reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

olcia..jpg a to Olcia - Margolcia :-d

reklama
Witam w piekny poniedzialkowy poranek Mam dzis plana takiego, ze nie wychodze z lozka (znaczy tylko kuchnia i lazienka wchodza w gre) A co, musze poleniuchowac, poki jeszcze moge, bo kazdy mi mowi, ze jak sie Synus urodzi, to przez 4-5 lat sie nie wyspie, a ze ja spac uwielbiam, to robie zapasy
A powiem Wam, ze wczoraj mnie Mlody wymeczyl jak nigdy wczesniej i mam nadz,ze wiecej sie to nie powtorzy:laugh2: Nie wiem co On tam wyprawial, ale czulam sie, jakby mi wnetrznosci przekrecil na lewa strone i jeszcze miejscami pozamienial Bolalo mnie wszystko w brzuchu (ale nie macila, tylko cala reszta) i przy kazdym ruchu syczalam z bolu. Jesc nie moglam, bo po wszystkim wymiotowalam wiec o wodzie zylam od poludnia. na szczescie dzis juz ok i mam nadz, ze tak zostanie

Co do wygladu, to ja mam odwrotnie - chetnie pokazywalabym mojego brzucholka kazdemu i przy kazdej okazji!! Niech patrza i zazdroszcza, ze takiego nie maja!! Moze dlatego, ze daleko od rodziny jestem i nie mam takiej okazji wysluchiwac tekstow glupiej tresci. Ale jak ktos mnie pyta, jak sie czuje to zawsze mowie, ze w zyciu nie bylo lepiej, bo (prawie) taka pawda. A glupie komentarze, no coz zdarzaja sie i niestety zdarzac beda i to pewnie po porodzie jeszcze wiecej ich bedzie niz teraz.
Rodzice mi mowili, ze jak sie urodzilam (a mam 3 starszego rodzenstwa) to byl zlot rodzinny pt "ogladanie dziecka" to jedna z ciotek wypalila cos w rodzaju: "No wszystki Wasze dzieci to taki ladne, a to to nie wiem do kogo podobne..."

Katik, gratuluje i zazdroszcze 9go miesiaca!!

Jak mnie denerwuje ten nowy wyglad forum!! niczego nie moge znalesc!! wrrr, nie lubie takich zmian!! juz 3ci raz tego posta pisze, bo jakas ciemna jestem i 2 poprzednia zniknely.

Rodzice mi mowili, ze jak sie urodzilam (a mam 3 starszego rodzenstwa) to byl zlot rodzinny pt "ogladanie dziecka" to jedna z ciotek wypalila cos w rodzaju: "No wszystki Wasze dzieci to taki ladne, a to to nie wiem do kogo podobne..."

:szok::szok::szok: ciotka super taktowna :-D:-D:-D Na pewno rodzicom nie bylo milo, ale to co napisalas jest bardzo zabawne jako anegdotka
:-D

reklama
No to ja Wam naszą Lenkę pokażę:-D
Murzynka nas rozbawiła do łez, druga już ślicznota;-)

Załączniki

• Lenka2..jpg
    Lenka2..jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 45
  • Lenka..jpg
    Lenka..jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 55
Do góry