reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

reklama
Zrobienie bety nie odbierze nikomu ciąży, a jej nie zrobienie nie sprawi, że ona się pojawi.
Czasem lepiej wiedzieć i być może już się cieszyć
Ja wiem wiem… podejście nastolatki 😂 ale jakoś tak mnie naszło. Ale No pójdę. Robiąc jutro bete mając już objawy pms raczej będzie już wiarygodna czy mam bóle przez beta hcg (😎😎) czy progesteron i okres. 🥲 ogólnie nie robię co miesiąc takich akcji ze idę dwa razy na bete i naparzam testy. Ten cykl jakoś przez ta świadoma owulacje od x miesięcy mnie nakręciło po prostu. I w końcu realne totalnie realne szanse na ciąże …za miesiąc obiecuje już czekać chociaż do 27 dc z testami xD

Ja wiem wiem… podejście nastolatki 😂 ale jakoś tak mnie naszło. Ale No pójdę. Robiąc jutro bete mając już objawy pms raczej będzie już wiarygodna czy mam bóle przez beta hcg (😎😎) czy progesteron i okres. 🥲 ogólnie nie robię co miesiąc takich akcji ze idę dwa razy na bete i naparzam testy. Ten cykl jakoś przez ta świadoma owulacje od x miesięcy mnie nakręciło po prostu. I w końcu realne totalnie realne szanse na ciąże …za miesiąc obiecuje już czekać chociaż do 27 dc z testami xD
Taaa obiecanki cacanki też tak sobie obiecuje hehe

Całe szczęście że moje cykle to tylko 27 dni, przy ponad 30 bym oszalala 🤣 z cierpliwością nie mam nic wspolnego 🤷‍♀️

Ja jestem zdeterminowana i idę jutro robić betę 😁 okres powinien przyjść w środę, więc myślę że to dobry moment. Testy kolejne już białe, więc raczej idę potwierdzić brak ciąży... Przynajmniej nastawię się już konkretnie na maj! 😊

Całe szczęście że moje cykle to tylko 27 dni, przy ponad 30 bym oszalala 🤣 z cierpliwością nie mam nic wspolnego 🤷‍♀️
Oj uwierz mi jest ciężko czasami xD Ja mam 30-34 a ostatni cykl 37. I jak na złość. W tamtym cyklu wytrzymałam z testowaniem do 31 dc! Jak Bozia przykazała i 6 dni się spóźniał wiec była nadzieja. A teraz nie wiem. Flo wyliczył okres za 3 dni

Albo nieee ... Zrobię w pierwszy dzień spodziewanej mieisaczki! To już tylko trzy dni i to w moje 32 urodziny... Będzie symbolicznie 🤣❤️

reklama
D96103D0-656F-4173-A09F-55FED98C9451.jpeg

Patrzcie taka ściąga z innego forum :)

Do góry