reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

reklama
Kochane siknelam kontrolnie na test 🤭 ciąża jeszcze jest 🙏🥰 bardziej wyrazna kreska niż dwa dni temu ale liczyłam na jeszcze ciemniejsza 😔

Załączniki

• IMG_20220423_191333.jpg
    IMG_20220423_191333.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 125
U mnie mąż baluje wróci późno, dziecko od 19:30 śpi także uważajcie bo PuchatyMiś dziś się nudzi 😂😂
Moj wyjechał po świętach na 3 tyg, teraz tylko pyta od wczoraj ile testow i jak wyniki. Ściemniam ze jeszcze nie czas i pierwszy zrobię 26.04 bo teraz za wcześnie, nie chcę zeby on myslał o mnie "świruska" wystarczy że ja sie tak oceniam.🤭😁😂

Moj wyjechał po świętach na 3 tyg, teraz tylko pyta od wczoraj ile testow i jak wyniki. Ściemniam ze jeszcze nie czas i pierwszy zrobię 26.04 bo teraz za wcześnie, nie chcę zeby on myslał o mnie "świruska" wystarczy że ja sie tak oceniam.🤭😁😂
Mój pierwsze kilka miesięcy patrzył na mnie jak na swiruske ze robię więcej niż 2 testy w cyklu xddd ale dzisiaj sam pojechał po dwa i pyta co z tamtymi i się śmiał że jak można co chwile sprawdzać. A NO MOŻNA. U mnie wgl z objawów to właśnie brak bólu na miesiączkę a zazwyczaj już tydzień wcześniej się odzywała ( bo na tej podstawie się łudziłam ze może ciąża) a teraz pojawił się zoltawomleczny śluz, czasami coś zakuje pociągnie w pachwinach i sutki bolą coraz mocniej ale nadal nieśmiało xd NO a w macicy cisza. Czuje tam dziwny spokój xD

reklama
Do góry