reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

witajcie mateczki :-)
nie mam weny do pisania przez tą cholerną pogodę....wysiadam, chociaż w wieczór mogłoby być chłodno.....wrrrrrrrrrrrrr......i te okropne komarzyska....
życzę ochłodzenia i miłej, spokojnej nocy....

0:0 w 89 minucie....

reklama
cześć dziewczyny.Późno zaglądam, ale przyczyna jak u wszystkich - pogoda!
My cały dzień w domu.Tylko w bieliźnie, mały w pampku. Spacer zaliczylismy dopiero o 20.
Udanych urlopów życzę, a chorym maluszkom powrotu do zdrowia!

Viva España!

Ale mecz byl ogolnie beznadziejny. Nie wiem ile fauli bylo odgwizganych, ale to byla jakas masakra.
No i mimo, ze 8 miesiecy mieszkalam w Holandii - z calych sil trzymalam za Hiszpanie.

Dobranoc , chlodku dla ochlody chociaz w nocy :tak:

Witam o tej porze...

Jejuuuuu a na dworze już upał :szok::baffled:
Nocka taka sobie bo przez te upały Marek budził sie co 2 godziny a od 4:30 był bardzo niespokojny... qupal go wkurzał... ale wygrać z nim udało mu się dopiero gdzieś tak godzinę temu...

SPAAAAAAAAAAAAAĆ mi się chce przez to niemiłosiernie.
Teraz młody lezy w łóżeczku i sobie pogaduje podśpiewuje :-) i śmieje się :-)

Miłego dzionka....

Witamy

Zosia pobiła wszelkie rekordy spania - od 20 do 6.30:szok:.
Znowu upalny i pewnie marudkowy dzień, do tego jesteśmy same i w dodatku na 9.30 na szczepionkę lecimy.

ja też się witam...

ja wczoraj wykąpałam małą, wymyłam główkę w chłodnej wodzie i wzięłam ją na dwór, bo na dworze było cieplej niż w domku...i wóziałyśmy się dopóki komary nie zaatakowały...

a nocka supcio - Hania tylko raz cycała (baaardzo rzadko się to zdarza), o 2:30 i to ja ją obudziłam (bo inaczej cycki by mi explodowały i musiałabym dziś pościel przebierać :-)), a potem wstała o 7, 3 qpy na raty strzeliła i śmieje się do karuzelki...
siedzimy w sypialni, tutaj póki co jeszcze miło, bo lekki przeciąg zrobiony i miłym chłodkiem zawiewa...ale wczoraj wieczorem miałam temp. 33 stopnie, i jak tu spać ?

miłego dnia mamusie...

Witam witam:-):-):-)
Ja juz po kawce na tarasiku bo jeszcze jest w miarę chłodno;-)
Helenka śpi a chłopcy zajadają jajecznicę:tak:
Jak tylko zjedzą to wywiozę ich do tatusia na wieś;-) niech się wybiegają i wychlapią w baseniku:-D
Widzę że był temat akceptacji własnego ciałka;-):-pJa nie narzekam w strój się mieszczę a nawet jest mi trochę za duży:-pale doskonale rozumiem niektóre z was bo po ciazy z Mateuszkiem też trochę mi zostało i nie chciało się pozbyć;-)

Mam dzisiaj wielki plan:szok: muszę zaprawić worek ogórków:szok: może ktos jest chętny do pomocy:-D

Dobra zmykam poczytać na innych watkach a potem trzeba myć słoiki:rofl2:

Miłego chłodnego;-)dnia kobietki

Witam i ja;-)
Młoda śpi w wózku na tarasie póki jeszcze mamy tam cień, a mamusia nadrabia zaległości kosmetyczne i netowe:-)
Prysznic z depilacją mam za sobą, maskę na włosy też, teraz siedzę i podczytuję BB.
Znów się zapowiada upalny dzień. Dobrze, że w biurze mam chłodno, bo muszę tam iść na 14:00.
Miłego poniedziałku;-)

reklama
Witam się poweekendowo :)

Caly weekend nas nie było i wreszcie się opaliłam :D byliśmy u rodziców w ogródku- mała w cieniu cały dzień i super było :)
...Tak mi tylko morza brakowało...jak ja chce na wakacje...ale to za rok :/

Poza tym lekarka powiedziała żeby odstawić debridat na jelitka i wieczorem wrocily kolki i bol- dziwne...dziś tam dzwonie po recepte i jesli wieczorem sie powtorzy to wprowadzamy znowu...

Rehabilitacja "kiwającej główki" póki co nie przynosi rezultatów...w środe znów idziemy do poradni więc zobaczymy co dalej ;)

Sorki, że nie piszę prawie w ogóle, ale głównie nie ma nas w domu a jak już jesteśmy to trzeba sprzatać i ogarniać artystyczny nieład dookoła :)

Miłego dzionka i zdrowia dla chorutkich maleństw :)

Do góry