reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2007 łączcie się

cześć ja przepraszam że się nie odzywałam przez weekend i tylko zajrzałam, ale robiliśmy z mężem przetwory i już mi się nawet siąść przy kompie nie chciało za specjalnie.Po za tym w niedziele pisałam referat na konferencję a Grześ był z mała na spacerze co bym mogła pracować. W poniedziałek byłam z Ala na uczelni w Lublinie, a wczoraj nie miałam neta. Ale obiecuje że chociaż się będę witać jeśli nie będę miała czasu na jakieś rozpisywanie. :tak::tak::tak::tak::tak:U nas ok tak po za tym, dziś robiłam wielkie prasowanie i dopiero siadłam:-)

Pozdrawiam was serdeczne i mocne buziaczki :-D:tak:

reklama
witam mam już siostrzeńca i siostrzenicę :-):-)ale jestem happy
z mamą też ok już po operacji

Kasirko to swietnie ze juz po... :tak:
Monia to zagladaj, zagladaj Kochana ;-)

A ja dzis wolna od pracy, tzn. od pracy w pracy, bo w domu to tak jak zwykle... Ogarne, wyskocze na male zakupki i okulista pozniej.

Pozdrowionka!

:-):-)
witam mam już siostrzeńca i siostrzenicę :-):-)ale jestem happy
z mamą też ok już po operacji
kasirka - najpierw pomyślałam ze jakieś dodatkowe dzieciarki do zajmowania się Tobie przybyły -- a to siorki bąble przyszły na swiat ---- gratuluję!!

kasia23:-) czesc:-)
wiesz co? - mam plana wybrać się do poznania może 17, 18 sierpnia ------------będziecie dziewczynki?------ania też? siora tam mieszka i bym sobie przenocowała:cool2:

cmiiiiiiiiiiiiiiiiiii mnie głowa:confused:
pochmurno:sorry2:
mały już mnie wurza:angry:
m dzis przyjezdza
jutro wyjezdzamy

miłego dnia

aaaaaaaaaaaa moniczka:-)

wiecie------------------ jeszcze anusi brakuje:-(

czesc...i mnie pogoda pochmurna i pada i pada eh,ale od jutra upaly,w nieedizele chyba nad morze ruszymy:tak:
HANIU-a gdzie wyjezdzacie?
KASIU23-czesc,fajnie tak jak wolne od pracy co?
KASIRKO-to super,gratuluje:happy2:
MONIA-jakie przetwory robilas?

Hej hej!
Haniu jak na dzien dzisiejszy to sie nigdzie nie wybieram, jedynie do pracy, tego dnia;-) Z tym ze nie mam jeszcze grafiku i nie umiem powiedziec jak to wyjdzie... ale jestem na tak, oczywiscie:tak: Bedziemy w kontakcie :-):tak:

Ala witaj!

cześć dziewczynki u nas pochmurno, muszę się wziąść zaraz za jakąś konkretną robotę bo mieszkanie już ogarnięte, Alusia mi pomagała :tak: A teraz niunia ogląda na połowie ekranu klub Myszki Miki, a ja mam chwile dla was.:-)

Alu jeśli chodzi o przetwory robiliśmy: ogórki kiszone, fasolkę szparagową, sos słodko-kwaśny i leczo, w ta sobotę pewnie zrobimy sałatkę z kapusty i ogórków i pikle i może coś jeszcze:-D

Dobra uciekam muszę coś wymyślić na obiad i nie mam pomysłu:no:

Pozdrawiam serdecznie i buziaczki :tak::-D

:-):-)
kasia23:-) czesc:-)
wiesz co? - mam plana wybrać się do poznania może 17, 18 sierpnia ------------będziecie dziewczynki?------ania też? siora tam mieszka i bym sobie przenocowała:cool2:
Haniu - chętnie bym się z Tobą spotkała w Poznaniu, ale 16 sierpnia lecimy do Szwecji. Może innym razem się uda.

reklama
Do góry