filonka
Fanka BB :)
jak obiecałam na zamkniętym wrzuciłam fotweczki.
dziewczyny szalejecie w tej kuchni mmmm
dziewczyny szalejecie w tej kuchni mmmm
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny napiszcie mi ile razy dziennie kladziecie malenstwa na brzuszku? Jakie cwiczenia jeszcze robicie z maluchem..Ja nie wiem co mam robic ..jestem tu sama ani doswiadczenia ani nikogo kto moglby cos doradzic..:-(
Nudze sie , maz pracuje cala noc w dzien spi i tak wkolko jestem sama.
Wogole mam tyle pytan , ze masakra
dziewczyny, ile ważą wasze maleństw, a moze lepiej bedzie - ile przybrały na wadze od urodzenia?
A jeszczepytanko jedno,czy ktores z waszych maluszkow ma skaze bialkowa? Moj ma niestety ...Pijemy Nutramigen..Bleh...
:-(
Jeszcze na dodatek ciemienucha...O jej...Smaruje mu oliweczka przed kapiela i wyczesuje ale to nic nie daje.
a u dzieci karmionych butelka??Forget- u dzieci karmionych piersą wprowadza się gluten pomiędzy 4 a 7 m-cem, żeby zmniejszyć ryzyko celiaki. Najlepiej w 5 i 6 miesiącu dodawać do np. marchwewki pół łyżeczki kaszy mannej, żeby przyzwyczajać organizm dziecka (kiedyś gluten wprowadzano w 10 miesiącu, ale okazało się, że to jest nieefektywne).