reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Dzień dobry Brzuchatki....

Aniez, jak tam Kubolek ? Jak nocka ? Dla mnie najgorsze co może być to chory dzieciaczek i wysoka gorączka... Mam nadzieję, że szybko Mały wróci do sił.... Także zdrówka !!

U mnie nocka niełatwa, bioderka i pachwinki nawalają, ale jakoś daję radę...

Trzeba się rozruszać...hmmm.... może narty ?............żart oczywiście.
WIOOOOOOSNO, przybywaj !!!!!!!

reklama
Chcialam sie Was zapytac o trzy rzeczy:

1) Do jakiego lekarza mam isc po zaswiadczenie o becikowe? To musi lekarz z publicznej przychodni? Rozni lekarze wpisywali mi sie w karcie ciazy, ciezko powiedziec kto jest moim lekarzem prowadzacym...
Wg mnie lekarz ginkolog
2) Czy zabiora mi karte ciazy po porodzie????

Tak zostaje w szpitalu

3) Od mniej wiecej tygodnia czuje co jakis czas jak chodze silne uklucie jakby mi ktos wbijal igle przez pachwine w strone biodra. To jest krociotki bol, ale nogi sie pode mna uginaja jak go czuje... Tez tak macie?

Miałam tak parę razy nawet o tym wspominałam... nie jest to przyjemne

[/COLOR]
Jeszcze co do karty ciązy to jak chcesz pamiątke to sobie ją skseruj :-)

Chcialam sie Was zapytac o trzy rzeczy:

1) Do jakiego lekarza mam isc po zaswiadczenie o becikowe? To musi lekarz z publicznej przychodni? Rozni lekarze wpisywali mi sie w karcie ciazy, ciezko powiedziec kto jest moim lekarzem prowadzacym...

Ginekolog

2) Czy zabiora mi karte ciazy po porodzie????

Karte ciąży oddają przy wypisie ze szpitala.

3) Od mniej wiecej tygodnia czuje co jakis czas jak chodze silne uklucie jakby mi ktos wbijal igle przez pachwine w strone biodra. To jest krociotki bol, ale nogi sie pode mna uginaja jak go czuje... Tez tak macie?

Takich akurat bóli nie mam, mam za to mnóstwo innych:baffled:

aniez....jak tam synek?? Mam nadzieję,że juz lepiej.

U mnie nocka nawet nawet, oczywiscie przewracania z boku na bok to za każdym razem bol, ale już zaczynam się do tego bólu przyzwyczajac....masochistka :-D

Aniez
moja Hania ostatnio jak miala takie gorączki i brak apetytu to miala ostre zapalenie gardla
moze zajrzyj mu czy nie ma czerwonego jak nie kaszle i nie ma katarku

Dagsila i Agnieszka
u nas też grudzień za oknem,
będę się trzymać tej Waszej wersji że w weekend będzie ładnie bo ja sobie zaplanowałam w weekend rodzić albo po :)
solidaryzuje się również z Wami w nieużalaniu się nad sobą bo ja też nie jestem z tych najbardziej cierpiących teraz to właściwie tylko te kłucia (jak siadłam na kibelek to tak mnie zakłuło że myślałam że nie podniosę się już) i ciągnięcia i problemy z zakładaniem butówm wstawaniem z kanapy itp, a o układaniu z córcią puzzli na podłodze nei wspomnę, po prostu nei mogę usiedzieć na podłodze
wszystko przez ten nisko osadzony brzuszek
Daga- czekamy na foty pokoiku
Aga- byłaś już u tego fryzjera?

Aniez ja także podbijam pytanie - jak nocka u Kubusia? Jak się czuje? Mam nadzieję, że już lepiej. Dużo zdrówka życzę.

Witam się z Wami Dziewczynki :-)

Ja dziś po nieprzespanej nocce, przekręcałam się z boku na bok, huczało u nas od wiatru, spać nie można było. Niech się ta pogoda już zmieni na lepsze.

Aniez
moja Hania ostatnio jak miala takie gorączki i brak apetytu to miala ostre zapalenie gardla
moze zajrzyj mu czy nie ma czerwonego jak nie kaszle i nie ma katarku

Dagsila i Agnieszka
u nas też grudzień za oknem,
będę się trzymać tej Waszej wersji że w weekend będzie ładnie bo ja sobie zaplanowałam w weekend rodzić albo po :)
solidaryzuje się również z Wami w nieużalaniu się nad sobą bo ja też nie jestem z tych najbardziej cierpiących teraz to właściwie tylko te kłucia (jak siadłam na kibelek to tak mnie zakłuło że myślałam że nie podniosę się już) i ciągnięcia i problemy z zakładaniem butówm wstawaniem z kanapy itp, a o układaniu z córcią puzzli na podłodze nei wspomnę, po prostu nei mogę usiedzieć na podłodze
wszystko przez ten nisko osadzony brzuszek
Daga- czekamy na foty pokoiku
Aga- byłaś już u tego fryzjera?

a ja zaplanowałam w ten weekend generalne porzadki z myciem okien wlącznie (mąż:)). Musi więc, byc ciepło. Rodzic bym chciała miedzy 25marca a 3 kwietnia:)......Marzenia:)

reklama
Do góry