reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

reklama
Dobra powtórzyłam test i negatywny. Nie tykam bety i testów przez 3 Dni. Obraziłam się xddd
Ja myślę, ze tak skoncentrowany mocz, jak jest po nocy po 8 h nie bedzie jednak taki po 4, zresztą masz 9 dni po, czekaj na te max 12 dni po...jutro z rana powtórz, te cienie są tak słabe, ze warto dać dobę na zwiększenie o ile ma co się zwiększać.
Jej jak my przetrwalysmy pierwsze ciąże? Mi do glowy nawet nie przyszło, zeby odpalać testy przed dniem @, czekalam na luzie z nadzieją na ten dzień i jak nie dostałam to rano zrobiłam test i było czarno na białym, 2 rozowe kreski, az w oczy waliły z pięści, teraz sama na siebie sie wsciekam, ze cały tydz od 7 dni po cykl za cyklem torturuje się 😤🥴

Ja myślę, ze tak skoncentrowany mocz, jak jest po nocy po 8 h nie bedzie jednak taki po 4, zresztą masz 9 dni po, czekaj na te max 12 dni po...jutro z rana powtórz, te cienie są tak słabe, ze warto dać dobę na zwiększenie o ile ma co się zwiększać.
Jej jak my przetrwalysmy pierwsze ciąże? Mi do glowy nawet nie przyszło, zeby odpalać testy przed dniem @, czekalam na luzie z nadzieją na ten dzień i jak nie dostałam to rano zrobiłam test i było czarno na białym, 2 rozowe kreski, az w oczy waliły z pięści, teraz sama na siebie sie wsciekam, ze cały tydz od 7 dni po cykl za cyklem torturuje się 😤🥴
U mnie 1 ciąża podobnie ponieważ tez staraliśmy się rok. Tzn nie było mnie stac na kupowanie testów co chwila xD ale No szły tak 2-3 . A jak byłam w ciąży to od razu pierwszy test wylazł w 26 dc

Coś w tym jest, jednak ja np nigdy nie będę miała moczu z snu dłuższego niż 4-5 h bo po prostu budzę się w nocy i muszę iść siku, nie przespie całej nocy bez oddania moczu 🤷‍♀️ Wiec jak zacznę ponownie testować to nie wcześniej niż 2 dni przed okresem lub 12 dni oo owulacji, zeby mieć już wtedy pewność. Mimo, ze sikanie na testy jest ekscytujące :D

Coś w tym jest, jednak ja np nigdy nie będę miała moczu z snu dłuższego niż 4-5 h bo po prostu budzę się w nocy i muszę iść siku, nie przespie całej nocy bez oddania moczu 🤷‍♀️ Wiec jak zacznę ponownie testować to nie wcześniej niż 2 dni przed okresem lub 12 dni oo owulacji, zeby mieć już wtedy pewność. Mimo, ze sikanie na testy jest ekscytujące :D
Nie wiem ja się zastanawiam czy jestem gotowa zeby zobaczyć ujemna bete wiec chciałabym iść rano… lub robić testy i chociaż mieć nadzieje. A jutro zrobię bete i jak wyjdzie ujemna No to już raczej szansy nie będzie. Ten cykl na prawdę wyjątkowo przechodzę, że mam takie parcie…

Nie wiem ja się zastanawiam czy jestem gotowa zeby zobaczyć ujemna bete wiec chciałabym iść rano… lub robić testy i chociaż mieć nadzieje. A jutro zrobię bete i jak wyjdzie ujemna No to już raczej szansy nie będzie. Ten cykl na prawdę wyjątkowo przechodzę, że mam takie parcie…
Nie jesteś w tym sama, obie jesteśmy identycznie nakręcone 🤭😂🤞
Tylko ja chyba zrobię betę, zeby nie zyc w zawieszeniu ""tylko robieniem testów i szukania przez pół dnia znaku ciąży"" dłużej niż trzeba 🤭🥴😁

Jeśli nie działa to źle na Twoja głowę i testowanie jest okej, to po prostu rob sobie te testy, nikomu tym nie szkodzisz, jedynie samej sobie. Ja wiem, ze to dla mnie nie było okej, dlatego stawiam teraz na test w odpowiednim dniu i betę, dla mnie to będzie lepsze po prostu 🤷‍♀️

reklama
Do góry