reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietnióweczki z mazowieckiego

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Może którejś z was pomogąte namiary. Wczoraj odwiedziłam kilka sklepów w Wawie. Spory wybór wózków mają:
ŚWIAT DZIECKA ul. CH Jupiter ul. Towarowa 22 tel. 022 6543433
ŚWIAT DZIECKA ul. Puławska 2 tel. 022 8252944 i ul. Górczewska 212/226 tel. 022 6661214
My chcielismy zobaczyć na własne oczy to co można poźniej zamówić taniej przez internet.
Poza tym tanio w Grójcu (www.chaber.pl/), ale raczej trzeba mieć wybrane modele grubszych rzeczy itp. i u nich tylko zamówić, bo wystawy wcale aż takiej wielkiej jak sądziłam nie mają.

reklama
Magdalena a ten sklep na Puławskiej to od strony Warszawy czy Piaseczna? bo będę dzisiaj w pobliżu to może też zajrzę.

Już chyba znalazłam, to w Wawie w Supersamie, prawda?

jeśli Puławska 2 w Warszawie to musi być od strony centrum...
Dziewczyny jakbyście widziały gdzieś wózki X-lander, to dajcie namiary - ja się że tak powiem na taki napaliłam i koniecznie musze go obejrzeć :)

Ja się podpisuję pod prośbą Kosmi. Też mi się X-lander spodobał a poza tym jeszcze na allegro widziałam Traxxa. Bardzo fajny i nowoczesny ale do sklepu mają przywieźć dopiero za tydzień więc dopiero wtedy będę mogła wypróbować.
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=85620543

Dori tak ten na Puławskiej jest w Supersamie. Nie wiem, czy są tam X-landery. Zawsze możecie zadzwonić. Generalnie to dwa sklepy z najbogatszą wystawą wózków jakie widziałam.

My szkołę rodzenia zaczynamy 1 lutego w Legionowie (bo tui mieszkamy). 8 zajęć 2 godzinnych kosztuje 240zł. Prowadzą położne chyba z bródnowskiego szpitala ale nie jestem na 100%pewna.

Czesc! Jestem w 33 tc. Tez caly czas zastanawiam sie nad wyborem szpitala. Trudna sprawa szcegolnie ze myz mezem nie jestesmy z Warszawy a moje przyjaciolki jeszcze nie rodzily.
Bardzo prosze o porady. Zastanawiam sie nad Brodnowskim czy wiecie cos na jego temat? jakie koszty, warunki itp.

Anekpiszesz ze szkole w Legionowie prowadza polozne ze szpitala brodnowskiego czy mozesz je zapytac czy moga polecic jakas polozna i lekarza z tego szpitala?? Bede ci bardzo zobowiazana :)

Charietta witam w gronie mamuś kwietniowych z Mazowieckiego :)
Co do brudnowskiego to ja ci niestety nie pomogę, bo wybrałam Bielański :) Ale może Anek...
Zaglądaj do nas :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry