reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
O 12.12 przez CC urodzila sie Vanessa Isabelle.2900gr 9/10 apgar

mam zdjecie, ale musze spytac Beaty czy moge wkleic na zamknietym

Ahhh cudownie! GRATULACJE dla Ba!!!!!!!!! Mamy pierwszego forumowego dzieciaczka :-D:-D:-D

Znacie jakies szczegoly, np. czy Ba probowala najpierw sn, a potem ja wzieli na cc, czy od razu cc?

o rety mamy pierwszą dzidzię:-d:-d:-d:-dale się cieszę- najważniejsze że wszystko ok i nasza ba już teraz jest najszczęśliwsza na świecie.....aż mi się łezka zakręciła
cudowna wiadomość

dziewczyny..................no to się zaczęło:-d

mam zgode Ba, wiec moje kochane, pragne Wam przedstawić najpiekniejsza półwłoszke na swiecie o imieniu Vanessa Isabelle

Załączniki

• ness..jpg
    ness..jpg
    14,5 KB · Wyświetleń: 472
mam zgode Ba, wiec moje kochane, pragne Wam przedstawić najpiekniejsza półwłoszke na swiecie o imieniu Vanessa Isabelle

Sliczna! Jak to dobrze, ze Ba sie juz nie meczy, ze ma przy sobie swoja kruszynke :-) Strasznie sie wzruszylam, chyba dopiero teraz do mnie dotarlo, ze naprawde u nas sie ZACZELO i niedlugo wszystkie nasze dzieciaczki beda po drugiej stronie brzuszkow :laugh2:

nooo to się worek z dzidziulami rozsypał:-):-):-)

Ba gratuluję, życzę szybkiego dochodzenia do siebie, limit problemów juz dawno wyczerpałyscie i teraz musi być tylko dobrze!!

reklama
O Boziu jakie cudeńko.....aż mi się wierzyć w to nie chce że już za kilka tygodni będę tuliła mojego synka:tak:
BA- raz jeszcze gratulacje pięknej zdrowej córeczki...jesteś WIELKA!

Do góry