Tak tak rozumiem... Mi tylko chodzi o sytuację czy pokazał kiedykolwiek pink strumieniowy po wyschnięciu fałszywy cień a ciąży nie było... Bo to mnie zastanawiaTak, po wyschnięciu była bardziej widoczna i to była ciąża. Dodam, że ciemniała bardzo wolno. Nie wiem czy to kwestia testu czy tego że już wtedy ta ciąża nie rokowała.
Od góry: wtorek, środa, czwartek (beta 25), poniedziałek (w sobotę robiłam betę była 95)
Zobacz załącznik 1394796
reklama
olka11135
Fanka BB :)
Tak tak rozumiem... Mi tylko chodzi o sytuację czy pokazał kiedykolwiek pink strumieniowy po wyschnięciu fałszywy cień a ciąży nie było... Bo to mnie zastanawia
No ja zrobiłam w tamtym cyklu od 15.10 do 13.12, z dobre 30 pinków (i kilka innych marek) bo sobie kupiłam wtedy zapas w dobrej cenie. Testowałam codziennie jakoś od 1.11 (bez sensu totalnie, ale cóż), czasem zdarzało mi się je wyciągać po kilku dniach ze śmietnika (no chora głowa) i nigdy nie pokazał mi nic, zawsze biel vizira, bielsze nie będzie - dlatego ja pinki strumieniowe kocham miłością wielką
Carolina123
jeżeli Twoja głowa jest chora to witaj w klubie. Jak zobaczyłam delikatną druga kreskę, a po wyschnięciu ciemniejszą powyciągałam poprzednie 4 testy, ale na nich nic nie było, jak była biel tak była, nic się nie wybarwiłoNo ja zrobiłam w tamtym cyklu od 15.10 do 13.12, z dobre 30 pinków (i kilka innych marek) bo sobie kupiłam wtedy zapas w dobrej cenie. Testowałam codziennie jakoś od 1.11 (bez sensu totalnie, ale cóż), czasem zdarzało mi się je wyciągać po kilku dniach ze śmietnika (no chora głowa) i nigdy nie pokazał mi nic, zawsze biel vizira, bielsze nie będzie - dlatego ja pinki strumieniowe kocham miłością wielką
Czyli iskierka nadziei się pojawiłaNo ja zrobiłam w tamtym cyklu od 15.10 do 13.12, z dobre 30 pinków (i kilka innych marek) bo sobie kupiłam wtedy zapas w dobrej cenie. Testowałam codziennie jakoś od 1.11 (bez sensu totalnie, ale cóż), czasem zdarzało mi się je wyciągać po kilku dniach ze śmietnika (no chora głowa) i nigdy nie pokazał mi nic, zawsze biel vizira, bielsze nie będzie - dlatego ja pinki strumieniowe kocham miłością wielką
Kylyyy1408
Mój po wyschnięciuNawet po wyschnięciu?? Bo właśnie to mnie zdziwiło że po wyschnięciu jeszcze bardziej podkręciło cień...
Załączniki
Hmm... Czyli jednak coś tam przebijaMój po wyschnięciu
królowa_kresek😉🙃
Coś się lęgnie tuZobacz załącznik 1394773
Testu na bank nie przemoczylam bo dałam mikro krople i nawet do końca papierku nie zamoczylo. Zdjęcie z pierwszych 5 minut
Puchatymis
Tutaj chyba najlepiej widać. Rano robię pinka strumieniowego to zobaczymy ..Coś się lęgnie tu
Załączniki
Kylyyy1408
Nic z tego nie było jak co, ale u każdego inaczej, wiec trzymam kciuki za Ciebie oczywiścieHmm... Czyli jednak coś tam przebija
reklama
Kylyyy1408
Nie mam dobrego doświadczenia z tymi testami ( gl chyba z żadnymi xd ) i generalnie powiem szczerze, ze tu nic nie widzę. Ale zrób jutro strumieniowy, jeśli na tym coś dzisiaj jest to na pinku jutro z porannego będzie na pewnoTutaj chyba najlepiej widać. Rano robię pinka strumieniowego to zobaczymy ..
Podziel się: