoim powołaniem... za to czasami człowiek chce pobyc w towarzystwie dorosłych, bo jak wychodzi z domu od dzieci to idzie do pracy i tam też dziecibeti - szacun za Twoją prace , ja byłam na praktykach w przedszkolu w grupie 5 latków . Podziwiam te panie jak ogarniaja dzieciarnie , bo ja w kilka chwil miałam 5 dzieci u siebie na kolanach przyklejonych. I napewno dyscypliny to tam nie było .
Witam...
nie nadrobię... nie mam ani siły ani ochoty... :-( Jeszcze się zbieram psychicznie bo wczoraj rano jak wiozłam J. do przedszkola miałam stłuczke :-( Nikomu nic sie nie stało... tyle dobrze ale nerwy mam w strzępach i ochoty na nic... tulam was mocno i do przeczytania jak się ogarnę ;-)
U nas pomału do przodu :-) Bartek pełza coraz szybciej... dzisiaj 'uciekł' mężowi pod stół i próbował zjeść kota także spokojne czasy futrzaka odeszły w niepamięć!