AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Napisz do Aniam :-) na prv
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie też taki ból dopadł wczoraj, że w nocy musiałam na podłogę się położyćKurcze dziewczyny plecy mnie od kilku dni bolą, sądzę,że to od dźwigania fotelika i schylania się do łóżeczka przy odkładaniu i braniu Mai.
Idę się ogarnąć póki małą śpi.
dałam mu zaraz paracetamol w kropelkach aby nie dostał gorączki, i nie dostał na całe szczęście,
ja też niestety muszę wrócić do pracywracam od 06.09 nie mam wyboru kredyt za m sam się nie spłaci. Maluszek w zawiązku z czym wędruje pod opiekę teściowej jako iż uzyskanie miejsca w państwowym żłobku graniczy z cudem, w każdym do którego dzwoniłam jest lista oczekujących powyżej 300 dzieci !!!! i na miejsce czeka się od 1,5 do 2 lat, a prywatne są z kolei bardzo drogie
I weź tu miej więcej dzieci zbankrutować można.
Dziewczyny, które mają łóżeczka turystyczne, czy ten pseudo materacyk, który jest w zestawie wystarcza, czy macie jakiś dodatkowy?
Mała ostatnio śpi w turystycznym na dole, albo jak w nocy przeprowadzkę do salonu robimy bo u góry duszno i się zastanawiam czy jej wygodnie bo to coś na czym śpi to cienkie jest. Aga ty też masz łóżeczko Baby Star? Ja wrzuciłam na zamkniętym foty z tym łóżeczkiem.