reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

witam popołudniowo.
ochlodziło się bo luneło po 15 że ho ho. Dobrze, że zdąrzyłyśmy wrócić ze spaceru, bo jeszcze 5 minut i suchej nitki by na nas nie było.

dziecię śpi, pan Tata też więc ja korzystam i bb okupuje :-D
Dziecię mi dzisiaj takiego kupala zawaliło, że cała do przebrania + łóżeczko, a po spacerze jej się ulało i znowu przebierać... :baffled: ło matko co za dzien.

Katik dobrze, że całe i zdrowe do domciu dotarłyście.
Daga wracaj do nas a nie tylko uprawiasz te swoje ziółka :-)
Salamndra cieszę się że synus do zdrówka wraca.
Kwiatku cóż za decyzja, gratuluję. A chłopaki dadzą sobie radę.

no i dziecie wstało..................

reklama
hej
katik-fajnie ze dotarliscie szczesliwie
kwiatek- chlopcy se poradza, gratuluje super decyzji, i powodzenia
mamusia- ja tez mialam w tym roku isc na bhp w Białym ale jednak odczekam roczek, bedzie mi pozniej łatwiej z Kacpre, bo teraz za bardzo nie mam jak go zostawic pod opieka.
beti- ja mysle ze te nasze dzieci jak tak w szybkim tepie rosna to potrzebuja wiecej jedzonka, ciagle im sie zmienia rytm dnia i nocy. ja juz dzis praktycznie przeszła w nocy i w dzien na butelke ze stucznym, staram sie tez o0dciagac ale nie wiele tego juz jest.,,, kaszke je az miło.... marchewke tez wcina bez wypychania z buzki. wiec postanowilam dawac sztuczne a swoje jak sie da miedzyczasie.... głodowac go nie bede mi meczyc przy cyckach

Antolek usnął- nawet nie zajęło mu to o dziwo zbyt wiele czasu. Wycyckał mleczko , dotankował się 90 ml bebilonu i śpi...a ja czekam na Pana Tate bo ten jeszcze w robocie od bladego świtu. Póki co zjadłam kolacje i zaraz idę się wykapać...może jakiś maniciure, pediciure sobie dziś fundnę.....
Kurde, martwie się tym że nie mogę wykarmić młodego- skoro po cycu wypil jeszcze 90 z butli to coś jest nie tak...już nie wiem jak mam pobudzić laktację- karmi i herbatki są o kant doopy....mam nadzieję że to chwilowe. Butle podaje tylko na noc- w dzień walczymy z samym cycem- niedkiedy przykąłdam go co godzine żeby wyciągnał mi mleczko:-(nie myslałam że będę to tak preżywać:sorry2:

Antolek usnął- nawet nie zajęło mu to o dziwo zbyt wiele czasu. Wycyckał mleczko , dotankował się 90 ml bebilonu i śpi...a ja czekam na Pana Tate bo ten jeszcze w robocie od bladego świtu. Póki co zjadłam kolacje i zaraz idę się wykapać...może jakiś maniciure, pediciure sobie dziś fundnę.....
Kurde, martwie się tym że nie mogę wykarmić młodego- skoro po cycu wypil jeszcze 90 z butli to coś jest nie tak...już nie wiem jak mam pobudzić laktację- karmi i herbatki są o kant doopy....mam nadzieję że to chwilowe. Butle podaje tylko na noc- w dzień walczymy z samym cycem- niedkiedy przykąłdam go co godzine żeby wyciągnał mi mleczko:-(nie myslałam że będę to tak preżywać:sorry2:

oj ja tez przezywalam, ale pogodzilam sie z czasem. teraz obie jestesmy szczesliwe tak jak jest, wiec uszy do gory:-)

no i wcale nik nie powiedzila, ze mleczko nie wroci:-)

kamisia, ja zauwazylam, ze po igraszkach z malzonem, laktacja mi sie wzmaga... warto sprobowac :D

Zielona, no faktycznie, nawet nie zwróciłam na to uwagi, ale tak jest....

ja myślę, że każda z nas będzie to przeżywać, bo coraz więcej nas tutaj z takimi problemami...no ale rosną nam dzieciaki szybciutko i nim się obejrzymy, to podręczniki będziemy zamawiać i narzekać na tą polską edukację...

PS. ja już podręczniki zamówiłam :-)

reklama
dzięki dziewczyny za życzenie zdrówka... dzisiaj było już lepiej... no ale skóra mi już z nosa schodzi od kataru... heh... a za 1,5 tyg wesele psiapsióły i muszę wyglądać jak człowiek :p Akcja kominiarz następnym razem spadnie na innego domownika :-D

Zielona - tą babę to chyba pogięło... szok normalnie... nie ma to jak brząca przegrzewać :eek:

Katik - wyobrażam sobie Twoje przerażenie...

kwiatuszku gratuluję złożenia dokumentów :-)

Daga Ty i reszta kwietniówek szalejecie na farmville ;-) a ja nadal w tą aplikację nie wchodzę...

Do góry