- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
anek
Fanka BB :)
No w końcu dzisiaj dotarłam do Was
Dziekuje za listę Priscilla ! ! !
Co do lewatywy to podobno na Solcu już się jej nie robi, ale radzi się pacjentką zrobienie sobie lewatywy w domu przed przyjazdem do szpitala. Taką lewatywę można kupić w aptece.
AAAA w mojej szkole rodzenia będą zajęcia praktyczne z lalkami shuu czy jak im tam wiem że jedna zajęcia co poświęcone przewijaniu itd. Zobaczymy W środe zaczynam ale od zajęć teoretycznych
Dziekuje za listę Priscilla ! ! !
Co do lewatywy to podobno na Solcu już się jej nie robi, ale radzi się pacjentką zrobienie sobie lewatywy w domu przed przyjazdem do szpitala. Taką lewatywę można kupić w aptece.
AAAA w mojej szkole rodzenia będą zajęcia praktyczne z lalkami shuu czy jak im tam wiem że jedna zajęcia co poświęcone przewijaniu itd. Zobaczymy W środe zaczynam ale od zajęć teoretycznych
Priscilla
Fan(ka)
ja padlabym na widok mojego meza, ktory usilnie probuje przewinac laleczke wyginajac ja na wszystkie mozliwe sposoby
a tak a propos takich lekcji instruktazowych - gdzies czytalam historyjke, jak mezczyzna zmeczony juz kapiela lalki w jednej ze szkol rodzenia, zamiast delikatnie wytrzec ja recznikiem, postanowil najpierw ja wytrzasnac Potem, jak jego dzidzia przyszla na swiat i byla pierwsza kapiel w szpitalu, mezczyzna ciagle powtarzal sobie w myslach "nie wytrzasac, nie wytrzasac!!". Nagle nieswiadomie zaczal mowic to na glos, polozna ktora byla obok z usmiechem dodala tlyko "wyrzymac tez nie wolno"
Szkoda, ze mojego meza omina takie demonstracje
a tak a propos takich lekcji instruktazowych - gdzies czytalam historyjke, jak mezczyzna zmeczony juz kapiela lalki w jednej ze szkol rodzenia, zamiast delikatnie wytrzec ja recznikiem, postanowil najpierw ja wytrzasnac Potem, jak jego dzidzia przyszla na swiat i byla pierwsza kapiel w szpitalu, mezczyzna ciagle powtarzal sobie w myslach "nie wytrzasac, nie wytrzasac!!". Nagle nieswiadomie zaczal mowic to na glos, polozna ktora byla obok z usmiechem dodala tlyko "wyrzymac tez nie wolno"
Szkoda, ze mojego meza omina takie demonstracje
anek
Priscilla pisze:ja padlabym na widok mojego meza, ktory usilnie probuje przewinac laleczke wyginajac ja na wszystkie mozliwe sposoby
;D ;D ;D ;D ;D
reklama
anek
Ewciu teoretycznie szkoły powinny mieć takie lalki i pewnie te szkoły o najwyższym standardzie mają. A tak.... cieszę się chociaż że mam znajomych z 5 -tenią córcią
Ale powiem Wam że może być smiesznie na takich zajęciach ;D Opisze na pewno
Ale powiem Wam że może być smiesznie na takich zajęciach ;D Opisze na pewno
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: