reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietnióweczki z WROCŁAWIA ;)

reklama
Hej wrocławianki moje kochane :-) co nic nie piszecie? ja po odzyskaniu komputera mam w końcu możliwość i muszę nadrobić wpisy na forum :-) a mam pytanko czy któraś z Was zapisała się już do szkoły rodzenia ja jestem właśnie na etapie poszukiwań więc może macie jakieś informacje gdzie jest fajnie a gdzie lepiej nie zawracać sobie głowy. Pozdrawiam Was serdecznie i mam nadzieję że trochę się uaktywnicie ;-)

Ja zapisałam sie na legnicka do pani Agnieszki Czajkowskiej przychodnia PCOZ (skrzyżowanie z Kwiską) zaczynam 18 grudnia wiec powiem co i jak;) a nie odzywam sie bo ostatnio tylko remonty i remonty;) dostałam powera po 4 miesiącach rzygania wkoncu odżyłam;) hehe buziaki dla Was;*

Ja akurat nie zapisuje sie. W pierwszej ciązy też nie chodziłam bo pracowałam do 8 miesiaca i nie miałam czasu, kupowałam sobie dużo gazetek o dzieciach i tam sie dokształacałam. Teraz tez pracuję, a pozatym nie miałabym z kim zostawic synka, bo M wraca z pracy ok 20

Ja się właśnie zastanawiam nad szkołą, czy to w ogóle ma sens, skoro i tak będę miała cesarkę. Może jeszcze spróbuję wybadać jedną szkołę niedaleko mnie i pójść tam na wybrane zajęcia. Czuję się strasznie zielona w tej delikatnej materii, jaką są noworodki, więc taka szkoła by mi się przydała, chociaż jedna koleżanka rodziła naturalnie i do szkoły nie poszła i nie chciała, za to dużo jej dało oglądanie takich filmików:
MAMO TATO co Ty na to? - YouTube
Może kupię tą książkę i obejrzę całość, to poczuję się pewniej nawet bez szkoły. Jak na razie nawet wizja brania takiego malucha na ręce mnie przeraża...

Mojeboje tez byłąm "zielona" ale odrazu jakos po urodzeniu w szpitalu dalam radę, i nawet nie prosiłam o pomoc położnych bo ja z tych co nie lubia prosic o pomoc bo mi zawsze głupio;-) Samo jakoś przychodzi. Ja w wolnych chwilach czytałam gazetki aby wiedziec co nalezy kupic, forum i internet pomaga

Cześć jestem mamą kwietnióweczki 2013, piszę tutaj, bo być może któraś z Wrocławianek byłaby zainteresowana
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif
mam do odsprzedania ciuszki dla dziewczynki rozmiar 50-56 najwięcej i troszkę w rozmiarze 62-68
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif
kontakt proszę na priv

Hej! Już po paru zajęciach w szkole rodzenia:) w pcoz na kwiskiej u Agnieszki Czajkowskiej ;)bardzo fajne wykłady na rożne tematy i wiele ciekawych i przydatnych informacji można sie dowiedzieć;)szczerze polecam ! Jedyny minus za brak ćwiczeń po zajęciach co inne szkoły oferuja ale jak za darmo to nie ma co wybrzydzać;) a tak poza tym to co u Was?nic sie nie odzywacie:p kto idzie 30.01 na te spotkanie "Mama Pyta"na fabrycznej? To byśmy sie wcześniej umówiły;)

Wysłane z mojego iPad przez Forum BabyBoom

reklama
Do góry