reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2007 łączcie się

Witam babeczki.

Dziś wróciłyśmy znad morza. Było super 15 dni w tym tylko pól dnia deszczu i 3 dni pochmurne (nawet niecałe). Plaży to już miałam wczoraj wręcz dosyć szczególnie, że dostałyśmy z moją mamą uczulenia na słońce na koniec pobytu, ale poza tym cudnie było. Nawet woda w Bałtyku znośna (jak ja już odważyłam się zanurzyć i popływać to można wręcz powiedzieć że ciepła). Odpoczęłam i opaliłam cialko a teraz idę się poprzytulać do M bo się stęskniłam za nim okropnie.

Madzialenka, Kasia, Monika witam Was ponownie - stara ekipa wraca na BB:tak:
- ja już się trochę wkupuję w łaski i jeszcze nic, więc z tym dostępem na zamknięte to musicie się uzbroić w cierpliwość, a do tego nasz MOD - Anetka gdzieś przepadła :confused:(chyba szuka zaginionych wątków ;-))

Dziękuję też wszystkim dobrym duszkom, które życzyły nam pięknej pogody i udanego wypoczynku bo jak widać takie życzenia mają moc magiczną:-).

postaram się tez wstawić jakąś fotkę, ale nie wiem kiedy?

reklama
czesc laseczki,fajna mam pogode dzisiaj,umowilam sie z kolezanka na spacerek z dziecmi:happy2:
LASTRADA-super ze wyjazd sie udal,ze odpoczelas:happy2:

Witam w czwartkowy poranek, bo widzę że tu niedługo już nawet pies z kulawą nogą się nie pojawi.

U nas pada i jest brrrrrrrrr. Pogoda barowa. Siedzę przed komputerem w pracy i ziewam. Ech co dobre szybko się kończy, brak mi wakacyjnego słonka i lenistwa, spania do dziewiątej itp.....
Po tych 3 tygodniach na zwolnieniu dzień stał się krótszy i rano jak trzeba wstawać jest szaro, niedługo będzie całkiem ciemno :-(, a jeszcze niedawno świeciło mi słońce do sypialni o poranku. Buuuuuu nie lubię wstawania w środku nocy, Ela też nie. Byle do wiosny.

pozdrowionka

LASTRADA-no niestety jesien za pasem,mas zracje byle do wiosny...a ty jak sie czujesz?brzuszek juz duzy?
milej nocki zycze wszystkim

witam

ja mało znów przez ten siostry pobyt w szpitalu z bliźnietami...ciągle tam siedzę i jej pomagam więc brakuje czasu na neta :confused:

lastrada fajowo że urlop udany , najważniejsze że pogoda byłą super!!

reklama
Hej kobietki.
Dziś już środa a ja od rana we wspaniałym nastrju i chyba nic nie jest w stanie tego dziś zmienić.

Pozdrawiam Was.

Do góry