reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

Tak, po wyschnięciu była bardziej widoczna i to była ciąża. Dodam, że ciemniała bardzo wolno. Nie wiem czy to kwestia testu czy tego że już wtedy ta ciąża nie rokowała.
Od góry: wtorek, środa, czwartek (beta 25), poniedziałek (w sobotę robiłam betę była 95)

Zobacz załącznik 1394796
Tak tak rozumiem... Mi tylko chodzi o sytuację czy pokazał kiedykolwiek pink strumieniowy po wyschnięciu fałszywy cień a ciąży nie było... Bo to mnie zastanawia 😊

reklama
Tak tak rozumiem... Mi tylko chodzi o sytuację czy pokazał kiedykolwiek pink strumieniowy po wyschnięciu fałszywy cień a ciąży nie było... Bo to mnie zastanawia 😊

No ja zrobiłam w tamtym cyklu od 15.10 do 13.12, z dobre 30 pinków (i kilka innych marek) bo sobie kupiłam wtedy zapas w dobrej cenie. Testowałam codziennie jakoś od 1.11 (bez sensu totalnie, ale cóż), czasem zdarzało mi się je wyciągać po kilku dniach ze śmietnika (no chora głowa) 🙈 i nigdy nie pokazał mi nic, zawsze biel vizira, bielsze nie będzie - dlatego ja pinki strumieniowe kocham miłością wielką ❤️

No ja zrobiłam w tamtym cyklu od 15.10 do 13.12, z dobre 30 pinków (i kilka innych marek) bo sobie kupiłam wtedy zapas w dobrej cenie. Testowałam codziennie jakoś od 1.11 (bez sensu totalnie, ale cóż), czasem zdarzało mi się je wyciągać po kilku dniach ze śmietnika (no chora głowa) 🙈 i nigdy nie pokazał mi nic, zawsze biel vizira, bielsze nie będzie - dlatego ja pinki strumieniowe kocham miłością wielką ❤️
jeżeli Twoja głowa jest chora to witaj w klubie. Jak zobaczyłam delikatną druga kreskę, a po wyschnięciu ciemniejszą powyciągałam poprzednie 4 testy, ale na nich nic nie było, jak była biel tak była, nic się nie wybarwiło 😉

Czyli iskierka nadziei się pojawiła 😊😊❤️

Załączniki

• 4E5D593A-9D7F-4012-B764-054FF5C662E5.jpeg
    4E5D593A-9D7F-4012-B764-054FF5C662E5.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 109
reklama
Do góry