kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
Ella
oddalam głos na Twe dziecie
no i standardowo klik na pudełeczko Ani
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie nocka do doooopy
małż wydelegowal
a rozpuścil juz H pod katem tego ze z nia pol nocy spi i ona go wola w nocy
no i tak
o godzinie 1 H na caly regulator wolala "tatoooooooooooo"
musialam isc jej we snie wytlumaczyc czemu tata nie przyjdzie
no to ona oczywiscie chciala sie tulic i zebym ja z nia spala
polezalam
zbajerowalam za jakis czas ze ide do toalety bo wygladalo ze spi
tylko uslyszala ze wychodze z lazienki to pytanie: "mamo idziesz juz do mnie?"
no i poszlam
nagle ryk Tymka
no to ide go karmic, mowie o tym H lecz niezbyt jej sie pomysl spodobal
ja karmie malego a ona wyje w drugim pokoju
za chwile jest u mnie i wyje
T obudzil sie przez to wszystko i dalej balanga kolo 2 w nocy
ta wyje by do niej isc ten spiewa bo obudzony
:-no:
poszlam do H a ona ze chce bajke ogladac
no i jakos jej przetlumaczylam w koncu ze jest noc trzeba spac ze musze isc do mlodego pokazalam za roleta ze jest ciemno dalam jej Zuzie (lalke) do przytulenia i jakos zasnela
trzeba bylo mlodego jescze jakos zacycowac
cala impreza skonczyla sie okolo 3
a o 6:20 wyspana H zawitala u mojego łózka![]()
Justa- nie trzeba, ale on go gubił i się wybudzał, a od kiedy bez smoka to lepiej śpi (oczywiście na początku się awanturował na maksa). Smoka powinno się zabrać, jak zęby się pojawią.[/QUOTE]
to jak o. ma już 2 zęby to mam ją odzwyczaić? Boziu nie wyobrażam sobie tego. Przecież bez smoka nie zaśnie.
Ta pogoda mnie dobija. Szaro buro i ponuro. od 7.30 na nogach a pobudka o 6,30. Spać sie chce pomimo kawy wypitej.
dziewczyny, czy LOVE pisała coś że jej nie będzie ? widzę, że od dobrych paru dni cisza na forum... pisałam sms-a bez odpowiedzi... od prawie 3 tyg umawiamy się na kawę, bo najpierw R chorował, później Z a ostatnio ona... i z nią było źle, bo antybiotyk po całej kuracji nic nie pomagał i miała iść w sb po nowe leki i od tamtej pory cisza...![]()
Ella