reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

hej,

masakra...goraco... leze i ledwo dysze...

Ola to samo, wiec sie nie przemeczamy dzisiaj. przeczytalam wszystko, ale weny na pisanie brak bo pot po du*** cieknie

3majcie sie chlodno

moze po obiedzie nabiore sil:-)

reklama
Niech ten okrutny upał się skończy!
Gdyby nie to piękne ciało po ciąży pewnie wylegiwałabym się codziennie na basenie...
A tak wyleguję się na łóżku z moim Skarbeńkiem :-) jednak chłodzących pryszniców w ciągu dnia nie sposób sobie odmówić!

ps, już znalazłam te opaski. Jola robi też sliczne kapelusiki, czapeczki, buciki i wszystko co zaproponujemy. Kilka rzeczy zamówiłam za dosłownie grosze, a są przesłodkie.
Pozdrawiam i ochłodzenie życzę!!

my sie dzis urlopujemy u rodziców
moja sostra przyleciala z synkiem rok starszym od Hani wiec dzieciaczki szaleja
dzis dziadkowie zabrali ich na basen o 14 i jeszcze ich nie ma :)
przeurocz wyglądała ta wyprawa
Miłoszek z plecaczkiem z ciuchcią "Tomek" i w czapce-chustce jak na pustynie, Hania w kapeluszu i kole ratunkowm :)
siosa zrobila im fote potem od niej zgram i wrzuce
słodkie dzieciaki
w każdym pokoju wiatraki chodza a wcale tego nie czuc
masakra jakas

a wczoraj bylismy na wiejskiej potupajce na powietrzu z dziecmi
czujecie klimat?
wata cukrowa, trampoliny, grillowane kiełbaski, popkorn, pierdółki dla dzieci i discopolowa gwiazda wieczoru- Milano :-D:-)
super bylo

kum kum :-)

Olcia ma goraczke, wiec tym bardziej ucieszona z buziakow :-)
może to trzydniówka jak innych objawów brak?
u nas jednak trzydniówka była połączona z zaczerwienionym gardziołkiem
dużo zdrówka dla MArgolci i dla Boryska Wroni!!!!

Niech ten okrutny upał się skończy!
Gdyby nie to piękne ciało po ciąży pewnie wylegiwałabym się codziennie na basenie...
A tak wyleguję się na łóżku z moim Skarbeńkiem :-) jednak chłodzących pryszniców w ciągu dnia nie sposób sobie odmówić!
mi to wstyd nawet na ogrodku sie wylozyc, bo miedzy tujami sasiedzi moga mnie dojrzec :baffled:

U nas tez cieplo, ale znosnie. Wiaterek lekko owiewa, i jest ok.
Nie ok bylo wczoraj - jak zaczelam wybierac sie na 11sta do fryzjerki, i zadzwonili znajomi.... czy jestesmy w domu, bo oni sa kilka mil od nas (jechali do nas 2 godziny). Nie ma to jak niezapowiedziane wizyty. Wrrrrrrrrrrrrrr, nienawidze czegos takiego.
Tak wiec wypad na doprowadzenie wlosow do porzadku oddalil sie o kolejny tydzien.

Nie ok bylo wczoraj - jak zaczelam wybierac sie na 11sta do fryzjerki, i zadzwonili znajomi.... czy jestesmy w domu, bo oni sa kilka mil od nas (jechali do nas 2 godziny). Nie ma to jak niezapowiedziane wizyty. Wrrrrrrrrrrrrrr, nienawidze czegos takiego.
Tak wiec wypad na doprowadzenie wlosow do porzadku oddalil sie o kolejny tydzien.

w TV na TVN Warszawa dziś mówili że jutro jest najlepszy dzień na zmianę fryzury bo coś tam w jakiś znak zodiaku wchodzi i gwiazdy(...) jakaś astrolożka to była chyba:-)

Dobra nadrobiłam

Wronia zdrowia dla Boryska!!

Kobietki co wy się przejmujecie wyglądem ciała po ciązy?? Jak komus nie pasuje wasz wyglad to niech najpierw nosi 9 m-cy bobo w brzuchu, niech mu skóra sie naciąga, dostaje wysypki i cholera wie jeszcze czego a potem niech sie odzywa...
Ja tam dzisiaj w bikini się ubrałam i na dworze w cieniu orzecha przesiedziałam do 13 a potem znowu od 16 do 19... Falbanka ze skóry mi nad majtami wisi ale mam to w d****

dobra mykam na inne wątki a potem kąpiel starszego smerfa, moja i meczyk z winkiem i pomidorkami koktajlowymi :-D

Bidula moja padła.
Tak się męczy w tym upale, maruda jak nigdy.
Wykąpaliśmy ją w takiej letniej wodzie, mało ze skóry nie wyskoczyła z radości w wannie.

Co do wyglądu, to niech się wstydzi ten kto widzi. Wystarczy się rozejrzeć na jakiejkolwiek plaży jakie cielska się w bikini prezentują.

Oglądałam prognozy na tvn, ochłodzenie od przyszłego poniedziałku zapowiadają, akurat jak mi rodzinka z wywczasów wraca:-).

Biedny Borysek z tym uszkiem.

reklama
U nas jak wszędzie- gooorącooo! Ale wywieźliśmy się do teścowej, zadekowaliśmy się w cieniu i było super. Dzieciaki szczęśliwe- Kubą babcia się zajmowała, bo próbował jej rozmontować dom, ogród, sad i warzywniaczek :-D więc za nim latała (dla zdrowia) i patrzyła mu na ręce :-D Bartuś poleżał, pojadł i pospał, a starzy odpoczywali ja z książeczką, mąż z TVlandią.

Jutro w chacie siedzę i nigdzie się nie ruszam!!! Te upały mnie wykończą! A ochłodzenie zapowiedzieli oczywiście na moje urodziny! Mam nadzieje, że to będzie ochłodzenie do sensownej temperatury np. 25 stopni i imprezę na ogrodzie da się zrobić, bo taki mam plan!

O bikini było... Ja to mam w pompie! Jak się komuś nie podobam, to niech masochizmu nie uprawia i się nie gapi :-D

Do góry