reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
elvie już niedługo, wytrzymasz:)

u mnie termin do ginki na nfz był koło 10 dni wiec jak na planowana wizyte to nie jest zle...

justa moja waga słoniowa to jedno, ale u mnie zawsze sie rodziły gigantyczne dzieciaki, mój w tym wypada blado tzn 4,330 miał, ja miałam 4,700, a brat 5,900 i mama rodziła go sn wiec miala masakre i tego sie boje, ze dzidzia za duzo urosnie i bedzie ciezko, ale moze sie uda ze tak do 4,8 bedzie mial i jakos go urodze...

miłego wieczoru!

5900 ???????????? o ja ostro, to dopiero jest waga :)\
moja córka ważyła 3550 zobaczymy ile będzie miała druga dzidzia :)

kurcze Ewka, to życzę nieco mniejszej dzidzi.

J niestety nie zdał... nie zauważył świateł bo były za drzewami. Myślę że kolo mógł mu podarować po długim czasie bezbłędnej jazdy, szczególnie, że według J, on pewnie sam zauważył je dopiero na końcu. Ale cóż. Następnym razem będzie lepiej.

Sandrahaha potworne.

Ostatnia edycja:
Ja pasztetów zupełnie nie jadam, więc nie pomogę:-(
Co do Dzieciaczków to mój M. już planuje, czego to On synka nie nauczy:-D
a Maleństwo jeszcze w brzuszku:-D Pewnie cudowne są takie pierwsze nieporadne kroczki Maluszków, zazdroszczę;-)
Czytałam gdzieś, że raczkowanie wpływa na inteligencję, bo dziecko patrzy z ziemi pod jakimś innym kątem i pracują wtedy dwie półkule i błędem jest zbyt wczesne wrzucanie dzieci do chodzików. Niech raczkują jak najdłużej, to dla ich dobra:tak:

Dzieci wogóle nie powinno się wsadzac w chodziki tylko problemów z kręgosłupem mozna narobić . Mój nie wie co to chodzik , łaził przy meblach i długo raczkował wkońcu wstał i poszedł:tak:

gratuluje! to teraz bedziesz miała dopiero gimnastyke:)
...

Dla mnie lepiej mniej noszenia . Bo raczej dzwiganie 12kg synka nie do końca jest zalecane w ciązy:-(

No właśnie co z tym ciśnieniem? Trzeba mierzyć codziennie?
Czuję się świetnie i jeszcze nie mierzyłam:zawstydzona/y:
No, ale nigdy nie miałam z ciśnieniem problemu, więc teraz pewnie też wszystko ok;-)

Ja nie mierzyłam nigdy tylko na wizytach mierzyli ale ja zawsze mam mega niskie

a ja chodzę państwowo do przychodni i moja gin jest powolna i rozwlekła i mnie bardzo denerwuje, ale nie stać mnie w tym momencie na prywatnego lekarza
dowiedziałam się ze druga gin z tej przychodni jest o wiele lepsza i chciałam się do niej przenieść,a tu suprise
położna przy rejestracji odmówiła, bo podobno panie doktor nie lobią między sobą wymieniać pacjentów
i gdzie tu moje prawo do wymiany lekarza???????????????
ta moja ginka kazała mi przyjść za tydzień, że mi zrobi USG, a ja ide prywatnie, bo ona do kitu robi, ciekawe czy się obrazi???

Kurde twoje prawo zmienić lekarkę jak Ci nie pasuje . Co za ludzie :wściekła/y:

elvie już niedługo, wytrzymasz:)

u mnie termin do ginki na nfz był koło 10 dni wiec jak na planowana wizyte to nie jest zle...

justa moja waga słoniowa to jedno, ale u mnie zawsze sie rodziły gigantyczne dzieciaki, mój w tym wypada blado tzn 4,330 miał, ja miałam 4,700, a brat 5,900 i mama rodziła go sn wiec miala masakre i tego sie boje, ze dzidzia za duzo urosnie i bedzie ciezko, ale moze sie uda ze tak do 4,8 bedzie mial i jakos go urodze...

miłego wieczoru!

4.8 ? kobieto szacun , ja bym się bała:tak: zreszta ja i tak chce drugie CC mi jakoś poród natura:tak:lny nie jest do niczego potrzebny:-D

a brat 5,900 i mama rodziła go sn wiec miala masakre
o moj Boze... nawet sobie tego nie wyobrazam....

u mnie w rodzinie tez giganty... Siostra blizniaki nosila, i oboje urodzily sie z waga powyzej 3500 !!!!

Dziewczyny, alez mi sie czas ciagnie... Jeszcze 5 dni i ide moja kruszynke ogladac, a doczekac sie nie moge! Juz ostatnio o nieczym innym nie mysle, jak tylko o dzidzi! Musze sobie na sile jakies hobby chyba wymyslec, bo zwariuje!!!!

możne mnie wyśmiejecie, ale ja ryczę jak bóbr :)

właśnie poczułam maluszka :D!!!!!!!!!!!!!!
poczułam jak się rozpychał..... :-):-D
huuuurrrra leżałam se spokojnie jak to mam przepisane a on siup i ja to poczułam... poczułam małe wybrzuszonko :-)!!!
ja piernicze jakie to przecudne uczucie :-D!!!
9tc a on już tam wariuje....
ja boju.... zakochalam sie :)
JESTEM MEGA SZCZESLIWA I RYCZE:tak:!!!

reklama
możne mnie wyśmiejecie, ale ja ryczę jak bóbr :)

właśnie poczułam maluszka :D!!!!!!!!!!!!!!
poczułam jak się rozpychał..... :-):-D
huuuurrrra leżałam se spokojnie jak to mam przepisane a on siup i ja to poczułam... poczułam małe wybrzuszonko :-)!!!
ja piernicze jakie to przecudne uczucie :-D!!!
9tc a on już tam wariuje....
ja boju.... zakochalam sie :)
JESTEM MEGA SZCZESLIWA I RYCZE:tak:!!!

nie chce nic mowic ale czy jestes pewna ze to bylo dzieco?? bo jest to praktycznie nieprawdopodobne... normalnie ruchy dziecka wyczuwa sie ok 20tc a kobiety w drugiej ciazy moga wczesniej ok 15-16 tc... czytalam troche o tym i w sumie mnie zdziwilo ze 9tc a ty juz czujesz... nie mam pojecia... moze nie mam racji...

Do góry