Jeśli wyjdzie ujemna to i tak póki nie będziesz miała @ to będziesz sobie robiła nadzieję... Ja bym poczekała do terminu spodziewanej @Ok pójdę na bete jutro
reklama
Carmen2412
Fanka BB :)
Możecie mi wpisać
Z
zaz208622
Gość
Zrobienie bety nie odbierze nikomu ciąży, a jej nie zrobienie nie sprawi, że ona się pojawi.
Czasem lepiej wiedzieć i być może już się cieszyć
Puchatymis
Ja wiem wiem… podejście nastolatki ale jakoś tak mnie naszło. Ale No pójdę. Robiąc jutro bete mając już objawy pms raczej będzie już wiarygodna czy mam bóle przez beta hcg () czy progesteron i okres. ogólnie nie robię co miesiąc takich akcji ze idę dwa razy na bete i naparzam testy. Ten cykl jakoś przez ta świadoma owulacje od x miesięcy mnie nakręciło po prostu. I w końcu realne totalnie realne szanse na ciąże …za miesiąc obiecuje już czekać chociaż do 27 dc z testami xDZrobienie bety nie odbierze nikomu ciąży, a jej nie zrobienie nie sprawi, że ona się pojawi.
Taaa obiecanki cacanki też tak sobie obiecuje heheJa wiem wiem… podejście nastolatki ale jakoś tak mnie naszło. Ale No pójdę. Robiąc jutro bete mając już objawy pms raczej będzie już wiarygodna czy mam bóle przez beta hcg () czy progesteron i okres. ogólnie nie robię co miesiąc takich akcji ze idę dwa razy na bete i naparzam testy. Ten cykl jakoś przez ta świadoma owulacje od x miesięcy mnie nakręciło po prostu. I w końcu realne totalnie realne szanse na ciąże …za miesiąc obiecuje już czekać chociaż do 27 dc z testami xD
Mmiiaa
Całe szczęście że moje cykle to tylko 27 dni, przy ponad 30 bym oszalala z cierpliwością nie mam nic wspolnegoJa wiem wiem… podejście nastolatki ale jakoś tak mnie naszło. Ale No pójdę. Robiąc jutro bete mając już objawy pms raczej będzie już wiarygodna czy mam bóle przez beta hcg () czy progesteron i okres. ogólnie nie robię co miesiąc takich akcji ze idę dwa razy na bete i naparzam testy. Ten cykl jakoś przez ta świadoma owulacje od x miesięcy mnie nakręciło po prostu. I w końcu realne totalnie realne szanse na ciąże …za miesiąc obiecuje już czekać chociaż do 27 dc z testami xD
Puchatymis
Oj uwierz mi jest ciężko czasami xD Ja mam 30-34 a ostatni cykl 37. I jak na złość. W tamtym cyklu wytrzymałam z testowaniem do 31 dc! Jak Bozia przykazała i 6 dni się spóźniał wiec była nadzieja. A teraz nie wiem. Flo wyliczył okres za 3 dniCałe szczęście że moje cykle to tylko 27 dni, przy ponad 30 bym oszalala z cierpliwością nie mam nic wspolnego
reklama
Puchatymis
Patrzcie taka ściąga z innego forum
Podziel się: