reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

reklama
Zrobienie bety nie odbierze nikomu ciąży, a jej nie zrobienie nie sprawi, że ona się pojawi.
Czasem lepiej wiedzieć i być może już się cieszyć
Ja wiem wiem… podejście nastolatki 😂 ale jakoś tak mnie naszło. Ale No pójdę. Robiąc jutro bete mając już objawy pms raczej będzie już wiarygodna czy mam bóle przez beta hcg (😎😎) czy progesteron i okres. 🥲 ogólnie nie robię co miesiąc takich akcji ze idę dwa razy na bete i naparzam testy. Ten cykl jakoś przez ta świadoma owulacje od x miesięcy mnie nakręciło po prostu. I w końcu realne totalnie realne szanse na ciąże …za miesiąc obiecuje już czekać chociaż do 27 dc z testami xD

Ja wiem wiem… podejście nastolatki 😂 ale jakoś tak mnie naszło. Ale No pójdę. Robiąc jutro bete mając już objawy pms raczej będzie już wiarygodna czy mam bóle przez beta hcg (😎😎) czy progesteron i okres. 🥲 ogólnie nie robię co miesiąc takich akcji ze idę dwa razy na bete i naparzam testy. Ten cykl jakoś przez ta świadoma owulacje od x miesięcy mnie nakręciło po prostu. I w końcu realne totalnie realne szanse na ciąże …za miesiąc obiecuje już czekać chociaż do 27 dc z testami xD
Taaa obiecanki cacanki też tak sobie obiecuje hehe

Całe szczęście że moje cykle to tylko 27 dni, przy ponad 30 bym oszalala 🤣 z cierpliwością nie mam nic wspolnego 🤷‍♀️

Ja jestem zdeterminowana i idę jutro robić betę 😁 okres powinien przyjść w środę, więc myślę że to dobry moment. Testy kolejne już białe, więc raczej idę potwierdzić brak ciąży... Przynajmniej nastawię się już konkretnie na maj! 😊

Całe szczęście że moje cykle to tylko 27 dni, przy ponad 30 bym oszalala 🤣 z cierpliwością nie mam nic wspolnego 🤷‍♀️
Oj uwierz mi jest ciężko czasami xD Ja mam 30-34 a ostatni cykl 37. I jak na złość. W tamtym cyklu wytrzymałam z testowaniem do 31 dc! Jak Bozia przykazała i 6 dni się spóźniał wiec była nadzieja. A teraz nie wiem. Flo wyliczył okres za 3 dni

Albo nieee ... Zrobię w pierwszy dzień spodziewanej mieisaczki! To już tylko trzy dni i to w moje 32 urodziny... Będzie symbolicznie 🤣❤️

reklama
D96103D0-656F-4173-A09F-55FED98C9451.jpeg

Patrzcie taka ściąga z innego forum :)

Do góry