- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
anek
Fanka BB :)
Przed moim wyborem wstępnym czyli Solcem, cały czas myślałam o Karowej, ale tam się dostać to można kilo soli zjeśc i niekogo to nie wzruszy. Proóbowała się tam zapisac do lekarza już w 8 tygdoniu niestety osoby z zewnątrz nie mają takiej szansy. Ciąża musi być BARDZO zagrożona, zeby trafiła tam przypadkowa pacjentak z ulicy. Bez żadnych znajomości na Karową nie można się dostać i to jest moje zdanie. Chociaz tak jak pisałam bardzo chcuałam ta mrodzić.
Szpital Św. Zofii jak dla mnie odpada, poniewaz koszty porodu tam nie są na moja kieszeń a myślę o wykupieniu sobie położnej no i oczywiście poród rodzinny. Wieć Żelazna odpada.
Na Inflanckiej nie rodziłą żadna moja znajoma chociaż o tym szpitlau też myślłam, wiec na razie odpada.
A na Solcu, poród rodzinny jest bezpłatny, rodziły tam 3 moje znajome i są bardzo zadwolnone więc jeśli nie zdecyduje się na poród w wodzie to będe tam rodziła.
Wybór jest duży w Warszawie ale moim zdaniem trudny....
Szpital Św. Zofii jak dla mnie odpada, poniewaz koszty porodu tam nie są na moja kieszeń a myślę o wykupieniu sobie położnej no i oczywiście poród rodzinny. Wieć Żelazna odpada.
Na Inflanckiej nie rodziłą żadna moja znajoma chociaż o tym szpitlau też myślłam, wiec na razie odpada.
A na Solcu, poród rodzinny jest bezpłatny, rodziły tam 3 moje znajome i są bardzo zadwolnone więc jeśli nie zdecyduje się na poród w wodzie to będe tam rodziła.
Wybór jest duży w Warszawie ale moim zdaniem trudny....
Rybcia_21
Dziewczyny czy jest ktos tu z okolic Bydgoszczy lub z woj.Kujawsko-pomorskiego??Bo widze ze jestem tu chyba samotna z tych okolic
Rybcia_21
Właśnie chciałam założyć taki wątek,lecz niebardzo wiem jak mam go wstawić.A mój ukochany teraz śpi po nocce,a napewno by mi pomógł
reklama
anek
Kosmi dziekuje za wiadomosc, ja coprawda nie biore szpitala bieleńskiego pod uwage, ale zawsze warto wiedziec gdyby cos
Rybcia_21 nowy watek mozesz zalozyc, jak wejdziesz na Kwiecien 2006 na gorze w kwadracikach m.in bedzie NOWY WATEK kliknij i pisz Nie wiem czy dobrze wytlumaczylam
Rybcia_21 nowy watek mozesz zalozyc, jak wejdziesz na Kwiecien 2006 na gorze w kwadracikach m.in bedzie NOWY WATEK kliknij i pisz Nie wiem czy dobrze wytlumaczylam
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: