reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

Oj uwierz mi jest ciężko czasami xD Ja mam 30-34 a ostatni cykl 37. I jak na złość. W tamtym cyklu wytrzymałam z testowaniem do 31 dc! Jak Bozia przykazała i 6 dni się spóźniał wiec była nadzieja. A teraz nie wiem. Flo wyliczył okres za 3 dni
Jedynym słusznym rozwiązaniem jest przespać 3 dni 🤣🤣🤣 w innym wypadku można wariować 🙊

reklama
Puchatymiś zebyś nie czuła się osamotniona w wariactwie, dołączyłam. Bylam na placu zabaw z dzieckiem i u sasiadów, ponieważ nie sikałam to nasikałam na test tak jak ty z około 5 godz minęło bez siusiania no i taki test

Załączniki

• 20220424_195616.jpg
    20220424_195616.jpg
    233,7 KB · Wyświetleń: 131
Puchatymiś zebyś nie czuła się osamotniona w wariactwie, dołączyłam. Bylam na placu zabaw z dzieckiem i u sasiadów, ponieważ nie sikałam to nasikałam na test tak jak ty z około 5 godz minęło bez siusiania no i taki test
Zabij mnie ale już nie pamiętam który dzień cyklu masz dzisiaj i jak długie masz cykle? I ile po ovu? 🙂

Puchatymiś zebyś nie czuła się osamotniona w wariactwie, dołączyłam. Bylam na placu zabaw z dzieckiem i u sasiadów, ponieważ nie sikałam to nasikałam na test tak jak ty z około 5 godz minęło bez siusiania no i taki testzabij mnie ale już

Rano test miał cień, nadal ma ale mega delikatny, ten wyszedł troszkę mocniejszy, ale nadal cień, więc strasznie się jaram i nie ufam jednocześnie, czekam poranka 🤭😁
Trzymam mocno kciuki za dwie kreski 😊

Nasze testy trochę jakby podobne hahah No ale widzisz mój drugi negatyw wiec … No ale tez jestem dziś 9dpo. Jutro nowy dzień (cień) nowe szanse 😂😂 ale po
Cichu gratuluje ❤️

reklama
O
Nasze testy trochę jakby podobne hahah No ale widzisz mój drugi negatyw wiec … No ale tez jestem dziś 9dpo. Jutro nowy dzień (cień) nowe szanse 😂😂 ale po
Cichu gratuluje ❤️
Oj nie nie nie, ja mialam juz taką widoczną rozową kreseczkę na testeo, pewna 100% bylam, ze sie udało, a beta z wieczora byla <0.1 zastanawiałam sìę czy to nie pomyłka, także teraz patrze na ten test i nie wykracza nawet poza cień...nie jest jeszcze tą kreską na jaką czekam. Nakreciłam się jak balonik, ktory sie dmucha i teraz zeszło mi powietrze i mimo, ze mam nadzieję na progres kreski, to juz patrzę na test rozsądnie.

Do góry