reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

Tak emocje są niesamowite choć nie wiem jak to jest nie chcieć być w ciąży ale gdy 1 raz zobaczyłam dwie różowe kreski to trzęsły mi się nogi ręce i ledwo stałam na nogach, popłakałam się jak bóbr i zadzwoniłam do wszystkich najbliższych. Za to dzisiaj wiem, że różowa kreska jeszcze nic nie znaczy dopóki nie zrobimy bety
Pierwszy raz w zyciu robiłam betę właśnie przy tym falszywym teście. Wcześniej lekarz wyznaczył mi wiztę w 7 tyg ciąży i ani dnia wcześniej, powiedział , ze dopiero wtedy będzie można ocenić izobacztć co i jak. I nie zastanawiałam się nad tym, tak zrobiłam, teraz więcej się wie i mozna kontrolować wiele rzeczy.

reklama
Hejka z rana!
Chyba jednak wyjdzie na to, ze to taka potrawka z kurczaka bardziej niż kreska, nadal jakiś cień cienia cieniowanego. Niby się spodziewałam ale troszkę zawiedziona. Jest tak słabo, ze uchwycić na zdjeciu trudno, nie powinno tak być. Uznaje jako negatywny. Mam jeszcze 1 na jutro akurat jak mi kalkulator wyliczyl na 26.04

Załączniki

• 20220425_065211.jpg
    20220425_065211.jpg
    209,4 KB · Wyświetleń: 129
Hejka z rana!
Chyba jednak wyjdzie na to, ze to taka potrawka z kurczaka bardziej niż kreska, nadal jakiś cień cienia cieniowanego. Niby się spodziewałam ale troszkę zawiedziona. Jest tak słabo, ze uchwycić na zdjeciu trudno, nie powinno tak być. Uznaje jako negatywny. Mam jeszcze 1 na jutro akurat jak mi kalkulator wyliczyl na 26.04
Ja ją widzę

Hejka z rana!
Przeca jest kreska co Ty panikujesz :D idź na bete będzie dobrze ❤️

Słabe to, rownie słabe jak wczorajsze wieczorne, nie wiem co to jest powinna na zdjeciu być kreseczka chocny cienka a wierzcie mi ze to cień czegoś, mam wrażenie że nawet piersi nie sa tak napiete jak powinny być 🥴🥴🥴 zrobię betę zobaczymy, co to za licho.

Słabe to, rownie słabe jak wczorajsze wieczorne, nie wiem co to jest powinna na zdjeciu być kreseczka chocny cienka a wierzcie mi ze to cień czegoś, mam wrażenie że nawet piersi nie sa tak napiete jak powinny być 🥴🥴🥴 zrobię betę zobaczymy, co to za licho.
Tez mnie dzisiaj mniej bolą aż mi się nie chce iść na bete bo test tez do kija. Nie mam po co iść chyba..

Jak przybliżam zdjęcie to wydaje się różowy ten cień

Hejka z rana!

Dalej nic nie widzę 🥺

reklama
Do góry