Puchatymis
Fanka BB :)
Co za tęga rozkmina co nieZawsze to 2 kreseczki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co za tęga rozkmina co nieZawsze to 2 kreseczki
Ja przy 1 ciąży tez co chwile robiłam testy super W końcu się udałoKochane siknelam kontrolnie na test ciąża jeszcze jest bardziej wyrazna kreska niż dwa dni temu ale liczyłam na jeszcze ciemniejsza
Jakoś do porannego siusiania trzeba przetrwać, możemy wiele rozkmin rozkminić, do rana dużo czasuCo za tęga rozkmina co nie
PięknaKochane siknelam kontrolnie na test ciąża jeszcze jest bardziej wyrazna kreska niż dwa dni temu ale liczyłam na jeszcze ciemniejsza
U mnie mąż baluje wróci późno, dziecko od 19:30 śpi także uważajcie bo PuchatyMiś dziś się nudziJakoś do porannego siusiania trzeba przetrwać, możemy wiele rozkmin rozkminić, do rana dużo czasu
Moj wyjechał po świętach na 3 tyg, teraz tylko pyta od wczoraj ile testow i jak wyniki. Ściemniam ze jeszcze nie czas i pierwszy zrobię 26.04 bo teraz za wcześnie, nie chcę zeby on myslał o mnie "świruska" wystarczy że ja sie tak oceniam.U mnie mąż baluje wróci późno, dziecko od 19:30 śpi także uważajcie bo PuchatyMiś dziś się nudzi
Mój pierwsze kilka miesięcy patrzył na mnie jak na swiruske ze robię więcej niż 2 testy w cyklu xddd ale dzisiaj sam pojechał po dwa i pyta co z tamtymi i się śmiał że jak można co chwile sprawdzać. A NO MOŻNA. U mnie wgl z objawów to właśnie brak bólu na miesiączkę a zazwyczaj już tydzień wcześniej się odzywała ( bo na tej podstawie się łudziłam ze może ciąża) a teraz pojawił się zoltawomleczny śluz, czasami coś zakuje pociągnie w pachwinach i sutki bolą coraz mocniej ale nadal nieśmiało xd NO a w macicy cisza. Czuje tam dziwny spokój xDMoj wyjechał po świętach na 3 tyg, teraz tylko pyta od wczoraj ile testow i jak wyniki. Ściemniam ze jeszcze nie czas i pierwszy zrobię 26.04 bo teraz za wcześnie, nie chcę zeby on myslał o mnie "świruska" wystarczy że ja sie tak oceniam.
gratulacje!!!Szok....