reklama
Hej wrocławianki moje kochane :-) co nic nie piszecie? ja po odzyskaniu komputera mam w końcu możliwość i muszę nadrobić wpisy na forum :-) a mam pytanko czy któraś z Was zapisała się już do szkoły rodzenia ja jestem właśnie na etapie poszukiwań więc może macie jakieś informacje gdzie jest fajnie a gdzie lepiej nie zawracać sobie głowy. Pozdrawiam Was serdecznie i mam nadzieję że trochę się uaktywnicie ;-)
ranhita
Zaciekawiona BB
Ja zapisałam sie na legnicka do pani Agnieszki Czajkowskiej przychodnia PCOZ (skrzyżowanie z Kwiską) zaczynam 18 grudnia wiec powiem co i jak a nie odzywam sie bo ostatnio tylko remonty i remonty dostałam powera po 4 miesiącach rzygania wkoncu odżyłam hehe buziaki dla Was;*
Ja akurat nie zapisuje sie. W pierwszej ciązy też nie chodziłam bo pracowałam do 8 miesiaca i nie miałam czasu, kupowałam sobie dużo gazetek o dzieciach i tam sie dokształacałam. Teraz tez pracuję, a pozatym nie miałabym z kim zostawic synka, bo M wraca z pracy ok 20
mojeboje
Fanka BB :)
Ja się właśnie zastanawiam nad szkołą, czy to w ogóle ma sens, skoro i tak będę miała cesarkę. Może jeszcze spróbuję wybadać jedną szkołę niedaleko mnie i pójść tam na wybrane zajęcia. Czuję się strasznie zielona w tej delikatnej materii, jaką są noworodki, więc taka szkoła by mi się przydała, chociaż jedna koleżanka rodziła naturalnie i do szkoły nie poszła i nie chciała, za to dużo jej dało oglądanie takich filmików:
MAMO TATO co Ty na to? - YouTube
Może kupię tą książkę i obejrzę całość, to poczuję się pewniej nawet bez szkoły. Jak na razie nawet wizja brania takiego malucha na ręce mnie przeraża...
MAMO TATO co Ty na to? - YouTube
Może kupię tą książkę i obejrzę całość, to poczuję się pewniej nawet bez szkoły. Jak na razie nawet wizja brania takiego malucha na ręce mnie przeraża...
Mojeboje tez byłąm "zielona" ale odrazu jakos po urodzeniu w szpitalu dalam radę, i nawet nie prosiłam o pomoc położnych bo ja z tych co nie lubia prosic o pomoc bo mi zawsze głupio;-) Samo jakoś przychodzi. Ja w wolnych chwilach czytałam gazetki aby wiedziec co nalezy kupic, forum i internet pomaga
Cześć jestem mamą kwietnióweczki 2013, piszę tutaj, bo być może któraś z Wrocławianek byłaby zainteresowana
mam do odsprzedania ciuszki dla dziewczynki rozmiar 50-56 najwięcej i troszkę w rozmiarze 62-68
kontakt proszę na priv
ranhita
Zaciekawiona BB
Hej! Już po paru zajęciach w szkole rodzenia w pcoz na kwiskiej u Agnieszki Czajkowskiej bardzo fajne wykłady na rożne tematy i wiele ciekawych i przydatnych informacji można sie dowiedziećszczerze polecam ! Jedyny minus za brak ćwiczeń po zajęciach co inne szkoły oferuja ale jak za darmo to nie ma co wybrzydzać a tak poza tym to co u Was?nic sie nie odzywacie kto idzie 30.01 na te spotkanie "Mama Pyta"na fabrycznej? To byśmy sie wcześniej umówiły
Wysłane z mojego iPad przez Forum BabyBoom
Wysłane z mojego iPad przez Forum BabyBoom
reklama