reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki z WROCŁAWIA ;)

reklama
Hej wrocławianki moje kochane :-) co nic nie piszecie? ja po odzyskaniu komputera mam w końcu możliwość i muszę nadrobić wpisy na forum :-) a mam pytanko czy któraś z Was zapisała się już do szkoły rodzenia ja jestem właśnie na etapie poszukiwań więc może macie jakieś informacje gdzie jest fajnie a gdzie lepiej nie zawracać sobie głowy. Pozdrawiam Was serdecznie i mam nadzieję że trochę się uaktywnicie ;-)

Ja zapisałam sie na legnicka do pani Agnieszki Czajkowskiej przychodnia PCOZ (skrzyżowanie z Kwiską) zaczynam 18 grudnia wiec powiem co i jak;) a nie odzywam sie bo ostatnio tylko remonty i remonty;) dostałam powera po 4 miesiącach rzygania wkoncu odżyłam;) hehe buziaki dla Was;*

Ja akurat nie zapisuje sie. W pierwszej ciązy też nie chodziłam bo pracowałam do 8 miesiaca i nie miałam czasu, kupowałam sobie dużo gazetek o dzieciach i tam sie dokształacałam. Teraz tez pracuję, a pozatym nie miałabym z kim zostawic synka, bo M wraca z pracy ok 20

Ja się właśnie zastanawiam nad szkołą, czy to w ogóle ma sens, skoro i tak będę miała cesarkę. Może jeszcze spróbuję wybadać jedną szkołę niedaleko mnie i pójść tam na wybrane zajęcia. Czuję się strasznie zielona w tej delikatnej materii, jaką są noworodki, więc taka szkoła by mi się przydała, chociaż jedna koleżanka rodziła naturalnie i do szkoły nie poszła i nie chciała, za to dużo jej dało oglądanie takich filmików:
MAMO TATO co Ty na to? - YouTube
Może kupię tą książkę i obejrzę całość, to poczuję się pewniej nawet bez szkoły. Jak na razie nawet wizja brania takiego malucha na ręce mnie przeraża...

Mojeboje tez byłąm "zielona" ale odrazu jakos po urodzeniu w szpitalu dalam radę, i nawet nie prosiłam o pomoc położnych bo ja z tych co nie lubia prosic o pomoc bo mi zawsze głupio;-) Samo jakoś przychodzi. Ja w wolnych chwilach czytałam gazetki aby wiedziec co nalezy kupic, forum i internet pomaga

Cześć jestem mamą kwietnióweczki 2013, piszę tutaj, bo być może któraś z Wrocławianek byłaby zainteresowana
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif
mam do odsprzedania ciuszki dla dziewczynki rozmiar 50-56 najwięcej i troszkę w rozmiarze 62-68
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif
kontakt proszę na priv

Hej! Już po paru zajęciach w szkole rodzenia:) w pcoz na kwiskiej u Agnieszki Czajkowskiej ;)bardzo fajne wykłady na rożne tematy i wiele ciekawych i przydatnych informacji można sie dowiedzieć;)szczerze polecam ! Jedyny minus za brak ćwiczeń po zajęciach co inne szkoły oferuja ale jak za darmo to nie ma co wybrzydzać;) a tak poza tym to co u Was?nic sie nie odzywacie:p kto idzie 30.01 na te spotkanie "Mama Pyta"na fabrycznej? To byśmy sie wcześniej umówiły;)

Wysłane z mojego iPad przez Forum BabyBoom

reklama
Do góry