reklama
ranhita
Zaciekawiona BB
Dziewczyny ja nadal pracuje i nie zamierzam iść jeszcze na L4 - choć siedzenie po 8h męczy :/. Szukam właśnie jakichś zajęć "fitness" dla przyszłych mam. Może coś słyszałyście i polecacie?
Pozdrawiam
Ja siedzę juz na L4 niestety moja praca jest za ciężka (dźwiganie itd) wiec wole nie ryzykować po ostatnim jak po pracy trafiłam na Borowską z ostrymi bólami brzucha ..dwa dni sie nie mogłam ruszać a brzuch twardy jak skala..kazali sie nie przemęczać bo z dzidzią wszystko było ok tylko te bóle od przemeczenia i niestety dźwigania..staralam sie nie dźwigać ale u mnie w pracy sie nie da;/ a innego stanowiska na które mogłabym przejść niestety nie ma;/ i tym sposobem jestem od 3 dni w domu i juz mam odleżyny a co bedzie pózniej:/ ratunkuuuu ale za to codziennie pichcę rożne pyszności wczoraj pizza włoska dziś zupka pomidorowa a jutro pierś z kurczaka grillowana + salatka grecka a do tego ziemniaczki pieczone w piekarniku) czuje ze nieźle przytyje..jak narazie mam -2 kg od wagi początkowej bo na poczatku schudłam 4 kg a teraz przez 3 tyg przytylam 2... I w końcu w miarę dobrze sie czuje bo wcześniej spędzałam całe dnie na "rozmowach z niedźwiedziem" ) a jak tam u Was dziewczynki?
hej dziewczynki przepraszam, że tak dawno mnie nie było postaram się nadrobić wszystkie zaległości ja też już jestem na zwolnieniu do tego już trochę wolniejsza, bo obroniłam się z podyplomówki i w końcu wracam do życia i będę mieć wiecej czasu a ostatnio buszując po internecie w poszukiwaniu szkoły rodzenia i położnej natrafiłam na konferencjędla przyszłych i młodych mam z cyklu Akademia Mama Pyta pl., która odbędzie się w styczniu we Wrocławiu może którąś z Was to zainteresuje - więcej informacji tu: http://************/warsztaty-i-konferencje/akademia-********-pl-we-wroclawiu-3#no_map Pozdrawiam Was serdecznie:-)
Ostatnia edycja:
ranhita
Zaciekawiona BB
Aknello gratulacje teraz pewnie troche odsapniesz zaraz wejdę w linka i obczaje co to za program to moze sie wybioręalbo zrobimy wypad grupowy ostatnio byłam u lekarza i na 70% dziewczynka))) ale jeszcze nie bede sie cieszyła bo rożnie to bywa ale śmieje sie ze jak bedzie dziewczyna to w końcu bede miała sojuszniczke i wykończymy tych chłopów hahajutro ide ns wizytę prywatnie wiec zobaczymy jeszcze co on powie mam nadzieje ze potwierdzi
hej dziewczynki przepraszam, że tak dawno mnie nie było postaram się nadrobić wszystkie zaległości ja też już jestem na zwolnieniu do tego już trochę wolniejsza, bo obroniłam się z podyplomówki i w końcu wracam do życia i będę mieć wiecej czasu a ostatnio buszując po internecie w poszukiwaniu szkoły rodzenia i położnej natrafiłam na konferencjędla przyszłych i młodych mam z cyklu Akademia Mama Pyta pl., która odbędzie się w styczniu we Wrocławiu może którąś z Was to zainteresuje - więcej informacji tu: http://************/warsztaty-i-konferencje/akademia-********-pl-we-wroclawiu-3#no_map Pozdrawiam Was serdecznie:-)
Ja już z 2 tyg temu zapisałam sie, wiec dziewczyny zapisujcie sie, to może wkoncu spotkamy sie chociaz tam:-)
ranhita dziękuję ale żeby nie było, że się lenię to już zaczynam kolejną podyplomówkę ale tylko 1,5 roku
co do maluszka to ja cały czas mam niespodziankę,chociaż w sumie mąż chce wiedzieć co będzie ale ja niekoniecznie. Ostatnio na badaniach dzidzia nie chciała się odwrócić i współpracować z panią doktor, zobaczymy jak będzie na kolejnej wizycie 26.11
oliwia55 ja też już się zapisałam, zobaczymy kto jeszcze dołączy i może uda się spotkać w większym gronie :-)
co do maluszka to ja cały czas mam niespodziankę,chociaż w sumie mąż chce wiedzieć co będzie ale ja niekoniecznie. Ostatnio na badaniach dzidzia nie chciała się odwrócić i współpracować z panią doktor, zobaczymy jak będzie na kolejnej wizycie 26.11
oliwia55 ja też już się zapisałam, zobaczymy kto jeszcze dołączy i może uda się spotkać w większym gronie :-)
reklama