reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

A odnośnie testów pink strumieniowy to czy one Wam się po czasie wybarwiały fałszywie?? Bo mi zrobił się już drugi raz taki. Pierwszy raz wczoraj i dziś kolejny raz. Wszystkie inne dotychczasowo wykonywane na drugi dzień nawet były całkowicie białe... Hmm...
Kurde ! Zrobiłam test pink strumieniowy godzinę temu biały ! Zostawiłam , teraz patrzę coś przebija a jeszcze do końca nie wysechł..czyżby ??:) Jutro rano działam.!

reklama
A ja kochane idę w tango z swoim starym 🤣 tzn lecimy do klubu bo raz w zyciu wygrałam darmowe wejściówki 😊 mam nadzieje, ze mnie melanż bie poniesie jak w swieta bo nie mam zamiaru zdychać 🤣🤣🤣 ale jest lepiej niż ostatnio bo na wódkę patrzeć nie mogę 😳😳😳 udanego wieczoru kochane. Jutro jak się ocenę to wszystko nadrobię, trzymam kciuki za piękne kreseczki ❤️❤️❤️

Ostatnia edycja:
A ja kochane idę w tango z swoim starym 🤣 tzn lecimy do klubu bo raz w zyciu wygrałam darmowe wejściówki 😊 mam nadzieje, ze mnie melanż bie poniesie jak w swieta bo nie mam zamiaru zdychać 🤣🤣🤣 ale jest lepiej niż ostatnio bo na wódkę patrzeć nie mogę 😳😳😳 udanego wieczoru kochane. Jutro jak się ocenę to wszystko nadrobię, trzymam kciuki za piękne kreseczki ❤️❤️❤️
Udanej zabawy !

Powodzenia jutro ❤️ trzymam kciuki za ⏸️
Ale jak mi się przypomni to wszystko co się robi po zobaczeniu dwóch kresek to jednak dreszczyk stresu 😂 jest ekscytacja ale wiem ile to naszej ciężkiej pracy, cierpliwości , badań i nie rzadko strachu o trgo malucha. Często mam flashe z tamtego okresu , albo jak siedziałam na usg i słyszałam jak rodzą … oj wtedy czułam mega lęk. Ale w praktyce JAKOŚ to poszło. No ale wracając do tematu, No to czuje taki dreszczyk ekscytacji do tego odliczania ❤️

reklama
9BA223A4-D51D-4F78-9BBC-876BA1BE7E10.jpeg

No u mnie zrana coś nieśmiało przebija 9dpo 🙊

Załączniki

• 5A7C8800-8D10-4FE9-9CCC-16B93533AA68.jpeg
    5A7C8800-8D10-4FE9-9CCC-16B93533AA68.jpeg
    1,1 MB · Wyświetleń: 130
Do góry