reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
wyszykowaliśmy się na spacer a ze spaceru nici- zerwał się straszny wiatr i zaraz będzie padać. oczywiście cieszy mnie to niezmiernie bo ta pogoda już była upierdliwa.....
od razu się przyjemniej zrobiło, a do tego wykąpaliśmy się z Antoniem w wannie i śmiechu było co nie miara- bo moje dzieciątko w dużej wannie jest bardziej śmiałe i lubi sobie wówczas pochlapać...a co tam- jemu wolno!

Forget, dziewczyny juz Ci poradzily i nie ma nic do dodania. Moze poza jedna rzecza, ktora jest dosc oczywista i moze dlatego nie kazdy bierze ja pod uwage ;) Mianowicie, piers w laktatorze uklada sie inaczej niz w buzce dziecka i jest inaczej stymulowana - chocbysmy nie wiem jak bardzo sie spinali, technologia w tym przypadku nie dorowna naturze... Czasem kanaliki, ktorymi splywa mleko zostaja laktatorem przycisniete, co sprawia, ze mniej mleka wyplywa. Do tego doszedl Ci stres (jakkolwiek uswiadomiony lub nie) wynikajacy z rozlaka z dzieckiem, zmiana stref czasowych, powrotem do pracy (chocby tymczasowym), a takze zmiana diety. Stad moze wynikac niewielkie zaburzenie w laktacji. Glowa do gory, po powrocie do domu wszystko wroci do normy! Pewnie jak zobaczysz Core automatycznie zalejesz sie mlekiem :tak:

Hej
My niedawno wrocilismy z basenu.Szymek sie wyszlal w wodzie,maly spal wiekszosc czasu, budzil sie na amu, i dalej szedl w kime:-)Ja sobie poplotkowalam z kolezanka, wypoczelam,poplywalam w baseniku i juz z kumpela planujemy nastepny wypad bo bylo suuuuper:tak:

i ja się witam...

dzień minął jak zwykle, byliśmy na małych zakupach, a jutro szczepienie...
poczytałam Wronkę i teraz mam stresa, bo moja Hania ma katarek, a to ponoć nie powód do nieszczepienia :baffled:...no i boje sie aby nie bylo jak u Wronki...do tego moja pani doktor na urlopie, wiec Hania bedzie badana w Luxmedzie, a szczepić będziemy w naszej przychodni (bo w Luxmedzie ceny szczepionek mają chyba z Marsa :szok:)...no a musimy rozpocząć szczepienie na rota, ponieważ pierwsza dawka powinna być podana do 12 tygodnia...wiec jesli chcemy zaszczepic na rota, to nie mamy wyjscia...

miłego wieczorka,

Zaraz padnę! Spadł deszcz i przez moment było tak pięknie, no ale teraz jest duchota! Wrrr! Na szczęście Bartuś dość dobrze znosi upały :))) A mnie to gęste, gorące powietrze wykańcza! Jeny... oby do zimy ;) a zimą będę marudzić, że śniegu za dużo :)))))

Dziewczyny.. ale waruneczki:)
Ale pogoda...
Zajefajnie:-D :-D :-D :-D

Alicja śpi, ja na kompie S ogląda tv klima nam pilnuje 24 stopni:-)
Spacer i plażowanie zaliczone
Ech!!! żyć nie umierać:-D

reklama
Do góry