reklama
Och Hana, bardzo pragnęłam chłopczyka do pary i moje pragnienie spełniło się, choć mój mąż był przekonany że będzie druga dziewczynka. Moje przeczucie jednak drugi raz się sprawdziło, nawet suwaczek wstawiłam niebieski zanim wiadoma była płeć . Serce matki wie najlepiej.
Monika K-W
Fan(ka)
cześć dziewczynki dziś pojechała ode mnie moja siostra cioteczna było bardzo fajnie ale nie miałam jak do was zaglądać. Dziś się zaczynają w Krasnymstawie Chmielaki, wiec pewnie jutro skoczymy na miasto z mężem W ogóle to nam się popsuł samochód i trochę lipa jest, bo to już totalny grat a nie mam kasy żeby kupić jakiś lepszy:-(
Pozdrawiam was serdecznie
Lastrada gratuluję chłopczyka i życzę zdrówka
Pozdrawiam was serdecznie
Lastrada gratuluję chłopczyka i życzę zdrówka
Monika K-W
Fan(ka)
Cześć dziewczynki gdzie się wszystkie podziewacie??:-)
pysia25
Mama Natalii i Mateuszka
Hejka,
Monika, Ty w ciąży??? Ale niespodzianka. Gratuluję!!!
Ala, witaj.:-)
Lasti, gratuluję synusia.;-)
Monika, Ty w ciąży??? Ale niespodzianka. Gratuluję!!!
Ala, witaj.:-)
Lasti, gratuluję synusia.;-)
Madziallenka
Optymistyczna
Heloooł kochane!!!
Lastrada - gratuluje sisiorka !!! Maluszek "celowany" czy na żywioł ;-) i tak miało poprostu być?
Monika - ale niespodzianka - gratuluję "efektywności" ;-)....!!!
Sama ciekawam jak to u nas będzie.... , bo to różnie przecież bywa...
Hana melduje sie grzeczniutko...;-):-) - czy wszystkie kwietnióweczki wyemigrowały gdzies na szeszele, gdzie dostępu do neta brak, co tu sie wyrabia???
Ściskam gorąco wszystkich widocznych i tych niewidocznych ;-)!
Lastrada - gratuluje sisiorka !!! Maluszek "celowany" czy na żywioł ;-) i tak miało poprostu być?
Monika - ale niespodzianka - gratuluję "efektywności" ;-)....!!!
Sama ciekawam jak to u nas będzie.... , bo to różnie przecież bywa...
Hana melduje sie grzeczniutko...;-):-) - czy wszystkie kwietnióweczki wyemigrowały gdzies na szeszele, gdzie dostępu do neta brak, co tu sie wyrabia???
Ściskam gorąco wszystkich widocznych i tych niewidocznych ;-)!
reklama
Monika K-W
Fan(ka)
Dziękuję dziewczynki za gratulację. Byłyśmy z Aluśka na placu zabaw niedawno wróciłyśmy. Aluśka ogląda Franklina na TVN style a ja mam chwile dla siebie
Madziallenka ty też planujesz bobaska??:-)
Madziallenka ty też planujesz bobaska??:-)
Podziel się: