dziewczyny jak usunac profil albo chociaz posty ktore sie napisalo ? bo ktos mnie sledzi i przeglada to co tu pisze!!!!!
napisz do modratorów całego forum, ale nie kasuj profilu!! nie zostawiaj nas!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczyny jak usunac profil albo chociaz posty ktore sie napisalo ? bo ktos mnie sledzi i przeglada to co tu pisze!!!!!
Polka juz tez ledwie wchodzi. Czasem na spacerach nogi mi opiera o gore wozkaposiadaczki x-landerów - czy już woziłyście maluszki w spacerówce?? Ja jeszcze jej nie składałam,a nie chce mi się próbować i nie wiem jak tam jest z tym siedziskiem - idzie na płasko rozłożyć?
Powoli Adaś wyrasta z gondolki..
o tak, tak! I zycie nad morzem.....to mi sie marzy! ;-);-);-)Katik moja mamcia bardzo lubi dzieci, możesz Polcię do niej podesłać, będą z Mają babcię męczyć. Ja prowadzę małą szkółkę językową, to Cię zatrudnię. A tak poważnie to trzymam kciuki aby wszystko się ułożyło po towjej myśli. Ja bym też zostania z brzdącem w domu nie stawiała na szali z marnym zarobkiem po opłaceniu żlobka. Mam nadzieję,że cosik wymyślicie![]()
Was - o kazdej porze dnia i nocy :-)a kiedy nas kcesz :-)???
wreszcie do nas wrocilascześć dziewczynyyyyyy....:-) poczytuje czasami,ale nie mam czasu odpisać...idka to istny szaleniec,magisterka się sama nie napisze,a mąż obiadki też codziennie sobie życzy:-) a pomocy ze strony mamy czy teściowej-żadnej niestety...
ja już powoli zrzucam kilogramy,przytyłam w ciąży 33 kg,zostało jeszcze 10 do zrzucenia...damy radę!!!:-)
idunia ma kamienie w nerkach i 26 lipca dowiem się jak jej to będą rozbijać,napiszę...
zaraz postaram się wkleić jakieś fotki na zamknięty...
pozdrawiam was bardzoooooooooooo ciepło...
Tartaletka tyż może byćDo ZOO na rocznicę ślubu... hm... sama bym na to nie wpadła
![]()
Eno! A do Krakowa to kiedy przyjedziecie???My też chcemy meeting :-) ...i gibos :-)
;-)
Was - o kazdej porze dnia i nocy :-)
!!!!!!!!!!!
Daga, no cos mi sie zdaje, ze nigdzie nie bedzie dalej niz do mnie ha ha,
kiedy mamy sie kolezanki spodziewac?