reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki z WROCŁAWIA ;)

Ja kiedys zawsze sie zarzekalam ze tylko Kamienskiego ale odkąd dowiedziałam sie ze tam ordynatorem jest moj klient to nie za bardzo chciałabym spotkac go podczas porodu..;) ale nic nie mam fo tego szpitala..wszyscy mi natomiast odradzają borowską ale zapewne tam bede rodzic bo z tamtąd jest moj lekarz ale jeszcze moze mi sie cos Zmienić..wolałabym Brochów bo wiecej sal do porodu rodzinnego natomiast na Borowskiej tylko 2 wiec jak bedą zajęte to nie wiem co bedzie..nie wyobrażam sobie rodzic sama..zawsze chciałam rodzic z mężem.. Takze jeszcze sie wszystko okaże w praniu;)

reklama
Czy moge dolaczyc do Wroclawianek? jestem z majowek - termin na 7.5 mam
a na majowkach tylko jedna wroclawianka :)

mieszkam na Wojszycach :)

na Kamienskiego rodzilam prawie 10 lat - zadnych minusow wg mnie

teraz chcialam Borowska bo mam rzut beretem - ale opinie ma kiepskie, wiec rozwazam Brochow

Ptysia, witamy
oliwia55 no to fajnie byłoby trafić z terminem i mieć koleżankę na sali;) Chociaż u mnie termin wypada równo w Wielkanoc więc nie obraziłabym się gdyby mi się termin przesunął żebym święta mogła spędzić w domu:-)

Ptysia, witamy
oliwia55 no to fajnie byłoby trafić z terminem i mieć koleżankę na sali;) Chociaż u mnie termin wypada równo w Wielkanoc więc nie obraziłabym się gdyby mi się termin przesunął żebym święta mogła spędzić w domu:-)

Ja mam termin dzień po swiętach, ale to z OM, a z USG niby tydz wcześniej, ale i tak trzymam sie terminu z OM. Chociaż pierwsze dziecko urodziłam 10 dni po terminie

Witajcie Wrocławianki :)
Ciesze się że mogę dołączyć do Was.
Co do szpitali to ile kobiet tyle opinii, ja najbliżej mam Brochów i Borowską więc pewnie któryś z nich wybiorę.
Pozdrawiam:)

E-lusia witaj;) ja dzis przyszłam z pracy i jakaś energię mam;) za to wczoraj wieczorem myślałam ze umrę ze zmęczenia ;) wy tez macie takie zmienne fazy;) nie wspominając o tym zE wszyscy mnie wkurzają;) mam ochotę pozabijać;) niech te hormony zostawia mnie w spokoju;/ dziewczynki wy jeszcze pracujecie czy L4? Bo ja nam dość stania po 8 h w pracy bo jest mi słabo a poza tym wieczorami to juz nie ogarniam a zmiany mam zawsze od 14-22 a weekend nawet do 23:/

Cześć dziewczyny, ja wolny zawód więc pracuję sobie głównie wtedy kiedy chcę i w domku :)
Nie jestem z Wrocławia, mam do Was jakieś 60 km i zastanawiam się nad porodem na Kamieńskiego - to najbliższy szpital gdzie mogę urodzić w wodzie... wkurza mnie to pieprzenie, że w Polsce można rodzić po ludzku. U mnie nie ma żadnego znieczulenia, krocze nacinają rutynowo a każda rodząca radzi mi abym sobie przeciwwskazania do naturalnego załatwiła :baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Mi za to mówią żebym brała znieczulenie ale ja sadze ze tyle osob rodzi bez to i ja moge...to moje pierwsze dziecko i moze nie wiem co mowie ale chce rodzic bez znieczulenia naturalnie.moze jeszcze mi sie cos zmieni ale narazie tak mysle;) pozyjemy zobaczymy ;)

Do góry