reklama
Katik
...jestem mamą...
Zobacz załącznik 220022 a to Olcia - Margolcia :-d
Nooooo, Margolcia taka ladna
Witam w piekny poniedzialkowy poranek Mam dzis plana takiego, ze nie wychodze z lozka (znaczy tylko kuchnia i lazienka wchodza w gre) A co, musze poleniuchowac, poki jeszcze moge, bo kazdy mi mowi, ze jak sie Synus urodzi, to przez 4-5 lat sie nie wyspie, a ze ja spac uwielbiam, to robie zapasy
A powiem Wam, ze wczoraj mnie Mlody wymeczyl jak nigdy wczesniej i mam nadz,ze wiecej sie to nie powtorzy Nie wiem co On tam wyprawial, ale czulam sie, jakby mi wnetrznosci przekrecil na lewa strone i jeszcze miejscami pozamienial Bolalo mnie wszystko w brzuchu (ale nie macila, tylko cala reszta) i przy kazdym ruchu syczalam z bolu. Jesc nie moglam, bo po wszystkim wymiotowalam wiec o wodzie zylam od poludnia. na szczescie dzis juz ok i mam nadz, ze tak zostanie
Co do wygladu, to ja mam odwrotnie - chetnie pokazywalabym mojego brzucholka kazdemu i przy kazdej okazji!! Niech patrza i zazdroszcza, ze takiego nie maja!! Moze dlatego, ze daleko od rodziny jestem i nie mam takiej okazji wysluchiwac tekstow glupiej tresci. Ale jak ktos mnie pyta, jak sie czuje to zawsze mowie, ze w zyciu nie bylo lepiej, bo (prawie) taka pawda. A glupie komentarze, no coz zdarzaja sie i niestety zdarzac beda i to pewnie po porodzie jeszcze wiecej ich bedzie niz teraz.
Rodzice mi mowili, ze jak sie urodzilam (a mam 3 starszego rodzenstwa) to byl zlot rodzinny pt "ogladanie dziecka" to jedna z ciotek wypalila cos w rodzaju: "No wszystki Wasze dzieci to taki ladne, a to to nie wiem do kogo podobne..."
Katik, gratuluje i zazdroszcze 9go miesiaca!!
Jak mnie denerwuje ten nowy wyglad forum!! niczego nie moge znalesc!! wrrr, nie lubie takich zmian!! juz 3ci raz tego posta pisze, bo jakas ciemna jestem i 2 poprzednia zniknely.
A powiem Wam, ze wczoraj mnie Mlody wymeczyl jak nigdy wczesniej i mam nadz,ze wiecej sie to nie powtorzy Nie wiem co On tam wyprawial, ale czulam sie, jakby mi wnetrznosci przekrecil na lewa strone i jeszcze miejscami pozamienial Bolalo mnie wszystko w brzuchu (ale nie macila, tylko cala reszta) i przy kazdym ruchu syczalam z bolu. Jesc nie moglam, bo po wszystkim wymiotowalam wiec o wodzie zylam od poludnia. na szczescie dzis juz ok i mam nadz, ze tak zostanie
Co do wygladu, to ja mam odwrotnie - chetnie pokazywalabym mojego brzucholka kazdemu i przy kazdej okazji!! Niech patrza i zazdroszcza, ze takiego nie maja!! Moze dlatego, ze daleko od rodziny jestem i nie mam takiej okazji wysluchiwac tekstow glupiej tresci. Ale jak ktos mnie pyta, jak sie czuje to zawsze mowie, ze w zyciu nie bylo lepiej, bo (prawie) taka pawda. A glupie komentarze, no coz zdarzaja sie i niestety zdarzac beda i to pewnie po porodzie jeszcze wiecej ich bedzie niz teraz.
Rodzice mi mowili, ze jak sie urodzilam (a mam 3 starszego rodzenstwa) to byl zlot rodzinny pt "ogladanie dziecka" to jedna z ciotek wypalila cos w rodzaju: "No wszystki Wasze dzieci to taki ladne, a to to nie wiem do kogo podobne..."
Katik, gratuluje i zazdroszcze 9go miesiaca!!
Jak mnie denerwuje ten nowy wyglad forum!! niczego nie moge znalesc!! wrrr, nie lubie takich zmian!! juz 3ci raz tego posta pisze, bo jakas ciemna jestem i 2 poprzednia zniknely.
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
Katik tutaj mozesz zobzczyc symulacje wygladu babla:-) MakeMeBabies - What will your baby look like? Make babies with partner, friends and HOT celebs!
zaraz zrobie swoja dzidzie:-d
też wykreowałam swoją dzidzię....niezły ubaw
Make Babies with HOT celebs! makemebabies.com
Antos to prawdziwy przystojniak :-)
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
a jak się tutaj wsawia obrazek ze stronki?
ciemna masa jestem z tym nowym forum
ciemna masa jestem z tym nowym forum
buahahahahahhaha zrobilam, ale jakos Mala Polusia nikogo z nas nie przypomina hahahahah
Zobacz załącznik 220020
Polunia to wielkanocny kjujiczek :-)
Dagsila, ale numer z tym programem. Wrzuciłam moje zdjęcie jakieś w sepii i mi wyszła mała murzynka
M. aż monitor ze śmiechu opluł
hehe pokaz swoja mała murzynke:-)
ciotka super taktowna Na pewno rodzicom nie bylo milo, ale to co napisalas jest bardzo zabawne jako anegdotka
reklama