reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Ella poklikałam na zdjęcia Julinki...jak mogę pomóc w spełnaniu marzeń, to czemu tego nie zrobić ? :-)

Agnieszka, oby tak dalej...

Nata, jak tak czytam co piszesz to się normlanie nad żłobem dla H zastanawiam....trójka dzieci na 2 panie + podgląd webowy - to naprawdę super warunki!

otóż to...

doberek,

leje, leje, leje...dach nam przecieka, łazienka już zalana, sypialnia też...co za pech!
z dobrych newsów, to też dziś pospaliśmy, H pięknie spała, mamusia prosi by tak było co noc :-)
teraz spadam, bo muszę chałupę odgruzować /tekst zapożyczony od Aniez :-) /!

miłego !

właśnie dlatego zdecydowaliśmy się, mało dzieci dwie fajne babeczki :) jest jeszcze jedno dziecko, ale ono tylko na trzy godzinki dziennie przychodzi, więc jakby go nie było.

Ogólnie super warunki - Julcia jest tam najmłodsza, właścicielka wczoraj przywiozła dla niej huśtawkę fisher price i masę zabawek odpowiednich dla 6 miesięcznego brzdąca.

reklama
właśnie dlatego zdecydowaliśmy się, mało dzieci dwie fajne babeczki :) jest jeszcze jedno dziecko, ale ono tylko na trzy godzinki dziennie przychodzi, więc jakby go nie było.

Ogólnie super warunki - Julcia jest tam najmłodsza, właścicielka wczoraj przywiozła dla niej huśtawkę fisher price i masę zabawek odpowiednich dla 6 miesięcznego brzdąca.
wiesz co, jak tak to czytam to dochodze do wniosku ze chyba masz najlepsze warunki z mozliwych...
Pisalas kiedys ile taka przyjemnosc kosztuje?

Czesc Sloneczka!
Okropna, okropna pogoda. Ale z tego co wiem - u Was nie lepsza. Chlodno, wieje, leje... Buuuuuu! Niecierpie takiej jesieni! Czyzby to czas spacerkow z dzieciulem minal? Ja nie chce:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

hej dziewczynki przepraszam że teraz wam nie odpiszę ale zrobię to wieczorem wpadłam tylko żeby napisać że K. ma boreliozę :-( dostał na miesiąc antybiotyk potem mamy zrobić wyniki ehhh a ja mam afty na gardle całe szczęście że Natalka zdrowa zmykam do wieczora papa

Hello
wiesz co, jak tak to czytam to dochodze do wniosku ze chyba masz najlepsze warunki z mozliwych...
Pisalas kiedys ile taka przyjemnosc kosztuje?

Czesc Sloneczka!
Okropna, okropna pogoda. Ale z tego co wiem - u Was nie lepsza. Chlodno, wieje, leje... Buuuuuu! Niecierpie takiej jesieni! Czyzby to czas spacerkow z dzieciulem minal? Ja nie chce:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nawet jak będzie padać całą jesień, to szkoda mi będzie zrezygnować ze spacerków. Parasolka, folia na wózek i jazda na spacer. W końcu to dla swojego dziecka robię. Musi się dotleniać. A i mi to dobrze zrobi. Fakt, że jak się patrzy za okno, to aż się nie chce wychodzić. Właśnie czekam jak mój szkrabik wstanie i na spacerek.

Nata super warunki ma Julka, to w jakim wieku są dzieci, skoro Twoja najmłodsza?

Na pudełku przewaga jest dwukrotna, więc chyba nie ma co się martwić o finał, ale dla pewności klikam codziennie.

Witam sie i ja.Mala wlasnie przysnela wiec szybciutko przelecialam ten watek,bo pewnie za 15 minut bedzie mega wyspana.
Jak ja bym chciala zeby moje dziecko przelezalo na macie trzy godziny jak dziecie aniez.
Zazdroszcze:tak:
A u nas noc jak noc.Pobudki co 2 godzinki takze nic nowego.Ale chociaz dospala do 10 tej.A ja razem z nia.

Agnieszka super ze chociaz jedna noc odespalas.Oby tych nocek bylo wiecej.:-)

nata super tam w tym zlobku.Matko jak bym sie cieszyla gdybym taki znalazla.Dwie panie troje dzieci.Masz pewnosc ze krupci sie krzywda nie dzieje.

monia wspolczuje zalania.Matko,ale to tak konkretnie???

mamusia oby maz sie wyleczyl ze wstretnej boleriozy.A dlugo z nia chodzi wiadomo cos???Pytam bo mam znajomego ktory tez jest chory i cos tam wiem na ten temat.
Zdrowka i jeszcze raz zdrowka.

beti dla Justki tez zdrowka.Ty to walisz posty dlugie:szok::szok::szok:
Nie dziwie sie ze czasu brak przy dwojce,bo ja przy jednym baczku mam go calkiem malo.

gosienka,a wiesz ze nie pomyslalam o chuscie.Mialam takie nosidelko ale nie podobalo jej sie.Co ja wlozylam to bylo mialczenie.
Ale to bylo kiedys,wiec moze teraz jej sie odwidzialo?
Ale musze zakupic chuste bo takiej nie mam.

hej dziewczynki przepraszam że teraz wam nie odpiszę ale zrobię to wieczorem wpadłam tylko żeby napisać że K. ma boreliozę :-( dostał na miesiąc antybiotyk potem mamy zrobić wyniki ehhh a ja mam afty na gardle całe szczęście że Natalka zdrowa zmykam do wieczora papa
Że też to paskudztwo się Twojego K. czepiło.. Zdrówka Wam życzę!! No i super, że najmniejsza zdrowiutka:-)

A ja wróciłam z poczty, zimno jak cholera. Mała pocycała i idziemy w kimono, bo marudna jakaś, a i ja się przy okazji zdrzemnę;-)

Nata- jak piszesz o tych warunkach to w ogole nie wiem czym Ty sie przejmujesz- super taki zlobek...az strach pomysleć ile za to placisz...

Poza tym...
Monia i wszystkie dziewczyny które zagłosowały i PAMIĘTJĄ RAGULARNIE GŁOSOWAĆ NA JULECZKĘ- BAAAARDZO DZIĘKUJĘ!!! jesteście kochane :* :-D:-D:-D
Miałam tu nie truć:zawstydzona/y: ale pozwolę sobie raz dzinnie napisać drobne przypomninie dla tych z Was które mnie prosiły na fb żeby przypominać :-) - bo fb mi sie zawiesił kompletnie nie wiem czemu i nie moge sie zlogować do konta zadnym sposobem :angry::baffled::szok:

Poza tym dziecie mi sie w diobła jakiegoś przemieniło- cały dzień taki upierd że masakra- spac nie jesć już nie, pić nie, bawić nie- no dramat!:dry: ..niedługo zbieramy sie do tego homeopaty- dam znać co powie bo sama umieram z ciekawości ;-):confused:

Znalazłam inny sposób na przypomnienie :p

Gosia- co do pudełka to ja nie rozumiem- przecież pudelko ani prowadzi połową więcej głosów niz tamci kolesie? myslalam ze sprawa przesądzona?- co nie zmienia faktu że oczywiście klikam codziennie :)

Cześć Mamusie!
Ale mi brak Waszego towarzystwa! Niestety ograniczam internet do minimum. Musiałam z czegoś zrezygnować, by zacząć ogarniać swoje sprawy, dom, pracę i najważniejsze - rodzinkę.
Dla zainteresowanych - wyczekiwany kolaż na zamkniętym ;-) Jakieś uwagi, to proszę pisać. Fotki układane losowo. Imiona wypisałam bez "zmiękczeń", ale jeśli któraś życzy sobie inaczej, bądź jeżeli zrobiłam błąd to proszę o uwagi! no i jeśli kogoś pominęłam :-)

reklama
Do góry