Czyli w sumie po 2dniach przyszedł ? Ja czuje się po tym progesteronie dobrze i zastawiam sie ile go brać Lekarz niby 12 dni każea mi kazala do okresu brać :/ odstawilam 27 po negatywnym. Okres przyszedł z rana 29 dnia.
reklama
królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
...
Ostatnia edycja:
królowa_kresek😉🙃
Ja myślę, ze tak skoncentrowany mocz, jak jest po nocy po 8 h nie bedzie jednak taki po 4, zresztą masz 9 dni po, czekaj na te max 12 dni po...jutro z rana powtórz, te cienie są tak słabe, ze warto dać dobę na zwiększenie o ile ma co się zwiększać.Dobra powtórzyłam test i negatywny. Nie tykam bety i testów przez 3 Dni. Obraziłam się xddd
Jej jak my przetrwalysmy pierwsze ciąże? Mi do glowy nawet nie przyszło, zeby odpalać testy przed dniem @, czekalam na luzie z nadzieją na ten dzień i jak nie dostałam to rano zrobiłam test i było czarno na białym, 2 rozowe kreski, az w oczy waliły z pięści, teraz sama na siebie sie wsciekam, ze cały tydz od 7 dni po cykl za cyklem torturuje się
królowa_kresek😉🙃
Ogólnie bolą mnie cycki i mam ochotę na drinka z ballantaisem
Puchatymis
U mnie 1 ciąża podobnie ponieważ tez staraliśmy się rok. Tzn nie było mnie stac na kupowanie testów co chwila xD ale No szły tak 2-3 . A jak byłam w ciąży to od razu pierwszy test wylazł w 26 dcJa myślę, ze tak skoncentrowany mocz, jak jest po nocy po 8 h nie bedzie jednak taki po 4, zresztą masz 9 dni po, czekaj na te max 12 dni po...jutro z rana powtórz, te cienie są tak słabe, ze warto dać dobę na zwiększenie o ile ma co się zwiększać.
Jej jak my przetrwalysmy pierwsze ciąże? Mi do glowy nawet nie przyszło, zeby odpalać testy przed dniem @, czekalam na luzie z nadzieją na ten dzień i jak nie dostałam to rano zrobiłam test i było czarno na białym, 2 rozowe kreski, az w oczy waliły z pięści, teraz sama na siebie sie wsciekam, ze cały tydz od 7 dni po cykl za cyklem torturuje się
Kylyyy1408
Coś w tym jest, jednak ja np nigdy nie będę miała moczu z snu dłuższego niż 4-5 h bo po prostu budzę się w nocy i muszę iść siku, nie przespie całej nocy bez oddania moczu Wiec jak zacznę ponownie testować to nie wcześniej niż 2 dni przed okresem lub 12 dni oo owulacji, zeby mieć już wtedy pewność. Mimo, ze sikanie na testy jest ekscytująceJa myślę, ze tak skoncentrowany mocz, jak jest po nocy po 8 h nie bedzie jednak taki po 4, zresztą masz 9 dni po, czekaj na te max 12 dni po...jutro z rana powtórz, te cienie są tak słabe, ze warto dać dobę na zwiększenie o ile ma co się zwiększać.
Puchatymis
Nie wiem ja się zastanawiam czy jestem gotowa zeby zobaczyć ujemna bete wiec chciałabym iść rano… lub robić testy i chociaż mieć nadzieje. A jutro zrobię bete i jak wyjdzie ujemna No to już raczej szansy nie będzie. Ten cykl na prawdę wyjątkowo przechodzę, że mam takie parcie…Coś w tym jest, jednak ja np nigdy nie będę miała moczu z snu dłuższego niż 4-5 h bo po prostu budzę się w nocy i muszę iść siku, nie przespie całej nocy bez oddania moczu Wiec jak zacznę ponownie testować to nie wcześniej niż 2 dni przed okresem lub 12 dni oo owulacji, zeby mieć już wtedy pewność. Mimo, ze sikanie na testy jest ekscytujące
królowa_kresek😉🙃
Nie jesteś w tym sama, obie jesteśmy identycznie nakręconeNie wiem ja się zastanawiam czy jestem gotowa zeby zobaczyć ujemna bete wiec chciałabym iść rano… lub robić testy i chociaż mieć nadzieje. A jutro zrobię bete i jak wyjdzie ujemna No to już raczej szansy nie będzie. Ten cykl na prawdę wyjątkowo przechodzę, że mam takie parcie…
Tylko ja chyba zrobię betę, zeby nie zyc w zawieszeniu ""tylko robieniem testów i szukania przez pół dnia znaku ciąży"" dłużej niż trzeba
Kylyyy1408
Jeśli nie działa to źle na Twoja głowę i testowanie jest okej, to po prostu rob sobie te testy, nikomu tym nie szkodzisz, jedynie samej sobie. Ja wiem, ze to dla mnie nie było okej, dlatego stawiam teraz na test w odpowiednim dniu i betę, dla mnie to będzie lepsze po prostuNie wiem ja się zastanawiam czy jestem gotowa zeby zobaczyć ujemna bete wiec chciałabym iść rano… lub robić testy i chociaż mieć nadzieje. A jutro zrobię bete i jak wyjdzie ujemna No to już raczej szansy nie będzie. Ten cykl na prawdę wyjątkowo przechodzę, że mam takie parcie…
reklama
Puchatymis
Ok pójdę na bete jutroJeśli nie działa to źle na Twoja głowę i testowanie jest okej, to po prostu rob sobie te testy, nikomu tym nie szkodzisz, jedynie samej sobie. Ja wiem, ze to dla mnie nie było okej, dlatego stawiam teraz na test w odpowiednim dniu i betę, dla mnie to będzie lepsze po prostu
Podziel się: