reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki z mazowieckiego

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kosmi badanie jest przez brzuszek. życzę miłych wrażeń ze spotkania z dzidzią i koniecznie zdaj nam później relacje.

reklama
czesc. Ja rodzilam na Solcu w Warszawie i teraz tez sie tam wybiore. Mily personel i lekarze. Poród rodzinny bezplatny, znieczulenie zewnatrzoponowe jest platne. ja w piątek mam usg i bedzie przez brzuszek.

A jak zaplecze technicze na Solcu? ja ciagle szukam sobie szpitala - najpierw mial byc IMiD, ale niedawno z niego zrezygnowalam. Teraz zastanawiam sie nad Karowa - bardzo milusio urzadzony, ale nie znam tam zadnego lekarza :( Na Solcu nawet mialabym dobrego ginekologa, ale nic nie wiem o szpitalu :) Czy w razie jakichs komplikacji pomagaja dzidziusiowi na miejscu czy przewoza do innych szpitali? To dla mnie w sumie najwazniejsze kryterium...

teraz wiem ze jest remont na Solcu na porodówce. nie wiem czy mają tam az takie wyposazenie.
nie znałam tam zadnego lekarza a byli dla mnie dobrzy.
to jest nr na odddział połozniczy 625-42-79 moze juz sa po remoncie
zawsze mozna zapytac

Witam wszystkie nowe mamy kwietniowe :)

Ja równiez myślę o szpitalu na Solcu, tez slyszałam, że jeszcze trwa remont, mam zamiar z mężem sie tam wybrać mozę już w styczniu, aby zobaczyć ten szpital. My cały czas jeszcze myslimy o Wołominie tam są porody w wodzie. Zobaczymy...

Anek ja tez myslałam o pierwszym porodzie w wodzie, nawet nie wiedzialam ze to jest w Wołominie. Myslałam ze w Warszawie nie ma jeszcze takiego szpitala. Ja na pewno sie wybiore na Solec, ciekawa jestem jak po remoncie to bedzie wyglądac. A ogólnie szpital jak szpital zadna rewelacja

Dziewczyny - skad ten entuzjazm szpitalem na Solcu? Sa przeciez w Wawie szpitale lepiej urzadzone niz ten i co wazne, szczycace sie znakomitym zapleczem dla noworodkow (w przypadku jakichkolwiek problemow - czego nikomu nie zycze). Prosze wyjasnijcie mi, co jest takiego w tym szpitalu, ze tyle z Was go wybiera?? Ja ciagle nie moge sie zdecydowac :(

Ja po wizycie na tym 3d usg się utwierdziółam w przekonaniu, że wybieram dobrze. Lekarz u którego byłam na tym USG pytał o szpital, jak powiedziałam, że Bielański to powiedział, że to dobry wybór i pytał czy mój lekarz tam pracuje :) z tego co czytałam na innych podforach to istotne.

u mnie głownie zdecydowało to ze był to jedyny szpital z tych które oferowały poród rodzinny bezpłatny, a ze rodziłam w lipcu wiekszosc szpitali miala remonty. Kolezanka tam rodzila i była zadowolona wiec poszłam juz do sprawdzonego szpitala.

reklama
tez tak slyszalalam - dlatego ponawiam prosbe o namiary na dobrego ginekologa pracujacego na Karowej. Ktos chyba sie tam wybiera, prawda??

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry