reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Jesu od której Wy nie śpicie... tyle stron do czytania
Ja czekam na przyszły tydzień kiedy to S zacznie od rana pracować -teraz cały dzień mi dezorganizuje i na nic czasu nie mam...

Aniez a co w nocy jak się obudzi a tu nie ma smoka??? bo Alicja też noc przesypia bez szamy ale jak jej się zdarzy przebudzić to daję smoka... bez smoka nie wybudzi mi się całkiem? albo nie będzie płakała?? kurcze no może i czas odstawiać ale odkąd cyca nie je to choć smoka possie...

dziewczyny, czy LOVE pisała coś że jej nie będzie ? widzę, że od dobrych paru dni cisza na forum... pisałam sms-a bez odpowiedzi... od prawie 3 tyg umawiamy się na kawę, bo najpierw R chorował, później Z a ostatnio ona... i z nią było źle, bo antybiotyk po całej kuracji nic nie pomagał i miała iść w sb po nowe leki i od tamtej pory cisza... :eek:

U mnie nocka do doooopy
małż wydelegowal
a rozpuścil juz H pod katem tego ze z nia pol nocy spi i ona go wola w nocy
no i tak
o godzinie 1 H na caly regulator wolala "tatoooooooooooo"
musialam isc jej we snie wytlumaczyc czemu tata nie przyjdzie
no to ona oczywiscie chciala sie tulic i zebym ja z nia spala
polezalam
zbajerowalam za jakis czas ze ide do toalety bo wygladalo ze spi
tylko uslyszala ze wychodze z lazienki to pytanie: "mamo idziesz juz do mnie?"
:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:
no i poszlam
nagle ryk Tymka
no to ide go karmic, mowie o tym H lecz niezbyt jej sie pomysl spodobal
ja karmie malego a ona wyje w drugim pokoju
za chwile jest u mnie i wyje
T obudzil sie przez to wszystko i dalej balanga kolo 2 w nocy
ta wyje by do niej isc ten spiewa bo obudzony
:-:)no::no::no::no::no:
poszlam do H a ona ze chce bajke ogladac
no i jakos jej przetlumaczylam w koncu ze jest noc trzeba spac ze musze isc do mlodego pokazalam za roleta ze jest ciemno dalam jej Zuzie (lalke) do przytulenia i jakos zasnela
trzeba bylo mlodego jescze jakos zacycowac
cala impreza skonczyla sie okolo 3
a o 6:20 wyspana H zawitala u mojego łózka :szok::baffled::baffled::angry:

Oj bidulko. Musicie porozmawiac z H. Rady Wronki super.
Wypróbuj.

Justa- nie trzeba, ale on go gubił i się wybudzał, a od kiedy bez smoka to lepiej śpi (oczywiście na początku się awanturował na maksa). Smoka powinno się zabrać, jak zęby się pojawią.[/QUOTE]

to jak o. ma już 2 zęby to mam ją odzwyczaić? Boziu nie wyobrażam sobie tego. Przecież bez smoka nie zaśnie. :szok:

Ta pogoda mnie dobija. Szaro buro i ponuro. od 7.30 na nogach a pobudka o 6,30. Spać sie chce pomimo kawy wypitej.

cze foremki...

Kwiatek, pociesze Cie ze moja osmiolatka (a niby duza dziewczynka !) tez ma problemy z zasypianiem sama...a to wlasnie ze wzgledu na H ktora spi z nami...i zadne tlumaczenia typu ze H mala i ja karmie nie pomagaja...w nocy tez sie budzi...zrobilismy tak: postawilismy lozko w jej pokoju tak, ze nas widzi jak zasypia oraz za kazde samodzielna toalete wieczorna + spanie dostaje plusa, 10 plusow - nagroda - wybiera sama (zasada: zadna kupna zabawka). Dzis bedzie 10 plusow, ciekawa jestem co wybierze...az sie boje :-)

dziewczyny, czy LOVE pisała coś że jej nie będzie ? widzę, że od dobrych paru dni cisza na forum... pisałam sms-a bez odpowiedzi... od prawie 3 tyg umawiamy się na kawę, bo najpierw R chorował, później Z a ostatnio ona... i z nią było źle, bo antybiotyk po całej kuracji nic nie pomagał i miała iść w sb po nowe leki i od tamtej pory cisza... :eek:

weź nie strasz...

u nas dziś nocka standardowa, 2 x papu i o 7 pobudka... w koncu nie pada, ale za to zminica jak nie wiem...ale i tak bylismy juz na dworku, barszcz wstawiony i lece poprasowac...

Ella - Julik prowadzi :-)

miłego!

Ella
oddalam głos na Twe dziecie
no i standardowo klik na pudełeczko Ani

Muchas gracias :-D

Monia
- na pierwszej stronie ktroś tam wymiata z 500 pozstami ale kij- zabawa jest a może i misiek dla młodej bedzie :-D dzieki za głosy:tak:

co do Love to faktycznie dawno jej nie było, ale wiele dziewczyn sie pokazuje i znika na dluzszy czas...:confused: moze nie ma weny do pisania...

W ogóle tez ostatnio myslałam, że w ciązy tyle nas było a teraz cześć dziewczyn zmiotło całkiem...(?)

kwiatek- nie zazdroszcze. bidulko takie akcje w nocy.
ella1 -dziekuje.ale u nas juz chyba tak czasem jest ze jak długo za dobrze to też źle :-( choc widze ze K cos ruszyło bo przyszedł z pracy na obiad i po poprzesadzał mi kwiatki hmmmm :confused:.
monia- fajna strategia nagradzania, super sprawa kieeeeeedys sptóbuje :-)

na pudełko klikniete. na Julke równiez.:tak:

mały wlasnie po placzu zasnał. a ja nadrabiam popijajac capucinko w ten pochmurny zimny dzień.

aaa agnieszkaSZ -dopiero skojarzyłam sytuacje ze moze jak kiedys wybiezemy sie na slask to moze sie spotkamy bo moja siostra prowadzi własnie firme meblowa w Rybniku. wogole w tych okolicach mam spora rodzinke.;-)

reklama
Dziewczyny jestem, przeczytalam
ale brak weny na odpisanie, glowa mi peka, mimo trzech tabletek. Fatalna sprawa.

Do góry