reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

O
Oj nie nie nie, ja mialam juz taką widoczną rozową kreseczkę na testeo, pewna 100% bylam, ze sie udało, a beta z wieczora byla <0.1 zastanawiałam sìę czy to nie pomyłka, także teraz patrze na ten test i nie wykracza nawet poza cień...nie jest jeszcze tą kreską na jaką czekam. Nakreciłam się jak balonik, ktory sie dmucha i teraz zeszło mi powietrze i mimo, ze mam nadzieję na progres kreski, to juz patrzę na test rozsądnie.
Tak to ja dzisiaj popołudniu po porannym teście i moim cieniu 😂😂

reklama
O
Oj nie nie nie, ja mialam juz taką widoczną rozową kreseczkę na testeo, pewna 100% bylam, ze sie udało, a beta z wieczora byla <0.1 zastanawiałam sìę czy to nie pomyłka, także teraz patrze na ten test i nie wykracza nawet poza cień...nie jest jeszcze tą kreską na jaką czekam. Nakreciłam się jak balonik, ktory sie dmucha i teraz zeszło mi powietrze i mimo, ze mam nadzieję na progres kreski, to juz patrzę na test rozsądnie.
Przerabiałam tez te różowe kreski i beta po ryju dostałam tego samego dnia xdd pamiętam te czerwone placki na policzkach jak zobaczyłam bete 0,1… traumatyczne wręcz xdd

Puchatymiś zebyś nie czuła się osamotniona w wariactwie, dołączyłam. Bylam na placu zabaw z dzieckiem i u sasiadów, ponieważ nie sikałam to nasikałam na test tak jak ty z około 5 godz minęło bez siusiania no i taki test
Podobne ale wg mnie masz wyraźniejsze

Załączniki

• 173AA648-B17F-4B66-BCDF-7D4691D15DC5.jpeg
    173AA648-B17F-4B66-BCDF-7D4691D15DC5.jpeg
    220,6 KB · Wyświetleń: 109
Zobaczymy, czy jutro bedzie bardziej wyraźna, czy biel vizira jak z reklamy🤭
Mam wrażenie, że boli mnie troche jakby oba jajniki naraz, masakra czy to juz z tych emocji czy co.
Ja tez się na tym dzisiaj kilka razy złapałam że bolały naprzemiennie. Ale No ten cykl jestem tak spragniona dwóch kresek, że zaraz stwierdzę że poczułam ruchy 10 dpo 😂 No idziemy łeb w łeb także będzie ranking. Ale wg mnie jutro zobaczysz już różowe kreseczki ❤️

Ja tez się na tym dzisiaj kilka razy złapałam że bolały naprzemiennie. Ale No ten cykl jestem tak spragniona dwóch kresek, że zaraz stwierdzę że poczułam ruchy 10 dpo 😂 No idziemy łeb w łeb także będzie ranking. Ale wg mnie jutro zobaczysz już różowe kreseczki ❤️
Chciałabym, wg preglife będzie 11 dni po, wg mnie 12 dni po, no nie mogę sie doczekać, już widzę jak moj wzrok sledzi te różową falę i wyteża się w konkretnym miejccu, a policzki i uszy ploną z emocji... 😁😁😁🥴😂
Pamiętam dokladnie to samo uczucie, tylko wtedy serce mi waliło i nie miałam odwagi spojrzeć na test, bo wtedy nie chcialam być mamą, przewrotnosc losu.

reklama
Chciałabym, wg preglife będzie 11 dni po, wg mnie 12 dni po, no nie mogę sie doczekać, już widzę jak moj wzrok sledzi te różową falę i wyteża się w konkretnym miejccu, a policzki i uszy ploną z emocji... 😁😁😁🥴😂
Pamiętam dokladnie to samo uczucie, tylko wtedy serce mi waliło i nie miałam odwagi spojrzeć na test, bo wtedy nie chcialam być mamą, przewrotnosc losu.
Tak emocje są niesamowite choć nie wiem jak to jest nie chcieć być w ciąży ale gdy 1 raz zobaczyłam dwie różowe kreski to trzęsły mi się nogi ręce i ledwo stałam na nogach, popłakałam się jak bóbr i zadzwoniłam do wszystkich najbliższych. Za to dzisiaj wiem, że różowa kreska jeszcze nic nie znaczy dopóki nie zrobimy bety

Do góry