- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Priscilla
Fan(ka)
A jak zaplecze technicze na Solcu? ja ciagle szukam sobie szpitala - najpierw mial byc IMiD, ale niedawno z niego zrezygnowalam. Teraz zastanawiam sie nad Karowa - bardzo milusio urzadzony, ale nie znam tam zadnego lekarza Na Solcu nawet mialabym dobrego ginekologa, ale nic nie wiem o szpitalu Czy w razie jakichs komplikacji pomagaja dzidziusiowi na miejscu czy przewoza do innych szpitali? To dla mnie w sumie najwazniejsze kryterium...
anek
Fanka BB :)
Witam wszystkie nowe mamy kwietniowe
Ja równiez myślę o szpitalu na Solcu, tez slyszałam, że jeszcze trwa remont, mam zamiar z mężem sie tam wybrać mozę już w styczniu, aby zobaczyć ten szpital. My cały czas jeszcze myslimy o Wołominie tam są porody w wodzie. Zobaczymy...
Ja równiez myślę o szpitalu na Solcu, tez slyszałam, że jeszcze trwa remont, mam zamiar z mężem sie tam wybrać mozę już w styczniu, aby zobaczyć ten szpital. My cały czas jeszcze myslimy o Wołominie tam są porody w wodzie. Zobaczymy...
ewach6
Anek ja tez myslałam o pierwszym porodzie w wodzie, nawet nie wiedzialam ze to jest w Wołominie. Myslałam ze w Warszawie nie ma jeszcze takiego szpitala. Ja na pewno sie wybiore na Solec, ciekawa jestem jak po remoncie to bedzie wyglądac. A ogólnie szpital jak szpital zadna rewelacja
Priscilla
Fan(ka)
Dziewczyny - skad ten entuzjazm szpitalem na Solcu? Sa przeciez w Wawie szpitale lepiej urzadzone niz ten i co wazne, szczycace sie znakomitym zapleczem dla noworodkow (w przypadku jakichkolwiek problemow - czego nikomu nie zycze). Prosze wyjasnijcie mi, co jest takiego w tym szpitalu, ze tyle z Was go wybiera?? Ja ciagle nie moge sie zdecydowac
Ja po wizycie na tym 3d usg się utwierdziółam w przekonaniu, że wybieram dobrze. Lekarz u którego byłam na tym USG pytał o szpital, jak powiedziałam, że Bielański to powiedział, że to dobry wybór i pytał czy mój lekarz tam pracuje z tego co czytałam na innych podforach to istotne.
ewach6
u mnie głownie zdecydowało to ze był to jedyny szpital z tych które oferowały poród rodzinny bezpłatny, a ze rodziłam w lipcu wiekszosc szpitali miala remonty. Kolezanka tam rodzila i była zadowolona wiec poszłam juz do sprawdzonego szpitala.
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: