reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
posiadaczki x-landerów - czy już woziłyście maluszki w spacerówce?? Ja jeszcze jej nie składałam,a nie chce mi się próbować i nie wiem jak tam jest z tym siedziskiem - idzie na płasko rozłożyć?
Powoli Adaś wyrasta z gondolki..
Polka juz tez ledwie wchodzi. Czasem na spacerach nogi mi opiera o gore wozka :-p
Mysle, ze jeszcze tylko odrobinka i przeskakujemy na spacerowke.
No i my ostatnio testowalismy jak to sie rozklada - no niby nie calkiem na plasko, ale prawie prawie, wiec mysle, ze krzywdy dziecku si enie zrobi.

Katik moja mamcia bardzo lubi dzieci, możesz Polcię do niej podesłać, będą z Mają babcię męczyć. Ja prowadzę małą szkółkę językową, to Cię zatrudnię. A tak poważnie to trzymam kciuki aby wszystko się ułożyło po towjej myśli. Ja bym też zostania z brzdącem w domu nie stawiała na szali z marnym zarobkiem po opłaceniu żlobka. Mam nadzieję,że cosik wymyślicie :)
o tak, tak! I zycie nad morzem.....to mi sie marzy! ;-);-);-)

a kiedy nas kcesz :-)???
Was - o kazdej porze dnia i nocy :-)

cześć dziewczynyyyyyy....:-) poczytuje czasami,ale nie mam czasu odpisać...idka to istny szaleniec,magisterka się sama nie napisze,a mąż obiadki też codziennie sobie życzy:-) a pomocy ze strony mamy czy teściowej-żadnej niestety...

ja już powoli zrzucam kilogramy,przytyłam w ciąży 33 kg,zostało jeszcze 10 do zrzucenia...damy radę!!!:-)

idunia ma kamienie w nerkach i 26 lipca dowiem się jak jej to będą rozbijać,napiszę...
zaraz postaram się wkleić jakieś fotki na zamknięty...
pozdrawiam was bardzoooooooooooo ciepło...
wreszcie do nas wrocilas
najwazniejsza to dobra organizacja, potem juz jakos leci i z dzidzia i z domkiem

Pola marudzi caly dzien -jak zwykle po szczepionce. Na cycku wisiec chce caly czas, przed chwila machnela 2 do pelna, i puscila pawia. Teraz spi.
Oj jak ja nienawidze szczepien!!!!!!!!!!!!

Cześć dziewczyny!
Nie nadążam za Wami :-) znacie się już na tyle i macie między sobą jak zdążyłam zauważyć b.dobrą więź to ważne. Byłam do szczepienia z Albercikiem, był bardzo grzeczny nawet nie zapłakał (kochane dzieciątko), dałam mu zaraz paracetamol w kropelkach aby nie dostał gorączki, i nie dostał na całe szczęście, następne szczepienie mamy na wrzesień. Upały niesamowite, nie da się wyjść na spacer chyba wieczorkiem. Zmieniam małemu 3-4 razy body bo tak się poci, i jest w pampersie. Poza tym pod koniec sierpnia (28.08) mały ma przyjąć chrzest święty, napiszcie jak to mnie więcej u Was wyglądało? Po ceremoni w kościele urządzamy przyjęcie wieczorem w restauracji. Pozdrawiam

Witam wieczorkiem:-)
Helenka juz wykapana i zasypia a gada do siebie przy tym że fajnie się słucha:-D
Widzę że produkcja wraca znów na wysoki poziom:tak::-p
Katik całuski dla marudnej Poluni, jutro bedzie lepszy dzień:-)

Daga no do mnie masz najbliżej więc jak by co to czekam;-) oczywiscie przywieź te babeczki:-p

Waniliowa witaj:tak: i życzę szybkiego rozwiazamia problemów z tymi kamieniami u Idki.
Czekam na wiesci.

Kittek ja tez chcę dostać wiadomość:-D sama sobie jestem winna bo moje namiary dodałam dopiero dzisiaj;-)

Pozostałe kobietki jak zwykle pozdrawiam:-)
Zmykam poczytac co na innych watkach.

Mam jeszcze pytanie wiecie co z Zuzią od Karoli bo dawno nie było wieści?

Miłego wieczorku:-):tak:

Tartaletka tyż może być :-D Do ZOO na rocznicę ślubu... hm... sama bym na to nie wpadła :-D:-D:-D

hehehe no faktycznie, jak teraz o tym mysle to tylko ja umiem do zoo na rocznice slubu pojechac........ :-D buhahahahahahha

Eno! A do Krakowa to kiedy przyjedziecie??? :tak: My też chcemy meeting :-) ...i gibos :-)

;-)

Krakow tez mamy na liscie bo rodzina K. tam mieszka, wiec ktoregos pieknego dnia na bank tam sie zjawimy :-)

Was - o kazdej porze dnia i nocy :-)

!!!!!!!!!!!

powiedzilam K. ze nas chcesz i on "no to tankujemy do pelna, we francji tankujemy do pelna, pozniej kanalem i dalej sruuu", wiec a noz widelec :-D
ale by bylo fajnie :-)

Paulka, normalnie mma nadzieje ze zdobia z tym pozadek... ech... co sie na tym swiecei dzieje...

Gosienka, ja mam tak, ze predzej u Katik bede za wielka woda niz tutaj za miedza u Ciebie, ale jakby co ciacha upieke :-D ale nie to ze nie chce, tylko tak mi sie zawsze wszystko uklada, ze im dalej tym blizej :-)

Daga, no cos mi sie zdaje, ze nigdzie nie bedzie dalej niz do mnie ha ha,
kiedy mamy sie kolezanki spodziewac?

hehehehe no w sumie tak, dalej nie bedzie juz :-)

K. mowi, ze ciezko bedzie autem dojechac... wiec moze byc ciezko :-D no i babeczek tak daleko nie dowioze.... :-) a i kielbache bym Ci przywiozla :-) i ogorów kiszonych...

Evelik5- mam nadzieję, że szybko się 'wciągniesz', a że my otwarte na nowy narybek, to nie powinno być problemu. Słyszałam, że we Włoszech gorsze upały niż u nas, a że ja już gonię w piętkę, to nie mam pojęcia, jak Wy to znosicie... Może nie ubieraj Albercika w bodziaki, niech leży w samym pampku, a od czasu do czasu i bez pampka (np. na podkładzie).

Daga- jak rozumiem niedługo ruszacie z małżem w tourne po świecie... jak zaczniesz do Gosieńki to na Zielonej skończysz... ślij nam kochana pocztówki, ślij :-D:-p:-D

Katik- biedna Pola! Dobrze, że ma wyrozumiałą mamuśkę, co to i cycusia da i przytuli :-)

Paulka- a z czego wnioskujesz, że Cię ktoś śledzi? Spokojnie, może tylko podczytuje... w końcu to otwarte forum. A jak się obawiasz, to pisz do moderatorów.

Ustaliłam sobotnie menu i tak: 2 sałatki, ziemniaczki, surówka, drób i rogaliczki... Jak komuś będzie mało na dole dają knyszę i gyrosa :-D

Tymczasem chłopaki śpią, a ja gonię w piętkę i czekam na deszcz i ochłodzenie!

reklama
kurcze dziewczyny Paulka już usunęła konto...

a u nas upaaaaaaaaał i mam dość Marek marudny i śpi po 15 minut, duży też się daje we znaki, i to właściwie na tyle...

Do góry