reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

rany ale sadyści :-(
ja nie wytrzymałabym 5 min a co dopiero 4h:szok::szok::szok::szok: biedne dzieciątko, przeciez taki maluszek nie płacze bez powodu

reklama
Cisza dziewczyny jakaś dzisiaj tutaj:shocked2:

Jakiegoś doła dzisiaj podłapałam, ciągle myślę o tej biednej dziewczynie i jej córeczce:no:
Patrzyłam dzisiaj sobie na Helenkę jak ją karmiłam i normalnie łzy mi ciurkiem leciały:-( bo poczułam ogromny strach o nią o chłopców o męża:no:Dziwny strach przed śmiercią.
Nigdy nie zrozumiem dlaczego dobrzy ludzie odchodzą a źli żyją :wściekła/y:

Jakiegoś doła dzisiaj podłapałam, ciągle myślę o tej biednej dziewczynie i jej córeczce:no:
Patrzyłam dzisiaj sobie na Helenkę jak ją karmiłam i normalnie łzy mi ciurkiem leciały:-( bo poczułam ogromny strach o nią o chłopców o męża:no:Dziwny strach przed śmiercią.

mam podobnie.... widze zdjecie tej dziewczyny i jak pomysle o tym ze tutaj zostalo jej 3 mezczyzn to normalnie az mnie sciska tutaj w srodku.... jest tak cholernie przykro, choc nawet jej nie znalam... straszne...

brak mi slow...

Oj Gosieńka, nie smutaj się! Tę dziewczynę i jej rodzinę spotkała wielka tragedia... niewyobrażalna tragedia... I jeszcze nienarodzone dziecko... Najgorsze jest to, że można uważać, a wystarczy na swojej drodze spotkać jednego imbecyla- to mnie przeraża :-(.

Chłopcy śpią, mąż poczłapał po kawusię na jutro do żłobka, bo jutro Kubuś ma swój ostatni żłobkowy dzień :tak: A ja się jakaś śpiąca robię- chyba przez tę pogodę.

Kochana, mam to samo odkąd się dowiedzialam. Wczoraj nie mogłam spac, cały czas o niej myśle. Znałam ja osobiście. Pamiętam jak gratulowała mi synka a ja jej wtedy życzyłam córeczki, bo była na poczatku ciąży i nie wiedziala jeszcze kogo ma w brzuszku. Tak się cieszyła,ze bedzie córcia. W ogóle taka była szczesliwa. Tworzyli naprawde fajną rodzinkę, szczęscie bilo z każdego jej zdjęcia zamieszczonego na nk. Szok, zaraz mam głupie myśli, patrze na moje dzieci i się boje, że mnie to moze spotkac, albo nie daj Bóg kogos z mojej rodziny. Boje się snuc plany na przyszłośc. Dlaczego to zycie takie niesprawiedliwe.???

Joł
U nas po staremu z małym dziś byłam na basenikach z piłkami to się wyganiał przynajmniej .
Ola cały dzień grzdczniutka i tak sobie mija dzień za dniem .
Słyszałyście o tej dziewczynie co zgeineła w wypadku z forum ?
Straszna tragedia :(

Joł
U nas po staremu z małym dziś byłam na basenikach z piłkami to się wyganiał przynajmniej .
Ola cały dzień grzdczniutka i tak sobie mija dzień za dniem .
Słyszałyście o tej dziewczynie co zgeineła w wypadku z forum ?
Straszna tragedia :(

aniam, wczoraj o tym pisałam. Znałam Patrycje osobiście bo też była z Bydgoszczy....

reklama
Do góry