reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

olcia..jpg a to Olcia - Margolcia :-d

reklama
Witam w piekny poniedzialkowy poranek Mam dzis plana takiego, ze nie wychodze z lozka (znaczy tylko kuchnia i lazienka wchodza w gre) A co, musze poleniuchowac, poki jeszcze moge, bo kazdy mi mowi, ze jak sie Synus urodzi, to przez 4-5 lat sie nie wyspie, a ze ja spac uwielbiam, to robie zapasy
A powiem Wam, ze wczoraj mnie Mlody wymeczyl jak nigdy wczesniej i mam nadz,ze wiecej sie to nie powtorzy:laugh2: Nie wiem co On tam wyprawial, ale czulam sie, jakby mi wnetrznosci przekrecil na lewa strone i jeszcze miejscami pozamienial Bolalo mnie wszystko w brzuchu (ale nie macila, tylko cala reszta) i przy kazdym ruchu syczalam z bolu. Jesc nie moglam, bo po wszystkim wymiotowalam wiec o wodzie zylam od poludnia. na szczescie dzis juz ok i mam nadz, ze tak zostanie

Co do wygladu, to ja mam odwrotnie - chetnie pokazywalabym mojego brzucholka kazdemu i przy kazdej okazji!! Niech patrza i zazdroszcza, ze takiego nie maja!! Moze dlatego, ze daleko od rodziny jestem i nie mam takiej okazji wysluchiwac tekstow glupiej tresci. Ale jak ktos mnie pyta, jak sie czuje to zawsze mowie, ze w zyciu nie bylo lepiej, bo (prawie) taka pawda. A glupie komentarze, no coz zdarzaja sie i niestety zdarzac beda i to pewnie po porodzie jeszcze wiecej ich bedzie niz teraz.
Rodzice mi mowili, ze jak sie urodzilam (a mam 3 starszego rodzenstwa) to byl zlot rodzinny pt "ogladanie dziecka" to jedna z ciotek wypalila cos w rodzaju: "No wszystki Wasze dzieci to taki ladne, a to to nie wiem do kogo podobne..."

Katik, gratuluje i zazdroszcze 9go miesiaca!!

Jak mnie denerwuje ten nowy wyglad forum!! niczego nie moge znalesc!! wrrr, nie lubie takich zmian!! juz 3ci raz tego posta pisze, bo jakas ciemna jestem i 2 poprzednia zniknely.

Rodzice mi mowili, ze jak sie urodzilam (a mam 3 starszego rodzenstwa) to byl zlot rodzinny pt "ogladanie dziecka" to jedna z ciotek wypalila cos w rodzaju: "No wszystki Wasze dzieci to taki ladne, a to to nie wiem do kogo podobne..."

:szok::szok::szok: ciotka super taktowna :-D:-D:-D Na pewno rodzicom nie bylo milo, ale to co napisalas jest bardzo zabawne jako anegdotka
:-D

reklama
No to ja Wam naszą Lenkę pokażę:-D
Murzynka nas rozbawiła do łez, druga już ślicznota;-)

Załączniki

• Lenka2..jpg
    Lenka2..jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 42
  • Lenka..jpg
    Lenka..jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 49
Do góry