reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

reklama
Słabe to, rownie słabe jak wczorajsze wieczorne, nie wiem co to jest powinna na zdjeciu być kreseczka chocny cienka a wierzcie mi ze to cień czegoś, mam wrażenie że nawet piersi nie sa tak napiete jak powinny być 🥴🥴🥴 zrobię betę zobaczymy, co to za licho.
ja tez ja widzę, ale myśle ze beta rozwikła czy to testowa czy nie. Na betę idziesz dzisiaj?

sprawdzić i chociaż będziesz mieć pewność, nie ma nic gorszego niż siedzieć i dumać czy to kreska czy fabryczna. Jeśli nie teraz to majówka może być goraca
Co racja to racja,,, ja już czekam w poczekalni i zaraz wchodzę. Ale gdyby nie mąż to bym nie poszła ale on uważa Że jestem w ciąży 😣😣 No daj mu Boże ..

reklama
Do góry