reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2007 łączcie się

reklama
Czesc..ja zaraz umykam do kolzeanki i do parku z dzieciaczkami bo pogoda ladna:happy2:
HANIU-i co zakupilas spodnie?
MADZIALENKO-czesc:happy2:

Cześć!
U nas pogoda dzisiaj do bani-ciągle pada:no: Ale spacerek zaliczony, mała śpi:tak:
Madziallenka-wpadaj częściej do nas:-)
Hana-spodnie kupione?:-p
Ala-a u Was zawsze z tą pogodą odwrotnie:baffled:;-)

jestem i ja ale coś bb mi szwankuje jakoś wolno chodzi:wściekła/y::wściekła/y: i nerw mnie bierze, po weekendzie ok bez zmian, dziś duszno i zapowiada się na deszcz:no:

madziallenko jak minął weekend?

hana wypad nad morze udany?;-)

czesc dziewczynki...ja dzis tylko na chwilunie...

maly wciaz niewyrazny i podgoraczkowany ale dzis obylo sie bez lekow choc troche poplakiwal.... to znowu kupki wali i sie poodparzal wiec przy myciu jest wrzask..a zebow...nic nowego...

u nas marna pogoda...pada caly dzien...
ide do m...zapomnialam o jego imieninach przedwczoraj a ten w ogole nie skomentowal...ide sie polasic i wyprosic odpuszczenie grzechow :zawstydzona/y::-p

do milego

Hej kochane!:-)

Kasirko weekend spokojnie, na działce sobie troszkę posiedzieliśmy, pogrillowaliśmy, mała się wypluskała w baseniku i było milutko. W takich sytuacjach marzę o własnym domku, bo taka wyprawa na działkę wiąże się z milionem tobołów (bo domek działkowy nie nadaje się do nocowania) w każdy dzień weekendu itroszke sie schodzi. A w takim domku to własna trawka, baseniki, wszystko na stałe, grillowe przyjęcia w ogrodzie....latające dzieciaczki ..... ahhhhhh! :tak: Naczytałam sie w gazetkach ostatnio (właśnnie na działce, bo tak to nie ma kiedy) o urzędzaniu domu, przyjęć w ogrodzie bo temat na topie itp. - suuuuper! Ale na razie marne perspektywy!

M_ktosiu ja sobie zawsze obiecuję, że zapisze sobie wszystkie ważne daty, aby mi telefon trąbił i przypominał, ale jakoś nie moge znaleźć czasu!

Ściskam!:-D

dziendoberek

u nas znowu szarówka

haha wczoraj kimnęłam przy tv - oglądałam film na 1. i po połnocy placz mata mnie obudzil:sorry2:

a ja dziewczynki budzę się i myśle czy ktoś nie ma jakiegoś swięta coby nie przegapić:-D

na dzis planów niet
wczoraj z matem w deszczu szukaliśmy kałuż:shocked2: no i znalezismy --- na podłożu żwirowym koło sklepu--- haha - skąpal się po pas--- az mu inne dzieci zazdrościły:-);-) tylko chyba jeszcze kalosze mokre po wczorajszym:cool2:

dzis mam zamiar zrobić porządki w szafach i poszukac jaiegoś plecaka dla natalii...

madzia - jak Twoja Natalka? daj jakieś foto:confused: plisss
pozdrawiam

reklama
czesc,u nas pogoda tez brzydka pada deszcz...a ja musze dzisiaj na zakupy,kupic prezenty bo dzisiaj ma urodzinki szwagier a pojutrze m :happy2:i na obiadek golabeczki:tak:
HANIU-ale Mat fajnie mial,napewno inne dzieci mu zazdroscily skokow w kaluzy:tak:
MADZIALENKO-to fajnie wekendzik spedziliscie,ja tez marze o takim wlasnym domku z duza dzialka:tak:w polsce mamy dom do remonytu z dzialeczka,ale narazie nie planujemy powrotu,kto wie moze i tu zostaniemy...
KTOSIU-jak grzechy odpuszczone?
KASIU-ja wiem czy odwrotna ta pogoda u nas,dzisiaj tez pada i brzydko jest..

Do góry