reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Joł młodsze dziecie kima starsze oglada baje .. musze go kłaść póxniej bo wstawanie o 6 mnie wykończy .

Gratki dla Hani za nocnik my narazie olaliśmy bo mały nie jest jeszcze na to gotowy .. Zwiewał od nocnika a to nie za dobra sprawa , czyli jeszcze nie potrafi i tyle i wkońcu by się tylko wystraszył poczekam jakiś czas i znowu spróbujemy .

Ide gapić się na foty :)

Witamy wieczornie :-)
Stuknęło nam 3 miesiące :-) Z tej okazji mamusia zakupiła córuni wybajerzone skarpety z grzechotkami ;-)
A mama zdała dziś kolejny egzamin i ma oficjalnie wakacje do października :-)

Hmmm...a u nas już drugi raz wrzasku po kąpieli nie było...dziwne... Trudno stwierdzić czy pomysł skuteczny bo dopiero drugi raz stosowany ale... Po kąpieli jak tylko ją zwijamy w ręczniczek to mąż stoi z zabawkami (sprawdza się pałąk od bujaczka ;P) i macha grzechocząc niemiłosiernie ;D a mała glizda sie gapi i siedzi cicho z wrażenia! My robimy z siebie małpy i w tym czasie ja smarujemy i ubieramy...no i poskutkowało :) rozdarła sie tylko oczywiście jak czape ubrałam po kąpieli...

Wczoraj pisałam, że mi dzieciecie cały dzień spi...to dziś dla odmiany 5minut nie miałam, bo nie spała w ogóle..teraz oczywiście dalej nie śpi, tylko ją mężuś w bujaczku buja, a ja mam wreszcie chwilke :)

Jestem za sukieneczką- śliczna :)

Kwiatuszku- cieszę się, że bombelek pod języczkiem zniknął! :)

Ostatnia edycja:
U nas kąpiel to najmilsza pora dnia - po kąpieli czasem bywa foch, wiec z powodzeniem stosujemy smoka;-)
Dziś dla odmiany po spokojnej kąpieli i masażu, przy jedzeniu załączyła się syrena - ryk niesłychany, ale sprawca już namierzony - po kapieli przed jedzeniem podajemy w małej buteleczce na lekarstwa syrop rozcieczony z herbatką i dziecko pijąc z głodu łapczywie nałykało sie powietrza:no: Na raczkach w pionie było super, na płasko wrzask. Za każdym podnoszeniem do góry bekała straszliwie aż całe powietrze zeszło i w końcu usnęła.
Na dodatek to dziś drugi raz jak usnęła bez smoka - sukces:-)
Wracam do męża oglądać mecz - może go skuszę na karmi.

reklama
Witamy wieczornie :-)
Stuknęło nam 3 miesiące :-) Z tej okazji mamusia zakupiła córuni wybajerzone skarpety z grzechotkami ;-)
A mama zdała dziś kolejny egzamin i ma oficjalnie wakacje do października :-)
No to podwojne gratki - jedna dla Milenki, drugie dla Mamusi!!

Hmmm...a u nas już drugi raz wrzasku po kąpieli nie było...dziwne... Trudno stwierdzić czy pomysł skuteczny bo dopiero drugi raz stosowany ale... Po kąpieli jak tylko ją zwijamy w ręczniczek to mąż stoi z zabawkami (sprawdza się pałąk od bujaczka ;P) i macha grzechocząc niemiłosiernie ;D a mała glizda sie gapi i siedzi cicho z wrażenia! My robimy z siebie małpy i w tym czasie ja smarujemy i ubieramy...no i poskutkowało :) rozdarła sie tylko oczywiście jak czape ubrałam po kąpieli...

Wczoraj pisałam, że mi dzieciecie cały dzień spi...to dziś dla odmiany 5minut nie miałam, bo nie spała w ogóle..teraz oczywiście dalej nie śpi, tylko ją mężuś w bujaczku buja, a ja mam wreszcie chwilke :)
Ella - moze daj malej spokoj z ta czapa. Jak nie lubi to po co nakladacie? Zimy nie ma, do kapieli pewnie okna zamykacie, nie ma sensu z ta czapa.

Moja wlasnie sie chichra przez sen. Ciekawe co takiego smiesznego jej sie sni. Klioutek moj kochany. Jeszcze pol godzinki i spadamy na gore do kapieli.
Dzis udany dzionek, najpierw zakupki, potem mamuncia na przegladzie u dentysty byla, a ze ubytkow niet - szczycil mi tylko kamien i wypolerowal. Potem przysnelysmy 1.5 godzinki na lezaku na ogrodku - ja lezalam, a Polus na moim brzuszku, i cale szczescie, ze udka w piekarniku nastawilam z timerem, bo tatus po powrocie obiadu by nie mial :-D

Do góry